6.10.10

I`m Back. Sayang Chempaka Arissa Dan Bibir Merahnya.




I`m back.

Sorry sbb lama tak online.
Aku busy m`asuh Si Debab Aqif & Baby Arissa.
Baby Arissa kuat breastfeeding. Tembam je pipi dia....

Nanti aku akan jenguk2 blog uols ye.
Doakan aku cepat sihat & aktif b`blogging kembali seperti dulu ye.
Lagipun aku tak sabar nak kembali b`keje.

23 comments:

zonaku said...

hehehehheheee.........


macam tau2 je kann... br teringat2 td kat dia...



er..... dah siap dah baby bertindik?

maza said...

mudah2an Pn. catwoman kita cepat sembuh dan mampu menyeringai sama seperti meng-meow gitew...

heheheh

kenari said...

welcome back zyma, baby is soooo cute n chubby

Tie said...

Alaaa.....

Comelnya Sayang...

Rasa nak peluk-peluk dan cium-cium...huhu...

Tak puas kak tie menatap wajahnya :)

zino said...

comel nya baby tu..

PnConfused said...

mata arissa sgt "mcm matahari"

syah shah said...

tak sabo masuk keje? hahahahah sabo sabo kak... rilek-rilek je dulu... kang dah masuk keje kang takut laaagi tak menang tangan kang... :D :D

julietchun said...

makin riuh la rumah ye :D

Catwoman said...

Zonaku :-

Jika rindukan Baby Arissa, jenguk2 la sini selalu ye....huhuhuhu.

A`ahh, tindik awal sikit....kasi vouge gituuuuu....

:)

Catwoman said...

Kanda Maza :-

Hahahahahaha......meowwwwwww, meowwwwww!!! Garang tak Pn Catwoman nihhhhh????

Huhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Kenari @ Kak Shah :-

Masa kecik, dia mmg cute. Nanti besar, dia comot. Hihihihihi....


:)

Catwoman said...

Akak Tie :-

Comel mcm Akak Tie.....pipi pun sama mcm pipi Akak Tie. Gebu je......

Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

Zino :-

Comel ye......masa kecil dia mmg comel, nanti besar, dia comot gitu.

Hihihihihi.....

:)

Catwoman said...

PnConfused :-

Mcm Sun atau mcm Sunflower?? Baru skrg aku rasamata dia agak "mcm matahari". Masa awal dulu, mcm sepet je.....

Huhuhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Nak keje jugak......tak kira. Nak juga pegi keje......uwaaaaaaaa!!

Huhuhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

Julietchun :-

Meriah suasana alam sekitar gitu.....

Hihihihi....

:)

mancai said...

comeynya... bila la pulak nak dapat baby girl aku ni...huhuhuhu

DrSinga said...

meh saya baby sit si tembem dua orang!!!
:)

en_me said...

tak datang jenguk pownn.. ekeke

Catwoman said...

Mancai :-

Ko kene b`usaha b`sungguh2.

Huhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

DrSinga :-

Kang Doctor tak tido malam pulak kalau nak jadi baby sitter utk anak2 sy. Diaorang b`dua ni suka b`jaga malam......ngalahkan sy & Babah diaorg pulak.

Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

en_me :-

Hihihihihi......baru hari ni ada peluang & masa nak jenguk blog sendiri.

Blog kwn2.....tungguuuuu!!

:)

Kak Long Mawar Merah said...

Comelnya dia...
Patutlah Zyma lama tak merempit kat blog, rupanya sibuk dengan si comel.
Cayang, cayang , cayang baby Chempaka Arissa...