7.6.10

Hihung Hak Manhung, Hihi Hehohong2


Psstttt, uols............akurasanaktutupblognilah (paham ke apa yg aku tulis tu??....)
'
'
'
'
Ada org asyik ngintai aku la......heeeeeee, malu la. Merah habis muka aku ni.....mcm muka pengantin baru gitu.......malu2 gitu!!!
'
'
'
'
Ke aku patut buat plastic surgery kat muka aku?? Mancungkan lagi hidung atau sepetkan sikit lagi mata aku yg mmg dah sepet ni. So, that person tak kenal la muka aku.
'
'
'
'
Ke aku patut pindah ke Uganda s`lama 40 tahun?..........bila dah betul2 tua kedaung, baru aku balik M`sia.
'
'
'
'
Agak2 la, jika aku ni buruk dan tak stim.....mesti dia tak ngaku aku ni kawan dia. Mesti dia tak terjah masuk blog songsang dan tak stim ni......dan mesti dia pun tak nak ucap "aku rindu ko, kawan!!".
'
'
'
'
Ceiitttttttt, pigirahhhhhhhhhhhh.......rindu konon. Kenal pun tidak, inikan rindu. Ntah-ape2-ntah la itu org. Siap ngaku aku ni kawan dia sejak kecil lagi.........**hihung hak manhung, hihi hehohong2** (hidung tak mancung, pipi t`sorong2)


6 comments:

maza said...

WAH! itew kucing baik punya aksi aerobatic.. huhuhu

ko ekau lipat2an kaki eh? aduhaiiii

wakakakka

"wah-perkataan kedaung, ko gunakan meluas disini ek..hahahah bagus2.

wakakakkaka...."

ckLah said...

Ada masalah hidung tersumbat rupanya...


Pi dapoq degheh...ambik ibu kunyit, sapu siket kat idung hang nu...nanti dah lega, buleh la cakap ilok...hi..hi..

Catwoman said...

Kanda Maza......

Wakakakaka.......kucing pun pandai aerobatic gituuuuuu......

"Kedaung" itulah yg akan m`bawa kita ke peringkat antarabangsa....

:)

Catwoman said...

CkLah.....

Hidung kene palam.....wakakakaka.

Tak pedih ke sapu ibu kunyit kat hidung, CkLah? 1st time sy dpt tips b`guna ni. Kalau tak, asyik sapu dgn Minyak Cap Kapak je....

Huhuhuhu....

:)

zonaku said...

huhuhuhuhuhhuhuuu.......

Catwoman said...

zonaku.....

:)

Huhuhuhuhu jugak lah.