19.7.10

Geng Cipan Award (Blogger Best Tahap Cipan)

Alhamdulillah, si Aqif dah sembuh dan ceria.
Dah dapat n*n*n k`sayangannya kembali.
Huhuhuhuhuhu.........

****************************************

Award GENG CIPAN


Terima kasih kpd Meo188 kerana m`beri award yg comel & sempoi kpd aku. Semoga p`sahabatan alam maya antara kita terus b`jalan lancar s`cara positif.

16 comments:

Rashid said...

salam

zyma. cute je award tu.. tahniah k. Bukan semua orang dapat award..

mancai said...

huhuhu tahniah2... comey tu

julietchun said...

musim demam skang ni ye.

DrSinga said...

wahhhhhh......
tapi kan...
kita paham lah kenapa best...
tapi kan...
apasal cipan ek??
bukan rimau ke..singa ke...

Ku Tak Sempurna said...

aku syak aqif sembuh sbnr2 nya sbb dapat award ni

:D

blueCITY® said...

salam...

seorang sahabat yg baik adalah ia membahagiakan sahabatnya yg lain

semoga sihat dan bahagia ya

Khairi said...

kenapa la cipan haha.

maza said...

amvoiii...gitew

ahaks..

Catwoman said...

Cikgu Rashid......

Terima kasih atas ucapan tahniah t`sebut ye, Cikgu. Sy pun tak m`duga akan dpt award dari sahababt alam maya yg masih baru sy kenali.

Org ikhlas m`beri, tak baik kita menolaknya.....betul tak, Cikgu??

:)

Catwoman said...

mancai.....

Terima kasih ye, Bro.

Comel kan.....

:)

Catwoman said...

Julietchun....

Aqif demam sbb tempoh hari aku hentikan breastfeeding. Dia demam sbb tu....dia t`kejut sama sbb tiba2 aku hentikan breastfeeding s`cara mengejut.

Huhuhuhuhu........

:)

Catwoman said...

DrSinga......

Blog sy ni takde mendenye yg best. Hanya cerita ttg my life, family, my baby si Aqif.....the rest; hanyalah coretan2 puisi & kata2 semangat.

Kalau Rimau atau Singa....garang sgt la, Doc. Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

KTS.....

Kahkahkahkahkah......sembuh sbb dpt award Cipan !!!!

Ko mmg pandai buat aku ketawa guling2 daaaaaaaa......

Ai laik yu, KTS !!!!

:)

Catwoman said...

BlueCITY......

Terima kasih ye, Biru.

Insya Allah, sama2lah kita m`jadi insan yg b`gelar sahabat yg baik2 & ikhlas.

You take care ye, Biru....

:)

Catwoman said...

Khairi......

Lucu kan.....

Huhuhuhuhu...

Tapi cute sgt !!!

:)

Catwoman said...

Kanda Maza......

Ya, yg giteww-giteww !!!

Hihihihihi.......

Ekau juga boleh masuk blog si Meo188 tu....kasi sokongan moral kat dia.

:)