30.3.10

Anugerah Terindah

Go Baby Go.........

Mama wanna see you grow up!!

And go to school...

'

'

Lilypie Maternity tickers

Anugerah dari Illahi......

Rezeki yg t`indah.....

Alhamdulillah......

S`sungguhnya ALLAH Maha Adil lagi Maha Penyayang...

Amin...



p/s : Nak makan Yogurt Buah Peach la..........harum je bau yogurt tu!! Hari tu nak telan minyak wangi.......skrg nak makan yogurt pulak. Nasib baik tak minta nak makan Itik Masak 3 Rasa. Ishhhhhh...........

22 comments:

zan-xray said...

tahniah zyma.
aiii dapat anak sedara lagi nih .

julietchun said...

pemakanan kena jaga saat macam ni.

mancai said...

huhuhu... paling tak gemar yogurt.. tapi berkesan untuk my wife... sentiasa nampak young... huhuhu

blueCITY® said...

go baby mama go...
alhamdulillah..
jaga diri n kesihatan okay
doakan yg baik2 sahaja buat u..

amin

ONE ZABA said...

jgn sampai teringin asam pedas selipar jepun tau!!!

tunbegia said...

sungguh macam2 kannns,

salamm,

Mak Su said...

itik masak 3 rasa? hehehe, sedap kot... :)

tahniah :D

Ku Tak Sempurna said...

.
.


jgn mengidam yg pelik2 sgt..

sian cik abg... :D

Yunus Badawi said...

ko layan ajelah. Takut nanti baby ko keluar air liur pulak kalau ko tk ikutkan apa yg ko idamkan tu hehehe

Shifu67 said...

boleh pakai tip jimat pampers ni.. hehehe

mycaklempong said...

Berita baik nih. Jaga diri.

Catwoman said...

Zan-xray.....

Terima kasih ye.

Aku ada anak sedara 4 org...ko pilih la yg mana ko nak. Nakal2 belaka......tak larat nak jerit!!!

:)

Catwoman said...

Julietchun....

Insya Allah, Sayang.
Mmg byk perkara kene jaga....makan minum, kesihatan luar & dalam, perangai pun kene jaga....

:)

Catwoman said...

Mancai....

Sedappppppp, Bro.
You should try some....good for our health.

:)

Catwoman said...

blueCITY....

Go Biru go...
You can have it too...
Go Biru go...

:)

Insya Allah, I akan menjaga kesihatan diri sebaik mungkin.
Terima kasih, Biru Lalingto...

:)

Catwoman said...

Cik One Z.....

Huhuhuhu.....
Aku teringin nak makan stoberi atas gunung sana nun.....tapi itu minggu lepas.

Malam ni aku teringin nak makan ikan bakar pulak. Huhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

Tunbegia....

Macam2 ado.....mcm ASTRO!!!
Hihihihi...

salam 2 u 2, TB...

:)

Catwoman said...

Mak Su.....

Belum pernah try....
Errkkkk, rasa lain mcm je kan resepi Itik 3 Rasa tu kan...
Ishhhhh, sedap ke tak?

:)

Catwoman said...

KTS.....

Bukan selalu....
Masa cenggini la kita kene bermanja cukup2 dgn Cik Abg, KTS.
Huhuhuhu.....

Nanti ko pun buat cenggini tau kat Incik Suami ko ye.....

:)

Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Baik Incik Boss...
Akan daku turuti suggestion Incik Boss ini ye....

Hihhihihi.....

:)

Catwoman said...

Shifu67......

Hahahaha, kelakar la ko ni, Shifu.
Kalau baby pompuan, nak sendal dgn apa lak?? Paper cup jugak ke?

Huhuhuhu....

:)

Catwoman said...

mycaklempong a.k.a Cikgu Adimuz...

Terima kasih...
Insya Allah sy akan menjaga diri sebaiknya...

Doakan buat sy & baby ye, Cikgu...

:)