25.9.10

Sayang Chempaka Arissa Dan Mata Sepetnya


Uchakkkk.........hihihi.

Baru hari ni Sayang Chempaka Arissa nak tgk camera.
Kalau tak, asyik tido je......

Buka mata sekejap, then tido balik.

29 comments:

izan said...

waaa... camni leh join abg iwan lah... cepet cepet cepet jer mata ya....hihihi... tome tome je iya buka mata.... cakkkk.. nmpk tak ibu ijan yg jauh neiii..

PnConfused said...

mcm kena paksa bukak matajaaaa.... siap kerut2 dahi...




hehehehhe....

zonaku said...

hehhehheee.......



cam kene paksa bukak mata...




x perla.. baby pendiam kot.....

kakpah said...

salam zyma. lamanya kakpah tak datang menjenguk kerana rumah sendiri pun dah lama tak jenguk. Rupa-rupanya dah melahirkan orang baru. Comelnya..... mesti comel macam ibunya. tahniah kakpah ucapkan. semuga chempaka berkembang indah dibajai iman dan taqwa.
tahniah sekali lagi.

Tie said...

Arissa Sayang.....

Mokcik Tie pun sepet gak, tapi tetap comel, waakaakkaa............

ckLah@xiiinam said...

Silau ya sayang?



Nanti makLah pinjamkan spek hitam ya!


:)

Ku Tak Sempurna said...

kan dah bgtau aritu, jgn letak gmbr chempaka lg

.
.

esp pipi dia tu.. eeeeeeeeeeeee... geramnya

.
.


.
.
klu tunjuk montot ok kot... errr... montot dia pun gebu mcm pipi ke??
.
.


lelama besar la mata tu :D

en_me said...

letih tewww..

syah shah said...

kecik-kecik dah pandai kerut dahi eh? jangan jadi grumpy tau Arissa cam abang Imran... Hahahahahah :P :P

julietchun said...

rasa nak geget jek

maza said...

wah! sudah pandai posing rupanya.. heheheh

Catwoman said...

Kak Izan....

Abg Iwan mata sepet jugak ekkk??
Boleh geng dgn Sayang Chempaka Arissa la cenggini...

Hihihihihi....

:)

Catwoman said...

PnConfused :-

Dipaksa & terpaksa gituuuu....

Huhuhuhuhuhu...

:)

Catwoman said...

Zonaku :-

Bukan pendiam daaaaaa....tapi kuat nangis daaaaaaa ini budak kecik.
Nyaring woooooo.....bulih jadi Ning Bai_Zu_Ra tau....

Huhuhuhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

KakPah :-

TQ very much ye, Akak Pah.

Insya Allah. itulah harapan dlm doa sy.

:)

Catwoman said...
This comment has been removed by the author.
Catwoman said...

Akak Tie :-

Maknanya Mokcik Tie comel mcm Arissa ye? Ehhhh silap, errkkk Arissa comel mcm Mokcik Tie ye....

Boleh jadi geng Si Mata Sepet !!!
Huhuhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

CkLah :-

Hihihihihi.....kesian kat Sayang Chempaka Arissa kene posing depan camera.

Malas je dia nak buka mata......asyik nak tido je. Pipi pun tembam mcm kuih pau.

Huhuhuhuhuhu......

**Kalau Sayang Chempaka Arissa pakai spekmata MakLah, nanti MakLah nak posing depan camera nak pakai apa pulak kalau spekmata MakLah dah kasi kat Sayang Chempaka Arissa?? **

:)

Catwoman said...

Datin KTS :-

Kan ke ko nak gigit pipi ko sendiri?? Huhuhuhuhuhu.......try gigit pipi sendiri kalau ko terer.

Alalalalalala.....dlm byk2 bhgn badan, montot jugak yg ko nak tengok ye, Datin KTS???? Alahaiiiiiiii......huhuhuhuhuhu


:)

Catwoman said...

en_me itewwwwwwwwwwwwwwww :-

Hihihhihihi....letih sbb 9 bulan dlm dunia peyut.

Skrg letih sbb asyik dicium org.......pipi kiri & pipi kanan penuh dgn ciuman.....kesian kat Sayang Chempaka Arissa!!!!

:)

Catwoman said...

Syah Shah :-

Sayang Chempaka Arissa kerut2 dahi sbb dipaksa buka mata utk amik gambar.......

Huhuhuhuhuhu.

Catwoman said...

Julietchun :-

Ko rasa nak geget aku ke atau ko rasa nak geget Sayang Chempaka Arissa?? Kalau ko rasa nak geget aku, tak best tau......sbb aku ada bau-bauan minyak angin kebagai.

Hihihihihihi......

:)

Catwoman said...

Kanda Maza :-

Hihihihihihi......bukak mata je la. Lepas tu kuat nangis......

Hihihihihi.....

:)

blueCITY® said...

salam ,

maaf lama tak bertandang, byk lak prob lately, egegeg...

selamat hari raya maaf zahir batin
tahniah!! selamat melahirkan puteri yg comel. alhamdulillah, sihat dan sempurna. cantik mcm mak dia gak kan heheheh...
salam peluk cium wat puteri arissa, cute jerk...

sihat ke mama dia?
semoga sihat dan bahagia selalu ya, amin

blueCITY® said...

tambah lagi.......


comel jer nama, sayang2 lah pulek kan
hehehheh..

xoxo wat sayang
lalallaa

DrSinga said...

ikut mata siapa ni???
mama banyak nengok cerita korea eh??
:)

Catwoman said...

BlueCITY .....

Thanks ye. I`m fine. Alhamdulillah.

Masa kecil mmg la dia comel, nanti besar dia comot.

Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

BlueCITY lagi....

Hihihihihi.....itu tandanya ramai yg sayangkan Si Sayang Chempaka Arissa.

:)

Catwoman said...

DrSinga :-

Ikut mata Mama nya lah....sepet !!
Kalau tgk citer Korea, boleh m`leleh2 air mata.

Huhuhuhuhu....

:)