2.7.10

Life`s Choices

Life is full of choices
Make sure you pick the right one
Don't listen to the voices
Hear only yours and you have won.

Many people will tell you
You need to change your looks
Don't take to heart their view
Fabulous bods are found only in books.

There is only one voice
That you should listen to
It will help make the right choice
That is perfect just for you.

Your looks are your own
Someone will always love you
You will never be alone
Look in the mirror and you'll see who.


p/s : Adik si Aqif s`makin m`besar bagai johan. Suka tendang2 peyut aku.....tgh main bola sepak World Cup 2010 dlm peyut kot nihhhhh. Hihihihihi. Babah si Aqif suka paksa aku makan byk2 supaya nampak "gebu". Haishhhhh......takde gebunye. Aku s`makin m`debab gituuuuu.....

16 comments:

julietchun said...

montok,seksi u :P

kakpah said...

suruh babah sediakan bola. ko tengok hero bola yang hensem2. untung2 mengenan..hehe..
take care.

ckLah said...

Jaga perutttttt...


Hi..hi...

Ku Tak Sempurna said...

jeles ai tgk perut yu..

;D


patutla ramai duk peeewwwiiittt..

Catwoman said...

Julietchun.....

Nanti ko juga akan m`nikmati pengalaman indah cenggini, Sayang.

Mmg rasa letih tapi itulah nikmat yg paling indah.

Montok ke?? Seksi ke?? Babah si Aqif kata aku ni mcm tong gas je....uwaaaaaaa !!! Mata dia rabun kot nohhhhh.......????

:)

Catwoman said...

Kak Pah........

Sy tgk Aidil Zafuan je.....hensem tu. Tu yg si Ri_ta Ru_Dai_Ni suka sgt......

Tapi Doc scan, new baby sy adalah baby girl. Harap wajahnya mcm Ri_Ta Ru_Dai_Ni.....huhuhuhu.

:)

Catwoman said...

CkLah.....

Insya Allah, sy b`usaha m`jaganya dan m`besarnya dgn penuh kasih sayang dan cinta s`bagaimana sy telah m`lahir dan m`besarkan Aqif.

:)

Catwoman said...

KTS.....

Ai m`buyong & maju ke depan....
Tak seksi....

Babah si Aqif kata aku mcm tong gas. Uwaaaaaaaa......takpe, takpe. Tak berapa hari lagi dah aku nak b`salin. Nanti aku dah tak jadi tong gas.......

Errrkkk, tapi kan....Babah si Aqif suruh aku peknen lagi next year. Bikin pasukan bola sepak katanya.
Ayooooooooo......

:)

DrSinga said...

tidur meniarap boleh tak???
:)
.
lariiiii....

Catwoman said...

DrSinga......

Aiyoooooooo......mana boleh.
Jgn buat lawak la, Doctor. Wa punye pelut sulah besar....mcm mana mau tido niarap....???!!
Haiyooooo.....hali2 wa kene tendang dgn wa punya baby kicik.

:)

mancai said...

bila laa nak dapat baby girls ni... sonoknya...

Yunus Badawi said...

Rasanya perut kita hampir sama besar. Nasib baik ai punya takde baby dok main world cup di dalamnya hehehe

maza said...

amvooiiii zyma.. d vogue gitw.. hehehhe

Catwoman said...

Mancai.....

Insya Allah, nanti pasti ada rezeki utk ko p`olehi anak p`puan.
B`usaha b`sungguh2 ye....

:)

Catwoman said...

Yunus Badawi @ YB....

A`ahh kan...
Baru aku perasan peyut kita sama bulatnya.....
Wakakakakakaka.....

Baby aku tgh main bola sepak WC 2010 kat dlm peyut nihhhh.....

Huhuhuhuhu.......
:)

Catwoman said...

Kanda Maza......

Wakakakakakaka......
Peyut den m`buncit nihhh takde la vouge gituuuuu......
M`besar gituuuuuu....

Huhuhuhuhu.....

:)