23.7.10

Tricycle

Si Debab k`sayangan aku buat perangai petang tadi. Nangis b`guling2. S`makin pintar ye.......

Si Debab nak tricycle (seperti gambar s`belah....) yg d`jual kat pasaraya di Alor Setar.

Bukan aku tak nak belikan utk dia, tapi Si Debab k`sayangan aku ni belum pun b`jalan betul lagi. Masih t`ketek2. Masih lagi breastfeeding. Mcm mana la dia nak kayuh tricycle yg besar ni........ishhhhh, ishhhhh.

Pandai sungguh dia buat perangai skrg ni, kan.......sejak nak dpt adik. Nanti besar sikit baru belikan utk dia.


p/s : Aku busy hingga next week. Ada kursus. Ada workshop. Busy. Busy. Busy. Dah nak t`beranak pun masih busy. Aqif pun ikut busy mcm aku sbb dia selalu ikut aku ke mana2 jua. Hihihihihihi........

*************************************************************************************
NEW UPDATE : July 24th, 2010 (Saturday)

Dlm FB (Facebook) aku, hanya ada kata2 semangat & ayat2 positif. Takde kisah2 peribadi aku. S`siapa yg telah biasa dgn cara aku, pasti akan faham. Bukan semua tempat m`jadi medan aku b`teriak atau t`pekik t`lolong kisah2 peribadi ku. Never !!!!

Dlm FB aku jugak takde games seperti Farmville kebagai. I don`t go for that.......it`s totally wasting my time !! Bagi diri aku, s`tiap 1 saat amat b`harga bagi org bisnes seperti aku.

Aku hanya share kisah2 k`hidupan diri ku & family dlm blog ini je.

~Thank you & I love you !!! ~

5 comments:

syah shah said...

Takpe kak, belikan aje, biar dia belajar dulu... lama-lama sok, pandailah tu... Imran pun ada satu... cuma belum pandai kayuh aje lagi.. lama-lama sok, ok laa tu... :D :D

zino said...

beli je biar dia belek2 dulu sebelum boleh naik hehe

Adimuz said...

Mujur dia mintak basikal tu, buatnya minta helikopter ka, kapal terbang ka...haru kita...!

Semoga Zyma sihat sokmo.

en_me said...

busy kannns.. tp sempat berFB lagik tewwww.. ahaks

kayteeze said...

Kak tie dah tak boleh main Farmville, pc tak cukup memory.