5.6.10

I Need A Pair Of "Supports" To Support My Body

Pokok juga perlukan "support".........
'
'
'
'
Errrkkkkk, "support" dgn bra biru....
'
'
'
'
Cuba check dlm drawer uols.....kot2 ada bra biru yg dah lesap.
'
'
'
'
'
'
Dah check ke?? Apa?? ...........takde??
'
'
'
'
Ishhhhhh, musykil betul aku......
'
'
'
'
Bra biru ni besar........saiz??
'
'
'
'
Saiz 38? ......Ntah la.
'
'
'
'
Saiz 34? .......May be kot.
'
'
'
'
Saiz 32?.......Mcm kurang zat je itu budak. Tak besar2 pun....
'
'
'
'
Mesti budak yg tak besar2 tu yg ikat pokok dgn bra biru ni.....
'
'
'
'
Nak kene siku peyut sungguh itu budak.

p/s : Takde kaitan dgn yg masih hidup mahupun yg telah mati.
Huhuhuhu.......aku bosan yg s`benarnya. Aqif dah tido.....aku pun nak ikut Aqif tido jugak la.

22 comments:

ckLah said...

Err...bukan saiz ckLah tu...



^_^

Catwoman said...

CkLah.....

Habis saiz siapa ekkkk?
'
'
'
'

^_^

chekgu BaniHassim said...

sori, sy tak pnh pakai pon..
terniat nk pakai pon tak...
apetah lagi nak memilikinye...huhuhuh

zonaku said...

sah!







bukan aku pny..... aku x der kaler 'sopan' camni

beLalanG said...

hahaha... zyma pnye kot! ;p

zan-xray said...

aku pun bukan haha..
nak komen pe ek.. ni khas untuk wanita je.
Minat kaler hitam :) erk.

en_me said...

ammvoiii..

Catwoman said...

Chekgu BH......

Jgn pakai......jgn!!

S`kali try pakai, mesti k`tagihan nak pakai terus.....

Hihihihi...

:)

Catwoman said...

zonaku.....

Sah.....
'
'
'
'
'
pun bukan aku punya !!!
'
'
'
'
Aku punya bra semua kene bubuh pad, baru ngancam.
'
'
'
Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

belalang.....

Uwaaaaaaaa........BUKAN sy punya!!!
'
'
'
'
'
Tolong ! Tolong ! Help ! Help!!'

:)

Catwoman said...

zan-xray......

Ko suka kaler hitam je?? Rugi tau...

Ko wajib kene suka kaler merah dan pink gituuuuuuu.....

Hahahahaha.....

:)

Catwoman said...

en_me.....

Amvoiiiiii jugak lahhh....

Hihihihi....

:)

al-lavendari said...

hahahah ..saya pun tergelak baca komen awak dalam blog drsinga, lempang .. lempeng

Catwoman said...

al-lavendari.....

Terima kasih kerana sudi m`baca komen sy di blog DrSinga. Huhuhuhu.......

Dan terima kasih kerana sudi singgah ke blog picisan sy ye, En. Al-Lavendari.

:)

blueCITY® said...

salam zyma darling
ku ukir namamu di puncak gunung datuk, ekekekek...

hahahaha
bra biru? bra i lah tuh
sixe 36 ke?
opssssssssss...
hahahhahah...

aqif tido, baby dalam ada kan
heheheh

syah shah said...

kompom bukan saya punya...

kak, 38, 36, 32 tu bukan cup... tu kan ukuran badan tu... cup dia yang A, B, C atau D tu... Hihihihihih

Akak dah naik berapa cup sekarang? Hahahahahah :P :P :P

maza said...

WAH! Kalau maza lak, size cawanya berapa ya? meh cuba teka!

wakakakkakaka

DrSinga said...

leper je!!!
kasi suntik kolajen sikit!!

Catwoman said...

BlueCITY.....

Uwaaaaaaa, org gunung dah turun ke?
Hihihihi.....

I dah agak dah bra you, Biru..
Wakakakakakaka....

:)

Catwoman said...

Syah Shah.......

A`aahhh, kan.....
Apa la Akak nihhhh.....CUP dgn SIZE pun tak faham2 lagi. Huhuhu...
Akak asyik mabuk dan bingung je sejak s`minggu ni....kdng2 lupa itu, lupa ini. alahaiiiii....

Akak punya cup? Errkkkk, rahsia ye. Aqif dan Babahnya je yg tahu....Hihihihi.

:)

Catwoman said...

Kanda Maza....

Ekau punyo cup adalah ....tettt !!!

Ekau pakai bra ke?? Den musykil nihhh.....

:)

Catwoman said...

DrSinga......

Lagi bagus kalau sapu dgn PAYUDA Atika Beauty.....ramai Mak Nyah suka tau krim ajaib ni.

Wakakakakaka......

:)