4.6.10

I Wanna Hold Your Hand

Hanya aku dan Aqif.....

B`dua sahaja......

Siang mahupun malam...

Tido, makan minum, mandi, m`nonton tv dan CD Sesame Street / The Lion King...

Hanya aku dan si kecil k`sayangan ku...

***********************************

Aqif, come and dance with Mama....

Mama give you "Obla Di, Obla Da "

and "I Wanna Hold Your Hand".

Mama wanna dance with you, Aqif.



p/s : Rindu nak b`blogging masih b`sisa dlm jiwa aku. It`s very difficult to say goodbye to all of you. Hmmmmm.........I need some rest.

p/s : Actually, "I Wanna Hold Your Hand" ni adalah lagu k`gemaran Babah si Aqif. Aku pula suka "Obla Di, Obla Da" dan "Yesterday".

14 comments:

DrSinga said...

blogger tegar....
:)

syah shah said...

kalau dah mula blogging, memang susah nak tinggalkan... kekadang memang rasa malas, tapi kalau tinggal lama, memang tak sedap hati je...

obla di obla da obla du... hik hik hik hik :P :P

julietchun said...

tak berblog lagi sunyikan :P

Mak Su said...

sesekali terjah ke dunia blog utk melepaskan rindu :)

ckLah said...

Tak care.....perkasa Mama!

maza said...

I wanna hold your hand...
I wanna hold your!!! Hand.. hehehehehe

maza pun minat juga lagu itew..
kira mcm dah kalsik gak agaknya maza ni.. huhuhu

zan-xray said...

tak pe.. ada idea terasa nak menulis teruskan.
nak dengar lagu tu secara langsung boleh :-)

Catwoman said...

DrSinga....

Sy blogger picisan.....
Huhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

K`tagihan ni.....
Rasa mcm ada kas-kas pulak dlm blog ni......tu yg k`tagihan semcm je.

Huhuhuhuu.....

:)

Catwoman said...

Julietchun....

Dunia blog mmg m`riah, kan Sayang kan.....

:)

Catwoman said...

Mak Su....

Sy pulak menyampah tgk blog sendirik.....rasa nak bakar je blog sy. Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

CkLah.....

I will, Insya Allah.

Terima kasih,CkLah....yg jelita ituuuuuu!!!!

:)

Catwoman said...

Kanda Maza....

Bila ekau sebut jo p`kataan KLASIK tu.....den dah mulo raso makin tuo benor. Adakah den juo klasik seperti ekau???

Huhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

zan-xray......

Idea aku b`kepuk2.....
Tapi aku ni p`malas peringkat antarabangsa skrg ni....so, idea tu byk yg dah t`tunggak !!!

Huahuahuahua.......

:)