30.8.10

Happy Holiday !!


Have a nice day !!
Happy holiday !!



SELAMAT MENYAMBUT HARI MERDEKA !!!
( Rasa nak buat taik mata la......jom! Ada s`siapa yg nak join aku buat taik mata?? )

12 comments:

zonaku said...

daku bekerja...........

en_me said...

kedai tutup ke hari merdeka akak de vogue tewww.. ammvoiii

syah shah said...

Saya nak join!! Tapi esok saja... Hari ini dan hari seterusnya saya kerja... Huhu~~

mancai said...

selamat menyambut hari merdeka... selamat bercuti.. buat kuih ke?

DrSinga said...

nak gi tangkap jellyfish dengan spanbob...??

Ku Tak Sempurna said...

susah tak nak buat taik mata??



ahahaha :P

Catwoman said...

Zonaku....

Aku keje half day.....
Half day lagi aku buat taik mata......

Hihihihihihi.....

:)

Catwoman said...

en_me.....

Buka juga.....kalau tutup masa holiday, makanya the very the RUGI one lorrrrrr!!!!!
Akak keje half day, half day lagi buat taik mata.

Hihihihihihi.....

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Alaaaaa, kamu curi2 la buat taik mata.....buat taik mata je, bukan makan taik mata kan...kan...kan.

Hihihihihihi.......

:)

Catwoman said...

mancai.....

TQ very much, Bro. Selamat b`cuti buat lu jugak, Bro.

Have a nice day with ur family ye,Bro.

:)

Catwoman said...

DrSinga.....

Jellyfish takde, ikan bilis pun jadi laaaaaa....buat b`buka puasa nanti.

Hihihihihi.....

:)

Catwoman said...

KTS.....

Errrrkkkk, itu soklan ke hape, Yang???

Ko tak pernah buat taik mata ekkkk??? Mesti ko selalu buat taik idung, kan.....kan...kan.

Baik ko ngaku, KTS. Cepat ngaku.......

Huhuhuhuhuhu......

:)