15.4.10

14 Weeks 3 Days & 158 Days To Go (Auto Publish n3)

Sedar tak sedar, sudah 14 minggu 3 hari aku m`bawa peyut ke sana ke mari....
Alhamdulillah.
Baby sihat, Insya Allah.
'
'
'
'
Aqif akan dapat adik, Insya Allah.
Aqif baru 15 months plus.....
Active sungguh aku ini......
Huhuhuhuhu.......


(D.O.B Si Aqif : 13 Jan`09)
Lilypie Second Birthday tickers

Adik Si Aqif baru 14 weeks 3 days


Tugas2 aku di Amsterdam dah settled.
Tugas apa?
Related to my business, of course.
'
'
'
'
p/s : I missed my hubby and family!!

p/s : Tempoh hari Aqif demam, dia manja sgt dgn aku. Asyik nak peluk dan tido atas peyut aku. Aqif dapat rasa k`hadiran adiknya. So, ada rasa jealous sikit la......lalalalala.

8 comments:

tunbegia said...

sungguh excitednya uoolss,

salamm,

kayteeze said...

Errk !

Macam perut kak tie je.. tapi perut kak tie inti lemak!

julietchun said...

bukan senang travel ngan 2 baby ye :P

Catwoman said...

tunbegia....

Huhuhuhu....si Aqif asyik m`rengek je, aku takde la excited sgt. Asyik dukung dia je...lenguh gak la tangan ni.

:)

Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie...

Perut Akak Tie inti lemak? Ayoyoyoooo....kene joging, kasi kurang itu lemak!!!

:)

Catwoman said...

Julietchun....

Mmg bukan senang, Sayang.
Tapi sbg seorg ibu, ketepikan rasa "bukan senang" itu...biarlah letih sikit, yg penting anak2 di depan mata kita. Selamat, Insya Allah.

:)

mancai said...

tahniah2... bilo lak aku nak dapek anak pempuan ni...

Catwoman said...

mancai....

Terima kasih!!!

Aku doakan ko akan perolehi anak p`puan seperti yg ko hajatkan, Insya Allah.

Ada rezeki utk ko utk timang anak p`puan nanti....

:)