27.12.09

Cuci Mata !!!

Jom kita cuci mata.......cuci minda..........cuci jiwa raga!!!
Indah kan pemandangan di bawah ni???
Cantik je...sedap mata memandang.


Aku tgh imagine pakai cenggini......perghhhh, hot dan sexy!!!
Hot pants dan baju sekerat dada.
Mandi buih lagi gituuuuuu!!!
Jom mandi buih.....ada s`siapa yg nak join aku??


Dewa2 ni dtg bukannyer nak tgk motor show, tapi nak tgk awek2 mandi buih....tayang body. Perghhhh, peha dan betis b`sinar2 dan b`silau......kene pakai spec gelap nihhhhh!!!


Nauzubillah !!! Moga ALLAH masih pelihara maruah diri ku dan seluruh umat Islam di dunia ini. Amin.


Gambar d`rampok dari sini. (Thanks Cikgu Jinggo !!!)



24 comments:

Jard The Great said...

gila a'ah.... ahaha.. nk pakai camneh dpn suami ja.. ehehe

Zyma Saad said...

Jard The Great.....

Hahahaha.....pakai dlm bilik mandi je, Jard!!

Kalau pakai luar rumah, tak pasal2 je kene kejar dgn anjing...
Huhuhuhu...

;)

maza said...

aduhaiii,,

boleh rotak cermin mato den..

psst: bilo laie nak ado mcm tu yo.. den nak jugak berlatih nangkap gambo model itu..

buat modal....


errr.. modal berniaga gitew.. heheheh

Zyma Saad said...

Kanda maza....

Iyo la tuuuu.....
Meh sini den kasik rotak terus leher ekau tuuuu!!

Ntah la bila laie motor show tahap dewa ni akan diadakan.....
Ekau nak tgk motor show atau nak tgk betis and peha show???

Baik ekau ngaku....copat!!!
;)

Tie said...

Uuwek !!

Rasa loya pulak !!

Nampaknya pokcik tu bukan main suka lagi, ekekeke.....

Err... kak tie dulu masa remaja memang biasa pakai shorts..dalam rumah je. Kira perkara biasa sebab masa sekolah convent dulu, time PE pakai shorts atau skirt pendek.

Tapi sekarang ni tak boleh laa.. Budak-budak tu bising kalau mama pakai sexy. Tapi abang tak komplen pun, waaakakakaa.......

izan said...

Lailahaillah....(mata sebelah ku terbuka)

seksinyerrrrrrrrrr..........

46-40-50... ish ish ish....

hihi....

>>> nampaknya abg dah tukar haluan lar zyma huhuhu....tempat biasa lagiiiii....

Zyma Saad said...

Kak Tie....

Hahahaha.....Kanda Maza amatlah suko dgn gambo betis dan peha ini. Wakakakaka.....

Sy pun pakai laie shorts / bermuda .....tapi hanya tempat tertentu je la.

;)

Zyma Saad said...

Kak Izan....

Itu saiz siapa ekkkk? Mcm saiz dugong je. Wakakaka......

Alaaaaa....ingat Akak nak turun Alor Setar. Takpe2....nanti Akak nak dtg, roger sy tau!!!

;)

DUN Behrang 2020 said...

Ko kijam...kijammmmmmm!

Zyma Saad said...

DUN Behrang 2020....

Opppsssss, aku lupa. Ko kene puasa 44 hari. Wakakakaka.....

;)

blueCITY said...

hakhakhak....

jom2 jom
pake cenggitu
org tak kenal kita pun
kuikuikui

mandai2 buih bagai?
hahhahah

1 malaysia!!
malaysia boleh!
melayu boleh!!

hahaha

Framestone said...

he...23x bro tgh bygkan kamu pakai cam tue he...23x

pe2 pun thank coz sediakan juadah di blog nie... tercuci gak mate bro...

ala takat mandi buih.. suruh basuh motor pun sure xlepas je muke2 nie uhuhu

out of topic--> Sape yang comel... bro ke he..23x yup lame xsinggah sinie... mne menghilang hhuhuhu

BroFramestone Blog

maza said...

apap barang nengok betis dan peha...tak advance langsung..

hehehe
hat lain ler. yg indah2 gitew..
wakakakka

ONE ZABA said...

kat mana tu....rugi tul aku tak tau kat mana tu!!!

Khairi said...

hehe. sy dpt dlm email tempoh hari. mmg mengghairahkan.

eerr.. snow ni kat area mana ek? hehe

Yunus Badawi said...

Buat dosa kering aku aje hehehe

Zyma Saad said...

blueCITY.....

Jom....cepat pegi cari hot pants dan baju sekerat dada.

Kita pakai pegi jalan2 makan angin.
Masuk angin gituuuuu.....

;) 1 Malaysia, Malaysia Boleh, Melayu Boleh, Semua Boleh!!!

Zyma Saad said...

Bro. Framestone....

Alahaiiiii.....ini je la menu yg sy dpt hidangkan utk Bro.
Jemput la menikmatinya....
Hihihihi.....

;)

Zyma Saad said...

Kanda Maza.....

Wakakaka....ekau ni mcm2 la yo!!!
Den report kat bini ekau la yo...

Hat lain? Uwaaaaaa, tak dapat la den nak nolong ekau....
Huhuhuhu.....

;)

Zyma Saad said...

Cik One Z....

Aku tak sure sbb gambar ni aku cilok dari blog Cikgu Jinggo. May be dia tahu kat mana....

;)

Zyma Saad said...

Khairi....

Akak kutip dari blog Cikgu Jinggo. Akak tak sure kat mana motor show nihhhhh......

;) M`ghairahkan?? Ayooooo.....

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Errkkkk, bukan ke ko suka nonton show cenggini? Baik ko ngaku.....
Cepat ngaku.....

Dosa kering...tapi ramai yg suka nonton show cenggini kanzzzz!!!

;)

Mybabah said...

Salam Zyma. Babah tak boleh tengok lama-lama. Selain boleh kena ketumbit, mak andeh sebelah piuh telinga plak kalau lama sangat tengok. Kalau tangkap dgn kamera DSLR baharu babah,pasti lebih cun berkilat gitu. He..he..

Zyma Saad said...

MyBabah....

Hye Babah....
Dilarang menonton lama2 tau. Nanti Mama kat sebelah tu marah.....
Kene piat telinga...baru tau!!!

Hihihi....

;)