5.9.10

Happy Weekend !!


Aku pun tak faham kenapa aku tempek si dia ini kat sini.........sbb si dia ni seorg yg b`jaya kot. Ke sbb si dia ni adalah seorg jutawan ??!! Apa2 je la.......



HAPPY WEEKEND !!!! SELAMAT B`HUJUNG MINGGU !!

16 comments:

zonaku said...

selamat jugak.......



jom p cari barang dapur untuk juadah raya

Shifu67 said...

ko terpikat jambul dia ke... hehehe

sayangsayangibu said...

heheheh...apa apalah saje.... ;p

zan xray said...

sumber ilham kot gambar tu..
macam mana raya ni?? tentu dah banyak buat persiapan kan. zan ala kadar je

kakpah said...

tabik kat mamat tu. bisnes menjadik je.
selamat hari raya zyma..
jangan makan banyak2 sangat haha...

Ku Tak Sempurna said...

aku tau nape ko tempek gambar dia

aku tau!!

.
.

tapi taknak bg tau.. nanti kurang pahala pose


ihihi

Catwoman said...

zonaku....

Berkat ! Selamat !

Awal sungguh awak pegi m`beli brg2 dapur utk juadah raya ye...

Selamat m`beli !! Selamat m`borong !

:)

Catwoman said...

Shifu67....

Cehhh, jambul dia ko kata, Bang Shifu.....minta simpang malaikat 44 tauuuu!!! Tak minattttttttt.....
Oh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

:)

Catwoman said...

SSI @ Kak Eja....

Hihihihihi.....
Minat jambul si dia ke, Kak??

:)

Catwoman said...

Zan-xray.....

Sumber ilham? Oh tidakkkkkkkkk !!!
Aku nak fengsan dah niiiii.

Aku takde mood nak b`raya la, Zan.
Rasa malas nak b`raya tau.... lagipun aku dah nak t`beranak dah.
Aku cuma prepare k`perluan raya my Hubby & Aqif je.

:)

Catwoman said...

Kak Pah.....

Mmg bisnes dia m`jadik, Kak. Si dia ni ada pusat p`ubatan di Jitra, ada pusat p`lansingan di Bandar Darulaman, ada pusat jualan JM5 Herba Prima di Bandar Darulaman. Dan si dia ini ada kete mewah yg sgt2 mewah. Bini dia juga sgt chantek, Kak Pah. Sy pernah t`lihat si bini...mmg sgt chantek.

Tabik spring kat si dia ini....

:)

Catwoman said...

Datin KTS.....

Kalau ko tau.....kenapa aku tempek gambar si dia itu?

Baik ko bagitau apa yg ko tau dan apa yg aku tak tau tapi aku buat2 tau.

Cepat, baik ko bagitau kat aku, Datin KTS.

Hihihihihihi.....

:)

PnConfused said...

aku adalah takleh blah kalo tgk gambo dia neh.. jambul dia tuh xleh tahannnnnnnnnnnnn...



tp aku rasa sbb jambul tuhlaa org igt dia....


kalo p pekan jitra, slalu nampak anak2 buah dia pki baju merah nek motor reramai, cam bidan kampung melawat kwsn pon ade gak aku tgk.. ngeh3....

Catwoman said...

PnConfused....

Bukan ke si dia ini adalah idola ko?? kan...kan...kan....

Tak baik tau ko kutuk idola ko yg b`jambul nihhhhh.....penat si dia "m`bela" jambul tu.

Hihihihihihihi........

:)

DrSinga said...

adoiyaiiiiiiiiii.....
ko ada rasa nak pakai kan cekak rambut tak kat dia???!!!!!

sunglasses said...

boleh di jadikan idoala Dr Rozmey ni