25.1.10

Mamma Mia!!! Oh La La!!!

Rambang mata bila pegi shopping. Kadang2 ketumbit pun ada gak.
Baru je nak baik demam gara2 Cik Ti mati t`sepit....demam balik ni.
Demam shopping telah kembali.....

Mahal sgt la pulak baju2 ni. Tak beli pun, tapi tgk2 je la. Cuci mata la kata kan.......


Orange mcm buah limau Tahun Baru Cina la pulakkkk....


Agak expensive!!! Harga baju ni boleh sara aku makan 3 - 4 bulan tau....makan yg best2 gitu.


Ai like this one.......looks so sexy!!!

Catwoman must have this!!! Grrrrrrr............maintain brutal !!
Oh La La !!!



Lepas shopping ptg tadi, time makan yg best2......mmg tak boleh blah. Wajib makan even t`pitam siang kelmarin gara2 t`jumpa Cik Ti mati t`sepit kat pintu besi kedai aku.

Inilah yg d`namakan Makaroni Bakar B`keju Mamma Mia!!!!.......muahhhhhhh!!!! Sedap siot. Lepak2 dan makan2 kat rumah a friend of mine, si Dahlia. Mcm org bujang pulak aku ni boleh lepak2 dan makan2 kat rumah org ye.....haipppppp, jgn cakap kat Darling aku tau. Syyyhhhh...




p/s : Tak semua perkara aku dapat share dgn lebih details sejak dua menjak ni. Nanti aku kene "serang hendap" lagi mcm dulu tuuuuu.........

p/s : Darling aku pun dah letak "traffic lights" depan batang hidung aku skrg ni......hanya dua warna je. Merah dan kuning. Hijau terus takde. Samada stop blogging for good atau go slowly in doing this "monkey-business".........errrrkkkkk !! Hmmmmm!!!! Boleh ke aku hidup tanpa blogging nihhhhh?? Huhuhuhuhu.......












20 comments:

zan-xray said...

kalau mcm tu kena ikut la cakap suami. tak gitu.
kawan2 ni tak salah tapi biar betul caranya.

Tie said...

Ooo... shopping...!!

Kak tie dah tak boleh nak shopping tahun ni. Shopping barang dapur pun kena ada limit. Barang dah mahal, elaun macam tak cukup lak. Lagipun anak2 perlukan duit lebih untuk sekolah mereka...

blueCITY said...

salam zyma dear,

yuhuuuuuuuuuuu

wah2 makan2 n shoping2 ya
i like d blue one
hehhehehh
simple but sexy u
ekekekke..

buatlah apa yg terbaik okay
for u n hubby

take care

ONE ZABA said...

tak best la baju tu. bukan kulit ular. cari la yg kulit ular punya..wakakaka!!!

DUN Behrang 2020 said...

apsal dok ketumbit lak...ko ngintai sapa sambil shopping tu?

Yup...suami lebih penting...jaga hati suami selalu...aku doakan yg terbaik utk ko!

Yunus Badawi said...

you better go slowly babe.

Kalau ko tak boleh blogging sunyi pulak alam maya ni huhuhu

julietchun said...

aku pon dah lama tak shopping, jimat duit kekdahnya :P

mancai said...

samola ngan aku nyer wife pantang nampak... kalah parkinson org2 tua... hahahaha

syah shah said...

baju-baju tu sumpah saya tak tergoda langsung...

Tapi makaroni bakar tu.... Pergghhhh... Abes basah kibod saya nih... Hahahahahahah :P :P :P

Zyma Da` Catwoman said...

zan-xray......

Aku tgh kurangkan xtvt blogging...
tapi aku selalu monitor siapa yg masuk keluar blog aku.
Hihihihihi...

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Kak Tie.....

Sama2 kita b`jimat ye.
;)

Zyma Da` Catwoman said...

blueCITY......

Ai suka warna biru gak....rasa fresh sgt bila pakai baju warna biru.

;)Thanks a lot ye, Biru.

Zyma Da` Catwoman said...

Cik One Z.....

Aku takmo pakai baju kulit ular.
Geli la. Nanti aku pitam lagiiiii.....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

DUN Behrang 2020.......

Aku tak ngintai s`siapa pun...tapi org yg ngintai aku shopping.

;)Aku wajib m`jaga hati dia....

Zyma Da` Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB.....

Insya Allah....

Huhuhuhuhu, jgn la cakap cenggitu, YB. Aku bukannya lampu hari raya yg meriah gituuuuuu.....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Julietchun.....

Aku shopping bila aku dpt mimpi shopping je. Kalau tak dpt mimpi, aku tak pegi shopping.....

Hhuhuhuhuhu....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

mancai.....

Wife ko boleh la geng dgn aku kekdahnyer ye.....

Muahahahaa....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah......

Akak hanya t`goda dgn ke-enseman Imran je......

**Makaroni bakar tu sedap sbb ada cheese yg sgt byk......

;)

Abg Din said...

ada belikan suar abgdin tak? hehehe

Zyma Da` Catwoman said...

Abg Din.....

Spentot ke? Atau boxer bunga2? Huhuhuhuhu......

;)