9.7.10

Sayang Chempaka Adrianna vs Aisyah Khadijah

Sayang Chempaka Adrianna
vs
Aisyah Khadijah
'
'
'
'
Dua nama yg sgt indah dan b`makna.
Tapi sukar utk ku buat pilihan.
'
'
'
'
Babah si Aqif pilih Sayang Chempaka Adrianna.
Tok si Aqif pilih Aisyah Khadijah.
Aku??
'
'
'
'
Totally up to them.

:-)
**********************************************
Jumaat yg indah dan nyaman.
S`suai utk pegi picnic di tepi air terjun atau pantai.
Babah si Aqif nak bawa kitaorg pegi picnic jap lagi.
Katanya xtvt yg sgt s`suai utk m`eratkan lagi silaturrahim family kitaorg.
Makan2. Borak2.
Bakar ikan, udang, sotong & ketam.
'
'
'
'
"OK, jom. Enjin dah d`panaskan. Cepat. Jom, Aqif. Tinggal Mama kat rumah, asyik b`internet je......" - Bebel Babah si Aqif.
'
'
"One minute, please. Nak habis buat n3 dah ni......tunggu jap." - Aku
'
'
"Aqif, jom kita tinggal Mama kat rumah dgn lizard." - Babah si Aqif.
'
'
'
'
'
'
DONE !!! PUBLISHED !!!

18 comments:

syah shah said...

Aisyah Khadijah tu maknanya saya jelas... Tapi Sayang Chempaka Adrianna tu kurang jelas maksud nama tu...

Berilah nama apapun kak, asal maksud namanya tu baik-baik dan indah-indah belaka...

wah, piknik!! Nak ikuuuutttttt~~~~

zonaku said...

owh... bestnya berkelahan sekeluarga......


er... personallay sgt suka aisyah khadijah..... bunyinya sungguh lembut... mendamaikan.

sayang chempaka adrianna pun menarik.. tapi kurang gemar....

hehehheeee... cam anak aku lak..... apa2 pun, moga lahir selamat dan menjadi anak y solehah...

julietchun said...

Wow! dua2 nama pun sedap.mesti susah nak buat pilihan.

Ku Tak Sempurna said...

gabungkan semua nama tu pun orait gak

sayang chempaka adrianna aisyah khadijah

.
.

fuhhh... semput bakal suami dia nak sebut time akad nikah nanti

hihihihi

Yunus Badawi said...

Sedap nama2 tu. Apa susah. Lepas ni ko beranak seorg lagi hehehe

DrSinga said...

Cempaka sayang adriana
Adriana sayang cempaka
hehehehe.....
lariiii...

ONE ZABA said...

cempaka biru pun ok...

Catwoman said...

Syah Shah :

Terima kasih ye, Dik.

Aisyah Khadijah tu cantikkan maksudnya. Akak suka.
Sayang Chempaka Adrianna juga indah ertinya. Lembut.

:)

Catwoman said...

zonaku.....

Sy juga sukakan nama Aisyah Khadijah. Tapi Hubby mahu sgt baby ni d`namakan Sayang Chempaka Adrianna. Scan byk kali, mmg baby girl.

:)

Terima kasih ye, awak.

Catwoman said...

Julietchun.....

Nanti ko pilihkan utk aku ye, Sayang.

:)

Thanks ye.

Catwoman said...

KTS.....

Mahu t`syasyul masa akad nikah tu.
T`geliat lidah gitu.....

:)

Thanks ye, KTS.

Catwoman said...

Yunus Badawi @ YB....

Next year akan aku tambah lagi seorg pemain bola sepak.

:)

Thanks ye, YB.

Catwoman said...

DrSinga.....

Huhuhuhuhu....
Sudah tukar nama ka?

Jgn lari la Doc. Sy tak larat nak main kejar2 nihhhh. Peyut besar sudahhhh.......

:)

Catwoman said...

Cik One Z.....

Cempaka biru? Apakah bunga itu telah m`alami proses kacukan?
'
'
'
'
Ke aku yg rabun warna nihhhh...???

Huhuhuhuhu...

:)

Thanks ye, Cik One Z.

en_me said...

thanx sempat singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg ittewww.. ekeke

Catwoman said...

en_me....

You`re most welcome.

Blog sahabat yg best2 gitu pasti aku akan terjah, baca & tinggalkan komen yg positif.

:)

Thanks a lot ye, en_me.

Adimuz said...

Salam

Wah....Sayang Chempaka Adrianna? Saya nak nama tuh....hehehe

Catwoman said...

Cikgu Adimuz.....

Bila wife Cikgu d`jangka b`salin ye?? Jika b`kenan nama Sayang Chempaka Adrianna tu, Cikgu guna la. Takpe, sy OK je.

Nama baby kita sama & s`rupa pun takpe......sy suka!!! Babah si Aqif mmg b`hajat namakan 2nd baby ni dgn nama Sayang Chempaka Adrianna.

Cikgu boleh guna nama tu. Jgn segan2 ye.....

:)