24.12.09

Bulan December

Ape kene la dgn aku ni?
Tgk yg tu nak makan......tgk yg ni nak makan.
Makan yg masam.......minum yg masam.
Ape kene la dgn aku ni haaaaa???


Bulan December, bulan org naik pelamin.
Bulan December jugak bulan org mengawan.......
Dan bulan December jugak bulan org lawan beranak....
Dan bulan December jugak bulan terima hadiah dari tokwan Santa Claus.....
Ahakkksssss!!!!

Buah mangga.......kecur air liur aku!!! Harumnyer......



Es kacang warna warni.......sejuknyer!!!!



Dahhhh, jgn nak mengarut. Besok pagi tokwan Santa Claus nak datang rumah kasik hadiah. Merry Christmas!!! Aku nak tido awal....mimpikan tokwan Santa Claus.
Hihihihi.....

16 comments:

Tie said...

Err...

Zyma ada isi ke ?

Meh sini kak tie nak check !!

Zyma Saad said...

Akak Tie....

Sila la check......sy serahkan diri sy kpd Akak Tie.
Hihihihi....

:)

puteri said...

huk3...

kite suke mkn cklat ngan es krim..

bulan bpe pun ske mkn..
(cme kdg2 xdpt mkn, vrsi save bdget,
or xde org bekaty nk kasik..)

he.he.he

Zyma Saad said...

Puteri...

tak takut terlebih kilo ke??

Hihihihi.....

Makan je ,Dik.

:)

sonata anak kancil said...

selamat bercuti dihujung minggu

blueCITY said...

heeeeeeeeeee
makan
makan
makan
ada apa2 ke?
haaaaaaaaaa

nak hadiah leh tak?
nak totttttttttttt..
hahhaha

Yunus Badawi said...

kalau kak Tie dah check sila bagi tahu hasilnya hehehe

Yunus Badawi said...

ABC tu sungguh menggoda. Awak beli kat pekan rabu tu ke?

Zyma Saad said...

Sonata Anak Kancil....

Selamat bercuti utk awak jugak...
Take care ye....

;)

Zyma Saad said...

blueCITY.....

Jom kita makan....jommmm!!!
Errkkkk, takde apa2 la..huhuhu
Nanti kalau ada apa2, I share dgn uols ekkkk. No worries, ok.

;)Nak hadiah ekkkk. Kasik address kat e-mail address I. Dah ramai my blogger friends yg I kasik hadiah baru2 nihhh. Now, it`s ur turn.

;)

Zyma Saad said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Errkkkk, Kak Tie jadi nurse la pulak. Hihihihi.....pandai YB kasik job kat Kak Tie ekkkkk.
Huhuhuhu.....

;)

Zyma Saad said...

YB lagiiiii....

ABC ni aku beli kat Pekan Rabu. Aku kenal tokey kedai makan tu so aku demand macam2....buah itu, buah ini....warna warni gitu!!!!
Kedai makan D`Lima, Pekan Rabu.

Next time ko kene try the food and drinks over here. Aku suggest nihhh....tak rugi makan kat D`Lima.

;)

mamma mia! said...

wargh! ini blog pasal mkn je ke? habis sume psl mknn . hihi

maza said...

erk!den raso eh tak layak jadi midjejaka (ganti kepada midwife gitew)

sbb takut tengok darah!

tapi kalau mengidam asam2 mcm ni.. alahai den suko!
heheheh

baru jo den bedal rojak buah.. menyontap seh.. heheheh

Zyma Saad said...

mamma mia....

Hihihihi.....
Tak jugak pasal makanan, Dik. Ada juga pasal lain....family, works, friends and others!!!

Thanks 4 dropping by to my blog!!!
;)

Zyma Saad said...

Kanda Maza.....

Ekau nak sambut sendirik ekkk ekau punyo anak nanti?? Tapi ekau kan takut darah.......den ghaso la, jgn la ekau sambut anak tu. Kang ekau pitam terkulai layu.....

Jom la kita makan bersama2 rojak buah tu.....den pun suko!!!

Hihihihi....
:)