30.6.10

Mood Belum Stabil Lagi

Aku dah sihat sikit.
S.i.k.i.t = Sikit, OK.
Alhamdulillah.
'
'
'
'
Dah 2 - 3 hari asyik t`baring k`malasan dan k`letihan.
Tapi mood masih belum stabil.......masih "ngok-ngek".
Sikit2 nangis. Sikit2 nangis.
Sikit2 sedih. Sikit2 sedih.
M`rajuk. T`menung. M`rajuk. T`menung.
Poyo. Toya. Poyo. Toya.
'
'
'
'
Belum stabil lagi............
Hubby nak pegi keje pun aku nangis.
Hubby mandi pun aku m`rajuk.
Aqif nak susu badan pun aku sedih. Lepas tu nangis.
Sedih mcm tgk citer sedih P.Ramlee pulak. Air mata leleh di pipi.
Haishhhhhh..........amende nihhhh ????
Tak brutal la.
Tak rock langsung la ibu ngandung yg sorang nihhhhhh.........


Meowwww !! Meowwww !! Meowww !!

Adakah ini tanda2 k`kurangan kasih sayang.......???
Tu yg asyik sedih, nangis, m`rajuk.........
'
'
'
'
'
Ke buang tebiat........???

22 comments:

zonaku said...

alaaa... jgn la cenggitu...

karang asik aqif cenggeng...

senyum banyak2 yer

zonaku said...

alaaa... jgn la cenggitu...

karang asik aqif cenggeng...

senyum banyak2 yer

Tirana said...

Perubahan hormon kot Zyma..tu yang sensitif semacam..hehehe.. Anyway, ibu mengandung tak digalakkan bermuka masam, nanti keluar baby, muka dia jadi macam limau nipis..hahaha

DrSinga said...

alaaa....
babah Aqif dah balik ...
merajuk je....dia boleh pujuk...
:)

syah shah said...

ala kak, besalaa tu... pregnant, hormonal imbalance kate orang jawa... hik hik hik hik :P :P

takpelah, baca Quran banyak-banyak... Mudah-mudahan lebih tenang dan cool... Baru macho... Heheheheheh :D :D

Ku Tak Sempurna said...

ke tak cukup makan??


errr.. aku lapar mmg berperangai 'buruk'

hihihi


.
.


dah! bangun! gi buat cekodok..lebih2 skit tau...
errr.. mcm tak biasa.. utk ai sekali la tu :P

zan-xray said...

si babah kena bagi kasih sayang lebih2 lagi kat zyma ni..
merajuk pe ni?

maza said...

kata orang Johor, muka te'ngeng..hehehe


jangan layan sangat perasaan tu..
tak pun gi ler terapi, ke saloon ke.. hehehhe

maza said...

kata orang Johor, muka te'ngeng..hehehe


jangan layan sangat perasaan tu..
tak pun gi ler terapi, ke saloon ke.. hehehhe

maza said...

kata orang Johor, muka te'ngeng..hehehe


jangan layan sangat perasaan tu..
tak pun gi ler terapi, ke saloon ke.. hehehhe

julietchun said...

mungkin penat tambah perut dah makin membesar, banyakkan bersabar.

Mawar_berduri said...

ala....jangan lasedih2 akak ....
biase la tu emosi tak stabil bukan nya buang tebiat .....nanti o.k la kan ? huhu

Catwoman said...

Zonaku....

P`bawakan budak gitu.....huhuhuu.

Terima kasih ye, awak.

:)

Catwoman said...

Akak Tirana....

Alahaiiii, jgn la muka baby nihh masam mcm limau nipis. Harap2 manis mcm buah kurma.....

Hihihihihi.....

Terima kasih ye, Akak Tirana.

:)

Catwoman said...

DrSinga......

Babah si Aqif kata kalau sy m`rajuk b`makna sy suka makan jeruk dan kwn dgn beruk. Alahaiiiiiii.......ni yg tak jadi m`rajuk nihhhh.

Huhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Huhuhuhu....cenggitu la ghuper emosi ibu ngandung. Tak menentu. Mcm cuaca jugak la. Kat Alor Setar dah mula kerap hujan...sejuk gedik2.

Terima kasih ye, Dik.

:)

Catwoman said...

KTS.....

Aku t`lebih makan woooooo.....m`debab s`mcm je.
Hihihihihi......Si Debab aku pun sama debab mcm aku gak.

Ko ni tak habis2 dgn ko punye cengkodok ye. Apa kata ko buatkan cengkodok pisang emas byk2. Manis tau, KTS. Sedap gitu.......

:)

Catwoman said...

Zan-xray....

Huhuhuhuhu......ibu ngandung mmg cenggini. Emosi memanjang......
Kejap happy, kejap sensitip....

Huhuhuhuu....

:)

Catwoman said...

Kanda Maza.......

Owhh gitu pulak....
Hihihihihi.

Rasa nak cuci rambut dan urut kepala la. Gatal2 merenyam pulak....

Terima kasih ye, Kanda Maza.

:)

Catwoman said...

Julietchun.....

Cenggitu la ghuper ibu ngandung.
Letih la, tak sihat la....ya, ini adalah alasan kukuh utk minta MC (jika keje di opis la........aku tak payah minta MC sbb keje sendiri).

Terima kasih ye, Juliet.

:)

Catwoman said...

Mawar Berduri......

Huhuhuhuhu......meh la pujuk Akak. Tapi b`syarat tau.....cheese cake sbg p`mujuknya ye.

Hihihihihihi.....

:)

Catwoman said...

TERIMA KASIH KEPADA SEMUA SAHABAT YG SERINGKALI M`BERI NASIHAT POSITIF, KATA2 SEMANGAT DAN M`CERIAKAN HARI "MENDUNG" KU.

:)