6.9.10

Change It !!!

If you don't like something, change it.
If you can't change it, change your attitude.


**********************************
Aku takde semangat nak b`hari raya, uols. Seriously !!
Ini adalah sebab aku dah sarat sgt.
Rasa mengah2, peyut beshor & mcm lagi.
Any time je aku akan t`beranak.
'
'
'
Nak duit raya !! Nak duit raya !!
Uwaaaaaaaaaaaaa !!
'
'
'
Kalau b`anak di New Zealand, agak2 sempat tak aku fly ke sana?
(Cehhhh, tak agak2 langsung nak b`anak......huhuhuhuhu)

27 comments:

Ku Tak Sempurna said...

kalau kat kg new zealand kat pahang tu smpt la kot...

hihihi


.
.


aku pun nak duit raya!!!

Catwoman said...

KTS....

Hihihihihihi.....amvoiii ko, Datin KTS !!!! Kg New Zealand gituuuuuu.......

Ko kene salam dgn aku dulu, baru aku kasi duit raya kat ko. Jgn lupa cium tangan aku s`kali tau....

:)

tasekM said...

yu beranak kat sintok je la yang... he he. eh? mana ada spital situ, kan...? ha ha.


.

Shifu67 said...

kalau beranak hari raya ni.. boleh bagi nama mohamad aidil fitri... baby raya la tuu

PnConfused said...

NZ ??? ko agak2 dorg lepas ke ko nek flight tuh bebeh....




errrr.... kang turun flight kat alor star jgn lupa panggil ai pi amek sebenier okeh....



aku nak duit raya jugakkkk!!!!!

kakpah said...

dah dekat sangat ke zyma. jaga kesihatan. tak yah nak makan bebeno dan berjalan raya sakan hehe..

take care.

syah shah said...

pi New Zealand? Belum tentu dapat pelepasan naik flight kak... Sesilap beranak kat airport je kang... Mueheheheheheh :P :P :P

maza said...

kalau terberanak kat NZ jawabnya dapat anak mat saleh gak kan..hehhehe

err.. agak2 boleh tukar ke warna kulit dari sawo matang ke putih melepak? hmm

Oh! bahaya, NZ dilanda gempa bumi...nak beranak kat situ tontulah tak selesa...asyik goyang sana dan sini, kan?! hehehhe

julietchun said...

jgn pegi new zealand, kang gempa skang ni :P

Mak Su said...

zyma, selamat hari raya, maaf zahir batin... salam ceria buatmu :)

Catwoman said...

tasekM.....

Sintok takde sepital, Yang.
Hutan & highway ade la....

Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

Shifu67.....

Tapi hari tu aku scan, baby adalah perempuan mcm aku, Bang Shifu.

Alahaiiiii, ko ni ade aje la....

Huhuhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

PnConfused.....

Aku rasa la, bukan s`takat flight ke KLIA je aku tak lepas, naik flight di Kepala Batas pun tak lepas.......

Aku ni buang tebiat....makin dekat nak b`anak, byk ragam pulak.

Duit raya? Aku kasi 20 sen je kat ko, boleh gitu, Yang??

Huhuhuhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

Kak Pah.....

Dekat sgt2 dah, Akak.
Sy mmg kene byk rest....
Kaki sy dah kene "ikat", Babah si Aqif suruh sy stay di rumah je....

Huhuhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Syah Shah......

Alahaiiiii, baru je b`angan b`anak di NZ. Dah kene cancel angan2 tu.....nasib baik b`angan adalah F.O.C.

Kuikuikuikuikui....

:)

Catwoman said...

Kanda Maza.....

Den nak letak nama Siti New Zealand jika dpt baby perempuan. Jika dpt baby boy, den letak nama Mohd New Zealand.

Den hanya b`angan2 b`anak di New Zealand......alahaiiii ibu ngandung yg sorang nihhhhh, buang tebiat pulak !!!!

Hihihihihihi.......

:)

Catwoman said...

Julietchun.....

New Zealand - aku dah cancel.
Kampung New Zealand yg Cik KTS sajes tu, may be aku tak cancel.

Huhuhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Mak Su....

TQ very much ye, Mak Su.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Mak Su jugak. Maaf Zahir & Batin ye....

:)

Shifu67 said...

oooo... pompuan eii... bagi nama Nor Fitri laaa... kalau gitu... semangat raya katakann

mancai said...

selamat hari raya maaf zahir batin

syah shah said...

betul... Sebbek berangan cuma FOC... Heheheheh :D :D

Selamat Hari RAya kak... Maaf Zahir dan Batin... :D :D

Adimuz said...

Salam...

Sabaq sat. Tunggu raya dulu baru beranak...Hehehe

Saya sekeluarga mengucapkan selamathari raya. maaf andai tersalah ayat sepanjang kita saling mengenali di dunia maya ini....

Catwoman said...

Mancai.....

Selamat Hari Raya Aidil Fitri. Maaf Zahir & Batin.

Hati2 di jalanraya ye, Bro.

:)

Catwoman said...

Shifu67.....

Cantik kan nama yg ko sajes tu, Bang Shifu. Aku rasa ko kene tambah lagi la anak nanti. Ko dah ada rama anak perempuan, apa kata ko tambah anak lelaki pulak.

OK tak idea geliga aku nihhhh???

Selamat Hari Raya Aidil Fitri, Bang Shifu. Maaf Zahir & Batin ye.

:)

Hati2 di jalanraya ye.

Catwoman said...

Syah Shah.....

Hihihihihi....oleh itu, marilah kita ramai2 b`angan2 sbb ianya adalah F.O.C !!!!

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat kamu & family ye. Maaf Zahir & Batin.

Hati2 di jalanraya ye.

:)

Catwoman said...

Cikgu Adimuz.....

Hihihihihi....baby sy ni tak sabaq2 nak keluar tgk dunia. Dia pun nak b`hari raya jugak....nak duit raya gitu !!!!

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Cikgu & family ye. Maaf Zahir & Batin.

Hati2 di jalanraya ye, Cikgu.

:)

sunglasses said...

wahhhh kat new zealand ke??hurmm rasanya dah xsempat kot=) selamat berhari raya