1.9.10

Kelab Mak Datin Se-Malaya

'

'

'

'

'

There must be a reason why some people can afford to live well. They must have worked for it. I only feel angry when I see waste. When I see people throwing away things that we could use.
'
'
'
'
'
Do not throw what you still can use / consume......if you still want to live well.
'
'
'
'
p/s : Now, aku dah tubuh Kelab Mak Datin Se-Malaya (tak b`daftar & tak b`tauliah......). Makna kata, main pakai rembat & tangkap muat je la......semua org aku panggil Datin, Datin Seri, Puan Sri.



Hihihihihihi.....

14 comments:

zonaku said...

waahhhh!
ni presiden kelab la ni???? sapa ahlinya????

Sue Mohamad said...

aku nak register le beb hahaha

ONE ZABA said...

makin ramai ahli makin kuat la aktiviti ngumpat tu...

Catwoman said...

zonaku....

Wakakakakaka....
Ko tahu tak, aku panggil Datin / Datin Seri / Puan Sri kat semua org even makcik jual ikan...

Syok woooo kasi org happy dgn title tu......

:)

Catwoman said...

Sue @ Cik Senget....

Pastikan ko adalah rakyat Malaysia yg tulen, Yang.
Dan ada cop SIRIM...eehhh, cop JAKIM pun ok gak....mana2 je la.

Hihihihihihi.....

:)

Tie said...

Memang kita harus bercermat dan menghargai apa yang kita ada. Kak tie memang tak suka membazir.. :)

Catwoman said...

Cik One Z.....

Wakakakakakakaka.....
'
'
'
Mana ade xtvt ngumpat, Cik One...
Bulan pose, tak baik ngumpat!! Susutnilai pahala pose tauuuuu, Cik One......

Nanti raya atas bukit ke?? Makan kek & biskut stoberi ekkkkk???


:)

Catwoman said...

Kak Tie....

Bagus Akak Tie....
Jgn m`bazir. Guna apa yg masih boleh d`gunakan.
Hargai apa yg kita miliki. Jgn byk complaint. Betul tak, Akak Tie??

Take care ye, Akak Tie.

:)

zonaku said...

bagus2.. kasik orang happy ni bagus....

syah shah said...

saya takmo jadi Datin, nak jadi Dato'... Bleh tak kak? Hahahahah :P :P

Catwoman said...

Zonaku.....

S`bolehnya sy nak kasi semua org di sekeliling rasa happy...

:)

Catwoman said...

Syah Shah.......

.....nak jadi Dato`??
Habis Incik Firdaus kene jadi Datin la ekkkkkk......

Huhuhuhuhuhu.....

:)

en_me said...

datin ghitewww.. ehehe

Rashid said...

Salam Datin zyma.. apa khabar datin? Nampaknya datin ni makin hari makin melaram melawa je le.. hehe


Datin.. datuk nak ucap selamat hari raya kat datin..


hehe.. eeeeeeeee... datuk?