23.8.10

I Lap Yu Lah If Yu Alwez Give Mi All The Expensive Things Laik Tis.....


I love you, too.......TQ very much 4 loving me, my truly Dear Hubby.
'
'
'
'
Nanti kita pegi Poh Kong pulak ye.........jgn lupa Habib Jewels s`kali ye !!
'
'
'
'
Cincin Hari Merdeka & bulan Ramadhan (mcm la aku puasa penuh. Mama Buyong mcm aku yg masih nyusukan Si Aqif adakalanya "pancit" gak wehhhhh !!!!!!)........ :)
'
'
'
'
Nanti rasa mcm nak "paw" cincin Hari Raya Aidil Fitri pulak. Lepas tu nak "paw" cincin Hari Deepavali.
'
'
'
'
Malam ni tido dgn cincin Hari Merdeka & bulan Ramadhan. Nak tgk mimpi apa nak mai malam ni........



p/s : Anda biasa ngikis suami anda? Jika belum pernah ngikis atau dlm planning nak ngikis, sila la ngikis skrg. Untung2 dapat gelang tangan / kaki Habib Jewels ke, rantai leher Poh Kong ke.........jgn dapat rantai beskal, udah laaaa. Huhuhuhuhu..................

18 comments:

Shifu67 said...

jangan mimpi kena ragut dah la eiii... hehehe

Catwoman said...

Shifu67.....

Haipppppppppp, takmo, takmo. Aku takmo mimpi kene ragut, Bang Shifu wehhhhhh. Mimpi ngeri tuuuuuuu !!!

Alahaiiii, aku baru je nak mimpi indah, ko dah cakap mimpi kene ragut......alahiiiii !!!!

:)

PnConfused said...

kih3... terus jatuh cinta utk kali ke86 juta kalinnyer yerkk???




muahahahah... semua ocassion ko dpt adiah ekkk????





lalinggggg... ai pon nak adiah cenggini jugekkkk!!!!

zonaku said...

indah x mimpi semalam????


pohkong ada sale kat QB mall ni... dtg la...

en_me said...

saperla x sayang biniii..

tapi ade kan..

kanns

syah shah said...

kalau saya nak ngikis, mungkin saya minta laptop, kompiter baru, kamera baru ataupun henpon baru sebab saya sangat tak gemar pakai barang kemas... heheheh :D :D

Tapi tak dapek nak kikis pasal adik-adik dia ramai lagi duk skolah... mak ayah bukan orang senang plak tu... Terpaksala kikis duit sendiri... Hohohohohohohohoh :D :D

Catwoman said...

PnConfused.....

Hihihihihi......aku ni mmg seorg p`cinta emas permata !!! Aku suka sgt2. Serious, beb!!

Kenapa aku suka emas permata? Semua ni investment. Aku akan investment duit dlm emas. Emas kertas (yg halus), emas 916 dan emas putih + platinium.

Aku tak suka guna duit utk b`tukar2 henfon atau LCD kebagai. Semua ni akan susutnilai.

Ko suruhlah Darling ko belikan emas permata. Buat investment.

:)

Catwoman said...

Zonaku.....

Tak sempat s`mlm sbb saya letih sgt. Si Debab tak nak tido awal s`mlm......dia asyik b`guling2 atas tilam. Lampu tak leh OFF s`lagi dia tak tido lena. So, saya pun ikut dia...lewat tido.

Tak sempat mimpi apa2, bangun sahur pulak. Alahaiiiiiii.....

:)

Catwoman said...

en_me.....

Ko sayangkan bini ko,kannzzzzz !!!
Belikan dia emas permata utk bini ko ye......kasi dia happy!!!!

Hihihihihihi......

:)

Catwoman said...

Syah Shah....

Hihihihihi......slowly ye, Dik.

Bagus jugak guna duit sendiri utk b`belanja sbb tak nyusahkan s`siapa. Tapi Akak ni suka akan emas permata, dan Babah Si Aqif pulak dah janji nak belikan, Akak pun suka-suki hati ini "ngepaw" je la emas permata ni......

Huhuhuhuhuhu......

:)

Ku Tak Sempurna said...

cantiknyaaaaaaaaa cincin tu


.
.


.
.

klu sarung di jari aku, lagi terserlah kecantikannnyyyyyaaaaa

.
.
tak percaya??
bagila kat aku..


hahahaha... nak ngikis suami, takde suami... so terpaksala cuba ngikis ko :P


ok... tak menjadi cubaan ini.. takpe.. aku cuba lain kali ek...


raya nanti mintak rantai plak eh :D

DrSinga said...

tidur ada sinyummmm ini malam...
:)

Tie said...

Ooo... kak tie memang tak pandai mengikis ni. Walaupun dia tanya nak apa pun kak tie yang fikir, tak boleh membazir... sebab duit dia, duit kak tie gak. Sayang, ekekeke...

Tapi
Tapi...

Teringin gak nak cincin baru. Cincin yang ada dah tak muat, hihihi...

julietchun said...

rasa nak hulur jari kat babah aqif jugaklah,:P

Catwoman said...

KTS.....

Hihihihihi......ko belilah emas permata sbg investment. Tak rugi, KTS.

Kalau ko nak pinjam emas permata aku, ko kene la jadi bibik Si Aqif selama 25 tahun. OK tak idea bernas aku??

Wakakakakaka......

Aku suggest ko pegi beli di Poh Kong atau Habib Jewels sbb rekaan barang2 kemas di situ sgt cantik & t`kini.

:)

Catwoman said...

DrSinga.....

Sinyummmmmmm kasi sampai telinga maaaaaa.......

Hihihihihihi....

:)

Catwoman said...

Akak Tie....

Pujuk la Cik Abg supaya dia belikan cincin baru utk Akak Tie pakai masa Hari Raya nanti.....

Hihihihihihihi......

:)

Catwoman said...

Julietchun.....

Ko kene daftar jadi madu aku dulu, baru boleh hulur jari-jemari ko yg mulus tu.

Wakakakakakakaka......

Ko sudi ke jadi madu aku, Juliet? Nanti kita boleh la pegi shopping barang kemas di Poh KOng & Habib Jewels b`sama2 ye.....wakakakakaka.

:)