6.7.10

Masih OK.

Salam to all.

I`m back. Apa khabar, uols?

Aku mcm biasa la - malas, letih, takde mood.
Aqif pun sihat - debab, s`makin pintar, suka ketawa & lain2 lagi.....dan masih nak breastfeeding.
Babah si Aqif juga sihat - telah naik pangkat dan b`tukar ke jabatan baru (masih di universiti dlm hutan tu lagi....cuma jabatan je b`lainan). Alhamdulillah, rezeki sejak pulang dari Tanah Suci dtg m`curah2. Syukur, Alhamdulillah.

Aku busy sikit lately : -

Kira stock barang2 saloon yg baru sampai. Kene check & tempek tag laaa, susun-atur barang2 laaa, train staff laaa & mcm2 lagi. Ye la, nanti aku kan dah nak b`salin baby......mesti cuti agak lama, kan. So, aku kene la train staff buat keje dgn betul supaya diaorg lebih cekap.

Besides that, aku busy check accounts, deal on biz dgn new suppliers, keluar masuk bank utk settle segala mak-nenek (a few credit cards laaa, cheque books laaaa dan itu & ini......).

Lagipun bulan Ramadhan akan sampai tak lama lagi. Masa tu aku k`lihatan amatlah sarat dan padat serta sendat. So, aku tak larat la masa tu, kan kan kan...........huhuhuhuhu. Namun hubungan antara aku & Hubby (Babah si Aqif) s`makin intim & bahagia. Alhamdulillah. Tak seperti yg d`fitnahkan oleh s`seorg tu @ seorg blogger sesat.

Better aku buat preparation awal2. Harap2 staff2 aku boleh buat keje s`bagaimana yg aku dah train.

:-)

I`ll be back soon. Quite busy nowadays. Bye.

20 comments:

maza said...

errr.. boleh maza buat part time ke?

hehehheh

julietchun said...

meh bagi aku jaga saloon ko, sambil tu buleh aku bawak lari duit barang seguni dua,kekekekeke. Jaga kesihatan.

Khairi said...

puan catwomen jgn terlalu sibuk sampai stress ya. tak baik untuk kesejahteraan plasenta. :)

zyma, all the best for the new baby.

Catwoman said...

Hello

Catwoman said...

Testing! Testing!
1, 2, 3....

Testing! Testing!

Anonymous said...

Hello....

Testing! Testing!
1,2,3...

:)

DrSinga said...

testing jugak.....
echo<> echo
.
.
hehehe..
tak larat puasa jangan puasa tau!!

en_me said...

intim ghitewww.. uhuhu

syah shah said...

kak, sehari dua ni blogger sewel... hahahahah :P :P

Semua orang kena kak, so, rileks je, jangan lebih risau ok? :D :D

Mawar_berduri said...

akak...testing comment ilang ke? hihi.... Blogspot ade problem kalau tak salah saye...ramai yang ade masalah .........hari ni dah o.k kot

Ku Tak Sempurna said...

bizi bizi pun kesihatan kena jaga juga ok..

;D

zan-xray said...

salam zyma,
aik testing sendiri ke.. awat tak leh masuk komen ke ni.
Alhamdulillah semua ok ya, kehidupan pun ok, makan minum ok, hubby ok, aqih ok.. ok ok

Catwoman said...

Julietchun....

Sila isi borang jawatan kosong dulu ye. Jika t`pilih, bulih la ko jadi "jaga" di saloon aku.....

Lalalalalalala......

Thanks, Dear.

:)

Catwoman said...

Khairi.....

Insya Allah, segalanya masih t`kawal. Doakan buat sy, baby & Aqif ye....

Thanks a lot ye, Khairi.

:)

Catwoman said...

DrSinga.....

Insya Allah, jika mampu b`puasa, sy akan laksanakan. Jika tak mampu, sy akan ikut nasihat DrSinga ye.

Doakan buat sy & anak-b`anak ye.

Terima kasih byk2 ye, Doc.

:)

Catwoman said...

en_me.....

Hihihihihi.....intimmmmmmmmmm !!!

Lepas b`salin nanti, aku kene minum air kacip Kak Timah kasik intim dan power gituuuuu.....

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Ooooo.....patutlah semua 3 komen tu hilang lenyap d`telan oleh s`jenis "makhluk" yg tak dpt d`kenalpasti. Ghupernyer ada problem.....

Ishhhhh, k`tinggalana zaman betul la Akak nihhhh.....

Huhuhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

Mawar_Berduri.....

Hilang d`telan oleh s`jenis "makhluk" yg tak dpt d`kenalpasti.....

Hihihihihi....

:)

Catwoman said...

KTS.....

Insya Allah. Baik,Boss KTS.
Akan daku turuti nasihat mu....

:)


Terima kasih byk2 ye, KTS...

Catwoman said...

Zan_xray.....

3 komen telah hilang......
Khabarnya BLOGGER ada problem.

Doakan aku anak-b`anak sihat dan sejahtera ye, Zan.

Terima kasih byk2 ye, Zan.

:)