25.12.09

Sungguh Lucah !!!

Uols, pernah tak chatting dlm YM? Mesti pernah,kan. Ni citer pagi tadi b4 aku pegi buka bisnes.
Aku sempat la buka e-mail Yahoo aku. Dlm e-mail kita juga boleh chatting,kan.

Ada la seekor mamat yg gersang pada Hari Raya Tokwan Santa Claus nihhhh. Dia hantar mesej chatting kat aku. Mulanya OK la.....ayat positif la kekononnyer. Aku chatting secara profesional kekononnyer (cisss,nak jugak puji diri nihhhhh....). T`tiba .............

Mamat Gersang : I nak tgk you dlm webcam, leh tak?

Aku Yg Suci : Maaf la, sy takde webcam. (pada hal webcam aku t`pampang besar kat depan batang hidung aku nihhhhh.....)

Mamat Gersang : Alaaaaa...kejap je. I nak tgk you......

Aku Yg Suci : Takde webcam. Sorry, Bro.!!!!

Mamat Gersang : I kasik you tgk I, nak tak?

Aku Yg Suci : Hmmmmm, no thanks. (Tapi rasa nak tgk jugak la......macho sgt ke Mamat Gersang ni sampai offer kat aku supaya tgk muka dia...).


T`tiba je bila aku nak accept gambar Mamat Gersang tu (via webcam yg dia hantar tu...).... Astaghfirullahalazim. Masya Allah. Nauzubillah.

Ishhhhh...ishhhhhh.......betapa tak malunyer!!! Berani2 dia tayang "adik"nya yg tak malu tu kat aku. Haiyaaaaa......manyak lucah ooooooo!!!! Aku terus OFF. Dia ingat aku HADAP sgt nak tgk "adik" dia tu. Mau pitam aku.......(masa kat saloon, aku t`ingat kat Hubby aku la pulakkkk.... Jumaat wehhhh. Hehehehe !!!!).

Wa manyak malu mau tgk ini buah, tapi wa terpaksa tengok sbb mau kasik lu olang tgk sama.

Nak chatting, chatting la dgn sopan santun dan b`hemah tinggi. Ini tidak, lagi mau tayang kebagai harta karun yg ada dlm seluar dia. Macam hensem sgt "adik" dia tuuuuu!!! Pigirahhhhhh !!!! Kucing jiran aku lagi hensem tauuuu......

p/s : Hubby, jgn bimbang. Wa tak ade tgk "adik" itu olanggggg !!!! Wa sgt takut maaaaa.... wa manyak innocent lorrrrrr !!!! Trust me lorrrr!!!! Haiyaaaaa.....wa punya mata sudah labun malam sampai pagi wooooo.

30 comments:

sonata anak kancil said...

orang tu tak ada ke****an...ish ish .... orang tu tak malu!

Tirana said...

Kak tirana tak terkata apa..cuma nak gelak aje..hahaha.. Kalau kak tirana..boleh pengsan agaknya..terkejut..tak malu sungguh orang tu..

Tie said...

Uuwek !!! Uwek !!

Rasa nak muntah tengok lada tu..huhu..

Zyma, lain kali kalau sesiapa nak tengok Zyma, tayangkan aje gambar nenek kebayan. Mesti terus off gak!!

Zyma Saad said...

Sonata Anak Kancil.....

Itu la pasal....
Mata pun boleh rabun sbb tertengok itu "adik".
Maluuuuuu.....

Nauzubillah !!!!

:)

Zyma Saad said...

Akak Tirana.....

Hahahaha.....adehhhh, sy pun nak tergelak gak. Rupanyer org kita ni mmg guna YM serta webcam utk tayang harta karun kebagai yg dlm seluar dia.....

Lucah sungguh!!! Hihihihi

;)

Zyma Saad said...

Akak Tie.....

Hahahaha.....pelik kan buah tu. Hmmm, kelakar pun ada. Hihihi..

Gambar nenek kebayan? Haaaaa, ini idea yg sgt bagus !!!! Thank u, Akak. Kasik takut sikit.....

;)

Yunus Badawi said...

Manalah mamat gersang tu dpt alamat emel ko tu?

Yunus Badawi said...

Ini hari gua mau balik kampung.

ishh aku terikut2 pulak ko cakap mcm apek kalah judi.

Jom tengok kampung emak Adam.

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Aku pun tatau la....
Macam2 jenis manusia nihhhhh....
Yang gersang, yg sempot, yg gila talak....yg segala yg.

Huhuhuhu.....
;)

Zyma Saad said...

YB lagiiiiii......

Hahahahaha....dahhh, dahhhh...pegi balik kampung!!! Hati2 drive kete tuuuuu.......

;)

syah shah said...

dah selalu terkena... hahahahah

selalunya terus klik button ignore, dan log out... Orang jenis gini memang bikin tensi dan kurang pahala saja... Hohohohohoh :D :D

maza said...

aduhaiiiii...

tahap gambarajaj 18sx.. tapi raso eh ekau dah lebih 18 thn kan? hehehehe

uiks!kenapa Tie asyik uwek! sana, uwek! sini.. huhuhu

ada barang sudah lekat dlm itu perut ka? jeng!jeng! jengggggg...

Rashid said...

Macam-macam dunia ni. adoiii. zyma zyma..

Zyma Saad said...

Syah Shah.....

Kamu pun pernah terkene ekkkk?? Aduhaiiii, kita yg bernama wanita ni selalu jadi mangsa org2 cenggitu.

Akak pun dah ignore Mamat Gersang tu....hihihihi.

;)

Zyma Saad said...

Kanda Maza.....

Den mmg dah lebih umur.....tapi den tak sudi nak tgk itu "adik".
Den sgt suci ......ahaksssss!!!

Meh kita check Kat Tie, wahai Kanda Maza. Huhuhuhu....

;)

Zyma Saad said...

Cikgu Rashid....

Hahahaha.....ya mmg mcm2 dunia ni, Cikgu!!! Mcm2 warna, mcm2 kisah, mcm2 ragam....

;)

en_me said...

lucahh siott.. ekeke

Zyma Saad said...

en_me.....

Hahahaha.....komen en_me yg sgt tulus ikhlas gitewwww!!!!

;)

ONE ZABA said...

ko layan je la org tu ,zyma. dapat tangkap nanti kita cili je la anu nya tu. pastu kita ketip ngan pengetip kuku...amacamm!!!

Zyma Saad said...

Cik One Z.....

Hahahaha......ko nak aku cilikan "anu" Mamat tu? Jommmm....

Ayoooo, ko lagi kejam.....mau pedas, pedih dan berapi "anu" Mamat tu, Cik One. Kah-kah-kah!!!

Idea ko mmg "pedas" !!!!

;)

a kl citizen said...

salam zyma...

takut pulak membaca nya..
tengok buah pun dah tersa loya...
ish...ish... ish

Zyma Saad said...

a kl citizen....

Hahahaha.....
Itu Cikgu, sy yg tertengok "adik" Mamat Gersang tu lagi la nak muntah. Uwek! Uwek!

Hihihihi....tak rela ai tau!!!!
;)

Mybabah said...

Salam Zyma. Dahsyat buah tu (dalam gambar). Saya ada pernah tengok pokok bunga yang menyerupai kepunyaan wanita, tapi belum ada entri yang sesuai untuk selit gambar tersebut. Saya link blog ini di blog saya supaya mudah tengok entri baharu.

kawie2020 said...

hehehehehe.. kawie pon innosen gak.. hehehehe

mancai said...

hahahaha... tergelak aku nak tengok... walaupun gitu mamat tu otak dia mesti kero... agak2 la... hahaha

Zyma Saad said...

Mybabah....

Hahahaha.......
Nanti Babah tunjuk la gambar pokok bunga tu ekkkkk. Kene citer jugak ttg khasiat pokok bunga tu tau.

Thanks 4 coming to my blog!!!
;)

Zyma Saad said...

Kawie2020.....

Kita sama innocent, kannnzzz!!!
Huhuhuhu....

;)

Zyma Saad said...

mancai.....

Aku rasa mcm nak karate je Mamat Gersang tu.....
Wachakkkkk!!!

;)

DUN Behrang 2020 said...

Itu je harta karun yg dia ada...tapi itu le realiti sekarang ni...mamat2 bersepah kat YM tu terutama yg ada wcam majoriti anak Melayu kan...nasib baik ko tu dah 'biasa' kalo anak2 remaja ppuan kita yg kena...tak ke haru...

apapun yg sedihnya sbb dorang melayu...tengok je la nick name dorang...tu je pun dah lucah habis! Bangga lak tu!

Korang yg ppuan mmg sah2 le dpt 'free show'...yg guna neutral nick name pun kena gak pe...mmg gersang sesgt!

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020.....

Aku malu kat ko la. Muahahaha....
Itu olang sgt gelesang wooooo...
Wa tak suka tengok itu "adik" maaaa.....
Manyak labun wa punya mata....

;)