31.7.10

Let`s Dance With Pak Maon The Playboy

Wakakakakakaka. Lucu sungguh tgk Pak Maon nihhhh.

Pegi Kalabu Malamim (Kelab Malam) naik basikal je. Yang penting hati happy !!!

Aqif tgk gelagat Pak Maon sampai m`leleh air liur ke lantai. Dia rasa pelik agaknya........

Huhuhuhuhuhu..........

** All things appear and disappear because of the concurrence of causes and conditions. Nothing ever exists entirely alone; everything is in relation to everything else. **

18 comments:

Tie said...

Haha....

boleh tercabut punggung tu !!!

Rashid said...

ermm sedang bayangkan zyma nyanyi lagu tu.. sambil gelek-gelek.. hehe

opss!! sorry. gurau je k ..

Catwoman said...

Akak Tie....

Hihihihihi.....
Lucu kan bila tgk filem org dolu2.

:)

Catwoman said...

Cikgu Rashid.......

Uwaaaaaaa, sy tak pandai nyanyi. B`gelek2 lagi la tak pandai. Kang t`cabut skru kaki & punggung.

Kihkihkihkih......

:)

zino said...

ada ke playboy stail tu lagi skrg ni.. hehe

blueCITY® said...

salam,

hehehhe
mmg cara joget pak maun ni memberi idea pada kebanyakan pelawak zaman ini, mesti tergelak kalu siapa2 sahaja jogel style pak maon ni, ekeekek...

dah makin sarat ya, semoga semuanya baik2 sahaja.
semoga selamat melahirkan. amin

Catwoman said...

Zino.....

Ada lagi kot. Kalau ada pun may be kat dlm Kelab Dangdut....sy agak je la.

Huhuhuhuhu......

:)

~Cinta Cukulet~ said...

aqif dah besaq esok jgn ikut mcm pak maon naa..hahaaa

Catwoman said...

blueCITY....

W`salam Biru....

Hihihihi, lucu kan tgk ragam Pak Maon The Playboy tu.....

Sarat, padat, penat, ketat..semua
ada. Hihihihihi......

:)

Catwoman said...

Cinta_Cukulet...

Insya Allah, Kakak CC....Aqif nak jadi juruterbang bila besaq nanti.
Doakan buat Aqif ye, Kakak CC.

:)

DrSinga said...

goyang gelek Pak Maon tu yang kelas gituu...

tasekM said...

i love pak maun. ha ha.


.

en_me said...

aqif meleleh air liur nak susu cap gantung tewww.. uhuhu

ONE ZABA said...

vote for pak maon...

Catwoman said...

DrSinga.....

Goyang gelek yg mahal gitu.....

Huhuhuhuhuhu.......

:)

Catwoman said...

tasekM.....

Pak Maon also loves you, Yang.

Hihihihihi....

:)

Catwoman said...

en_me.....

Aku dah kasi susu cap gantung kat Aqif gituuuuu......
Dia dah kenyang....

:)

Catwoman said...

Cik One Z....

Pak Maon pun nak vote Cik One Z.
Tapi jgn Cik One ikut mcm Pak Maon dah la......

Huhuhuhuhu......

:)