2.8.10

Pause !!!

I need some rest.....

Life is good with ice-cream & Langkawi Island.

I`ll be back.......sooner or later!!


p/s : It`s so difficult to make a decision. Arghhhhh........


PAUSE !!!!!

13 comments:

Tie said...

Err......

Kak Tie nak ice cream semangkuk boleh ??

zino said...

selamat bercuti..

DrSinga said...

between corelle and vision??
:)

syah shah said...

saya tak penah sampai langkawi lagi... Sadis takkk?? Mueheheheheh :P :P

kakpah said...

antara makan aiskrim dan air batu campur..

Catwoman said...

Akak Tie....

Dah habis la ice-cream tu, Akak.
Sy makan dgn Aqif.....sedap woooo!!

Hihihihihi........

:)

Catwoman said...

Zino.....

Sy dah kembali dari b`cuti...

Hihihihi....

:)

Catwoman said...

DrSinga......

It`s hard to say, Doc.
Sy nak sambung study (Master) lagi....tapi bukan di M`sia. Sy dpt tempat di Melbourne,AUS.

Cumanya susah nak buat decision sbb tak lama lagi sy dah nak b`salin (bulan Sept`10). Nak bawa anak2 ke sana, bisnes pulak takde siapa yg jaga.

Aduhhhh...sakit kepala, Doc.

:)

Catwoman said...

Syah Shah....

Nanti kamu ajak suami kamu pegi ke Langkawi. Best tau di sana ....

:)

Catwoman said...

Kak Pah....

Gigi mesti cepat sakit kalau asyik makan aiskrim & ABC sbb makanan ni kan sejuk...

Huhuhuhuhu....

:)

maza said...

sudah mau keluarkah itu baby tecik ka zyma?! huhuhu

Catwoman said...

Kanda Maza....

Bulan September 2010 baru baby tecik keluar. Huhuhuhuu.....

:)

mancai said...

selamat bercuti.. jalan2 bestnya