2.9.10

How Time Flies !!




Lilypie Maternity tickers

How time flies !!!......time flies (passes) very quickly.

'

'

'

'

......push !! push !! push !! - Doc

'

'

'

.....a bit more !! Push again !! - Doc

Yes, your baby is comin` out....push again & harder !! - Doc

'

'

'

I`ll hear these words again.......

****************************************

NEW UPDATE :- 3rd Sept`10 (Friday)

Kad raya dari CkLah

~ To CkLah :-
TQ very much ye, CkLah. Cantik & menarik kad raya ini. A whole family dlm kad raya. Happy family, Insya Allah.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat CkLah & family. Maaf Zahir & Batin andai ada salah & silap......t`kasar bahasa bicara sy s`lama kita saling kenal-mengenal di dunia maya ini. Jaga k`sihatan diri ye, CkLah. ~

************************************

NEW UPDATE : 4th SEPT`10 (Saturday)

Kad raya dari Shifu67

~ To Bang Shifu :-

TQ very much ye, Bang Shifu. Cantik kad raya purple yg ko kasi nihhh. Yang menariknya, ko & family kasi pose yg sgt cool & santai. Happy family, Insya Allah.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri utk Bang Shifu & family. Maaf Zahir & Batin andai ada salah & silap s`lama kita m`jadi rakan alam maya ni. Insya Allah, b`temu lagi kita nanti andai d`beri umur yg panjang & k`sihatan yg baik oleh-Nya. Take care ye. ~

20 comments:

syah shah said...

wah, kejap aje masa berlalu ye kak?


Semoga selamat semuanya... :D :D

zonaku said...

in aboout 20 days?????


all d best... during the period, no updates???

KAKTINY said...

mudah-mudahan segalanya dipermudahkan Allah..
sekali tarik nafas panjaaannngggg aaaaannndddd PUUUSSSHHH... settle.. hihihi..

Tie said...

Kak tie dulu (dan kini) masih lagi tak tahu nak push! Aderk...

ckLah@xiiinam said...

Jangan push dulu...belum tiba waktunya dik oi...





***Selamat Hari Raya....sudilah terima kad raya maya cikLah di blog tu ya...

zan xray said...

tak sabar nak tengok baby baru zyma ni.

Catwoman said...

Syah Shah........

A`ahhh, pejam celik, pejam celik....dah bulan Sepetember. Raya pulak next week. Lepas tu masuk bulan Oktober, November & December. Rasa mcm tak sempat nak lakukan apa2....

TQ very much ye, Dik.....

:)

You take care, Dear.

Catwoman said...

Zonaku....

Insya Allah, ......in about 20 days. Too fast, huh !!!
How time flies !!! I`m getting even older.....OMG !!!

Insya Allah, I`ll try my level best to update some news with you guys....during the 'pantang' period. If God wills......

TQ very much ye, Zona !!!

:)

Ku Tak Sempurna said...

aku plak yg seram sejuk ni

.
.

dah.. jgn sebut byk2 kali push tu.. gerun weiyhh

Catwoman said...

Kak Tiny....

TQ very much ye, Akak. Itulah harapan dlm doa sy....nak tgk my 2nd baby dlm keadaan selamat & sihat, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

Akak Tie....

Errrrkkk,......alahaiiii, kenapa jadi ghuper itu, Akak Tie?

Meh sini sy nak train Akak Tie PUSHHHHH...PUSHHHHHH. Mana tau next year turn Akak Tie timang baby lagi.

Hihihihihihi........

:)

Catwoman said...

CkLah.....

Hihihihihi, sy t`ingat masa nak beranak si Aqif dulu. Ghuper itulah Doctor tu suruh sy push and push. Alahaiiiiii.....hingga kini t`ngiang2.

TQ very much 4 the card ye, CkLah.
Nanti sy pegi amik & tempek di blog ni.

:)

Catwoman said...

Zan-xray.....

Doakan utk aku & baby baru aku ye, Zan.

Aku juga m`harapkan perkara yg sama seperti ko, Zan. Aku nak tgk 2nd baby aku dlm keadaan selamat & sihat.

TQ very much ye, Zan.

:)

Catwoman said...

KTS.....

Hihihihihi.....

Aku t`ingat pengalaman pertama aku beranak si Aqif dulu. Masih t`ngiang2 di telinga aku hingga kini yg doctor tu minta aku push & push........alahaiiiiii !!!!

Soal sakit??....aku letak tepi, KTS. Yg penting nyawa anak....
Lakukan pengorbanan s`lagi kita masih hidup & d`perlukan.

Nanti ko juga akan m`lalui perkara yg sama & s`rupa seperti yg aku lalui & ibu2 lain hadapi di saat2 nak b`tarung nyawa m`lahirkan zuriat sendiri. Ko pasti t`senyum bahagia bila telah selamat m`lahirkan zuriat sendiri.

:)

DrSinga said...

masa push jangan angkat montot tau!!!
pssstttttttt.......
request epidural Yang!!
tara sakit punyahhh...
:)

Catwoman said...

DrSinga.....

Baik, Puan Doctor yg budiman !!
Hihihihihi....

Sy pun ada fikirkan utk request Epidural nanti.....Insya Allah.

TQ very much ye, Doc.

:)

Shifu67 said...

selamat hari raya.... amik kad raya aku ni... hehehe

Catwoman said...

Shifu67.....

Ko pun ada Kad Raya ye, Bang Shifu...

Terima kasih byk ye sbb siap dtg jemput aku amik Kad Raya....nanti aku amik & tempek di blog.

Hihihihihi.....

:)

tasekM said...

selamat bersalin yang.
selamat hari raya.
maaf zahir batin.


.

Catwoman said...

tasekM....

TQ very much ye, TM.

Selamat Hari Aidil Fitri. Maaf Zahir & Batin.

:)