8.6.10

Daddy`s Boy

Ada one story yg kelakar ttg Aqif yg aku nak share dgn uols.

Pernah s`kali tu Aqif tgh b`main toys dia (Aqif takde kawan2.....). Dia main sorang2 tapi aku p`hatikan dia....observe dia. Suka sungguh hati si Aqif b`main2 dgn segala toys dia.....

Tiba2, ada "bom" m`letup........potttttttttttttttttttttttttttttt. Kuatnya "bom" tu m`letup.

Aqif t`kejut dan nangis. Aku ketawakan dia. Wakakakakakaka..........

Aqif kentot daaaaaaaaaaaaa. Dia dtg peluk aku sambil nangis2. Then mintak susu pulak. Sambil minum susu pun masih kentot lagi.........muka dia merah sbb malu agaknya dgn aku. Dia tutup mata kirinya dgn tangan montel. Alahaiiiiiii si Debab k`sayangan aku ni s`makin pintar........

Babahnya patut tgk keletah si Debab ni.........s`makin pintar dan s`makin "byk akal" (kata org2 tua.....). Huhhhhhh, kuat kentot sungguh si Debab ni. S`lama Babahnya b`ada di Tanah Suci, Aqif tak byk buat perangai atau m`rengek. Alhamdulillah. Cuma adakalanya dia nangis sbb nak b`kawan tapi si Debab k`sayangan aku ni takde kawan lagi..........dia kawan dgn aku, Sesame Street dan The Lion King je.

Waktu malam atau waktu tido Aqif, aku selimutkan dia dgn kain pelekat Babahnya. Kesian tgk dia b`jauhan dgn Babahnya. Aqif ni adalah "daddy`s boy"..............anak k`sayangan gitu.

22 comments:

zino said...

hehe... pengalaman baru tu hehe

Khairi said...

hahaha. kentut sendiri pun terkejut ini mcm vdo youtube sy tengok tempoh hari. budak cerdik mmg kelakuan2 dia agak pelik. betul.

DrSinga said...

*ntah2 maknya yang lebeh2 selimut dengan kain pelikat tuuuuuu... *

Asz said...

hahahaaa ... lawak gak si aqif nih .. sure cute muka dia masa tu kann ...:P

julietchun said...

nasib baik dia tak demam ingatkan babahnya

Ku Tak Sempurna said...

mama aqif tak tido berselimutkan pelekat babahnya ke??

hihihi


.
.
.


aqif kuat kentut mesti ikut perangai mamanya kaaaaannn??

:P

Catwoman said...

zino.....

Hihihi....kentot kuat adalah pengalaman baru utk Aqif.

:)

Catwoman said...

Khairi.....

Wakakakakaka......sy sendirik pun rasa kelakar dgn si Aqif nihhh.
Nangis sbb dgr kentot sendirik.

:)

Catwoman said...

DrSinga.....

Errrkkkk, mcm mana Doctor tahu nihhh?? Mara bahaya betul kalau Doctor dpt tahu sy selimut dgn kain pelikat Babah si Aqif waktu mlm nihhh
.
Babahnya tinggalkan sorang s`helai kain pelekat. Sy s`helai, Aqif s`helai......

Wakakakakakaka......

:)

Catwoman said...

Sis Asz....

Hihihihih.....mukanya merah sbb malu. Kuat kentot la itu budak Debab.

:)

Catwoman said...

Julietchun.....

Alhamdulillah, Aqif sihat s`lama Babahnya ada di Tanah Suci.

:)

Catwoman said...

KTS......

Eerrrrkkkk, ko mcm tahu2 je aku tido b`selimutkan kain pelekat Babah si Aqif. Babahnya tinggal 2 helai. Satu utk aku, satu lagi utk Aqif.

Aku kuat kentot ke, KTS? Alamak, ko mesti t`dgr aku kentot....

Wakakakakaka.....

:)

blueCITY® said...

salam zyma darling,
hahahhaha..
waaaaaaaaa aqif nakal ya
kentot tapi tak sedor n malu2 ke
ekekekkeek...

heeee, mama aqiff pun rindu gak kan kan?
lalallal...

Catwoman said...

BlueCITY.....

W`salam Biru Dearest...

Wakakakakaka....itulah Aqif !! Budak Debab yg kuat kentot tapi nangis bila dgr kentot sendirik.
Mcm mana la Aqif ni nak jadi juruterbang....dgr kentot sendirik pun nangis.

Hihihihihi....

You take care ye, Biru...

:)

maza said...

tunggulah Aqif.. tak lama lagi dapatlah kawan itw..hehehehe

Uncle Lee said...

Hi Catwoman, sure love your callsign. Very original....guess you love cats very much.
Have a great week and keep a song in your heart, Lee.

tasekM said...

ke yu yang kentut nihhhhh...?


:p

Catwoman said...

Kanda Maza....

Huhuhuhu.....

Tungguuuuuuuuuu !!!!!

:)

Catwoman said...

Uncle Lee....

Thank you very much!!
I do love cats very much. I have Wiwi, Wawa & Wowo. They are my cats.

:)

Catwoman said...

tasekM.....

ai pun kentot gak.....tapi tak t`kezut. Aqif kentot tapi dia t`kezut dgr kentot sendirik.
Itu yg ai rasa kelakar....siap nangis2 lagi.

Huhuhuhuhu......

:)

en_me said...

terkezot ghitewww..

Catwoman said...

en_me....

Ko pun t`kezot gak ke dgr kentot sendirik?? Boleh geng dgn Aqif gituu.....

Huhuhuhuhuhu......

:)