26.7.10

Monday Morning

My breakfast. Popiah basah yg sedap.

Tapi Aqif tak boleh tumpang makan sbb agak pedas. Kang ada yg t`nganga m`raung b`guling2 akibat makan popiah basah yg pedas tapi amat sedap. Aqif (Si Debab) belum bangun lagi. Masih tido.

Kejap nanti, nak pegi bank utk bank-in $$$$ buku yg aku beli dari Khairi (Kecek-kecek Sendiri). Aku janji dgn dia nak bank-in $$$$ pd Sabtu / Ahad, tapi aku busy.

Rasa malas nak pegi keje. Boleh ke cenggini? Suka.....pegi keje. Tak suka......tak pegi keje.

Mcm ni pun ada ke??? Haishhhhh.......rasa2 aku sorang je kot yg jadi cenggini. Uols jgn la ikut mcm aku. Aku tak makan gaji dgn boss (tapi boss makan gaji dgn aku....)......hakhakhakhak.

OK lah....nak bangunkan Si Debab k`sayangan aku. Aku nak geletek tapak kaki & ketiak dia. Hihihihihi...........

10 comments:

kayteeze said...

Alaaaa.....

Zyma ni...

Tak aci laa...

Kak tie dah terliur. Nak buat tak pandai, nak beli pun tak ada kat sini, huhu....

julietchun said...

aku pun tak larat nak tahan kepedasan popia tu :P kalo beli selalu suruh letak sikit je cili.

Catwoman said...

Kayteeze @ Kak Tie....

Hihihihih.....sedap oooooo !!!

Mudah je la nak buat Popiah basah tu. Akak try buat, nanti tempek dlm blog tau.

Hihihihihi.......

:)

Catwoman said...

Juliet.....

Ko bulih geng dgn Si Debab ni.

Huhuhuhuhu........

:)

DrSinga said...

alaa....
sendiri boss....
mc kan diri sendiri la....
:)

mancai said...

waduh sodap lamatak merasa tu

kakpah said...

kalau jadi bos boleh je nak datang ke nak nak datang hikhik...

Catwoman said...

DrSinga......

Itulah k`lebihan jadi boss.
Doc, cepat la jadi boss pulak. Boleh la MC b`sama2 sy.....

Wakakakakaka.....

:)

Catwoman said...

mancai....

Beli kat pasar malam tau....ada byk. Ko bulih makan sampai t`buntat peyut tu.....

Huhuhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Kak Pah....

Itu yg syok tu....jadi boss mmg syok kan, Kak Pah kannnnnn....

Tapi yg tak syok bila budak keje nak mintak cuti la, minta gaji advance la.......haiyooooo sakit kepala wooooo!!!

:)