27.6.10

Anak Itik Tok Wi

Anak itik Tok Wi
Mandi dalam kolam
Sakit apa Tok Wi
Sakit sendi tulang
Ubat apa Tok Wi
Ubat limau lelam
Sakit apa Tok Wi
Sakit sengal tulang

Petang s`malam, aku dan Babah si Aqif mandikan Aqif dlm besen besar dalam bilik air.
Aqif suka. Ye la....dapat main air gitu.

Habis pakaian aku dan Babahnya basah lencun masa mandikan Si Debab ni.
Lastly, aku dan Babah si Aqif pun join mandi dgn Aqif sekali.

Riuh rendah suara kami 3 b`anak.
Aku dan Babah si Aqif takde la masuk dlm besen besar tu.....tak muat.
Aku nyanyikan lagu Anak Itik Tok Wi kat Aqif.
Suka benor si Debab ni...mandi dan siap ada orkestra tak b`tauliah m`iringinya.

Gambar mandi-manda dlm bilik mandi takde ye.
Sorry. Hihihihi.....
******************************************

UPDATED : 28 June 2010 (in the morning....)


I feel worse. Headache.
S`makin peyut m`besar, aku s`makin letih dan takde mood.
Takde mood utk blogwalking atau m`baca n3, takde mood nak balas komen atau tinggalkan komen, takde mood nak pegi keje, takde mood nak masak, takde mood itu dan ini........
Hmmmm.......EMOSI ada gangguan.
Kadang2 happy, kadang2 sedih dan nangis, sensitif, mudah t`sentuh di hati dan juga mudah t`sentap dgn kata2 patah bicara s`siapa pun, m`rajuk dan mcm2 lagi......


Aku tak mampu nak go thru` blog dan baca n3 uols at this moment - MOHON MAAF sgt2 !!
Especially blog yg ada n3 panjang2, definitely aku tak boleh baca.
Aku pun tak faham suddenly aku jadi cenggini.
Asyik nak baring2 je. Ibu ngandung mmg cenggini, kannnzzz......


Nanti aku sihat, pasti aku akan terjah blog uols semula ye.
I`m so sorry, guys !!!

18 comments:

chekgu BaniHassim said...

abahnye pon kene mandikan sekali le kak...
hehehe

kakpah said...

hiii... seronoknyer...

syah shah said...

Takpe kak, lain orang, lain cara pembawakannye... Apepun, semoga sihat selalu hendaknya...

Kami pasang pool terus, pastu join sekali... hahahahhahahah :P :P

tasekM said...

nk tgk gak gambar yu mandi tu.... he he.



.

DrSinga said...

wah....
Babah Aqif dah balikkk....
:)

blueCITY® said...

salam cat darling
sorry, lama tak menjeguk
banyak sgt prob
hukhuk...

sihat ya,
so sweet
romantik jer
huhu...

mancai said...

huhuhu lama tak dengan lagu tu... hepi tul bunyinya...

en_me said...

ammvoiii sonoknyerr membasah ghitewww.. uhuhu

Catwoman said...

Chekgu BaniHassim @ CBH....

Hihihihi.....Babahnya pun nak manja dgn Si Debab tu.

:)

Catwoman said...

Kak Pah....

Sejukkkkkk.....Si Debab tu m`gigil k`sejukan tapi dia enjoy mandi dlm besen besar tu.

Hihihihihi......

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Hihihihi....mood ibu ngandung selalu tak menentu. Sabor je laaa....

Pasang swimming pool ke? Boleh la Akak post si Debab ni pegi swim dgn kamu & Imran nanti ye.....

Hihihihi....

:)

Catwoman said...

tasekM @ TM....

Gambar peterporn you nak tgk tak?

Wakakakakaka.....

:)

Catwoman said...

blueCITY @ Biru....

W`salam Biru Dear.
It`s OK ye.
I faham ur situation, take ur time ye.

I OK sikit hari ni...Alhamdulillah.

:)

Take care ye, Biru.

Catwoman said...

DrSinga......

Dah seminggu Babahnya balik.
Syukur dia selamat dan sihat.

:)

Catwoman said...

mancai....

Kene nyanyi selalu la cenggini ye...kasi lagi hepi.

Huhuhuhuu....

:)

Catwoman said...

en_me.....

Sgt sonok tau......hari2 m`basah gitewwwww !!!!

Lalalalalala.....

:)

mycaklempong said...

Salam...

Berehatlah banyak2. Rehatkan otak...

Sihat sokmo lah harapnya ya...

Catwoman said...

mycaklempong @ Cikgu Adimuz....

Terima kasih byk2 ye, Cikgu.

2 -3 hari ni sy ada di rumah je...
tak sihat.

:)