7.7.10

I Can Only Imagine. But For Them, They Live In Hell.

I can only imagine
What it's like to sacrifice
How it feels to do without
What it takes to pay the price
To offer all I have
Unto others with a need
I can only imagine
For myself, I live in greed.

I can only imagine
What it's like to be alone
How it feels to be rejected
How to get by on my own
To never share a secret
To feel empty deep inside
I can only imagine
For myself, I live in pride.

I can only imagine
What it's like to be abused
How it feels to lie awake
Feeling angry, tired and bruised
To have no friend to turn to
Filled with rage I can't release
I can only imagine
For myself, I live in peace.

I can only imagine
What it's like to know such pain
How it feels to wake each morning
With a past I can't explain
To live a constant nightmare
That no else can parallel
I can only imagine
But for them, they live in Hell.






**Mee Goreng Udang ni mmg sedap !! Bukan aku yg nak makan, tapi Adik si Aqif (baby dlm peyut aku) yg nak makan. Alasan yg kukuh, kan.......kan.......kan. Nanti boleh "paw" Babah si Aqif lagi.......sgt afdhal !!! **





;-)






16 comments:

DrSinga said...

mee udang ke tu?
.
macam udang bermee.....
:)

zonaku said...

menggoda betul udang2 tu.....

blueCITY® said...

salam

sedapnya mee udang
saya juga suka makan udang galah
heheh

apa khabar?
semoga sihat2 selalu ya
jaga baby dalam tuh
hehehhehe

syah shah said...

saya kalu boleh nak remote control that can control the time... Time dengan family, time dengan incik Firdaus, nak kasi play secara perlahan... time keje kasik fast forward, tau-tau dah time balik... hahahahahah :P :P

kak, mee udang tu nampak sangat bess... walaupun saya tak suka makan udang, tapi gambar tu adalah menggugat keimanan... Hohohohohoh :D :D

DUN Behrang 2020 said...

mmg peberet aku kalo mee goreng ni...pastu kalo udangnya byk drp mee lg la...

syah shah said...

akak, saya baru perasan... saya komen pasal title blog, bukan title entry... patutlah saya rasa macam takde kaitan aje isi entry dengan title... chisss betul... hahahahahah :P :P :P

mancai said...

wah sama la ngan my wife masa mengandung dulu2 3 pagi pun sanggup nak kasi baby dalam perut makan...

julietchun said...

tolong paw utk aku sekalik,ekeekke

Catwoman said...

DrSinga.....

Itu Mee Goreng Udang....
Byk kan udang dlm mee tu. Puas makan !!!

Hihihihi....

:)

Catwoman said...

Zonaku.....

T`godakah awak dgn udang2 tu...??
Fresh tau udang2 tu...

Hihihihi...

:)

Catwoman said...

blueCITY.....

W`salam...

Hihihihi. Mmg sedap. Baby dlm peyut ni yg nak makan. Tu yg Babah si Aqif beli jugak....takut nanti kempunan lak.

I sihat, Biru.
Tapi biasalah, I pening2 sikit, alahan pun ada. Tapi masih t`kawal. Thanks ye, Biru.

You take care ye. Be happy with ur beautiful life, Biru.

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Akak nak Fast-Forward remote control......nak segalanya pantas b`lalu. Akak tak suka Rewind remote control....rasa lambat sgt.
Boleh gitu....

Sayang, Akak suka Mee Goreng Udang. Tapi Akak makan sekali-sekala je.....it`s kinda oily food.

Hihihihihi.....

:)

Catwoman said...

DUN Behrang 2020....

Ko boleh geng dgn aku la cenggini......suka makan udang b`banding mee.

Hihihihihi.....

:)

**Nanti aku terjah blog ko ye, Cik DUN.

Catwoman said...

Syah Shah....

Takpe.
Akak tak kisah. Apa jua komen2 positive atau negative yg b`kaitan n3 atau bukan, Akak tetap m`baca.

Hihihihihi.....

:)

Catwoman said...

mancai.....

Bro, ibu mana yg sanggup m`biarkan anak2 lapar tak makan. Aku tak sanggup. Mmg tak sanggup.
Aqif, 1st baby, pun masih lagi aku kasi susu badan. Tak sampai hati nak putuskan dia dgn susu badan sekalipun aku tgh preggy.

Huhuhuhuhu.....

:)

**Nanti aku terjah masuk blog ko ye. **

Catwoman said...

Julietchun....

Bulih je. Tapi aku "paw" kulit udang je la ye utk ko....

Wakakakakakaka.....

:)