11.6.10

Makan Bola, Tido Bola, Main Bola.



Makan bola, tido bola, main bola.....
Jgn minum air Coca-Cola sbb byk gula......nanti kene kencing manis.
Ingat tu......

Kepada pengantin baru.....harap2 dah tahu mcm mana ghuper "bola2"....
Musim bola dan "bola2" saja minggu ni........
Wakakakakakaka......

Selamat b`main bola kpd p`main bola dan p`minat bola...........
Football match schedule : HERE



p/s : Rindu nak makan bola2 ikan......Aqifffff, jom ikut Mama cari bola2 ikan.
Jom, Sayang!!!

10 comments:

zan-xray said...

bestnya dapat tgk jadual bola kat sini zyma. dok pi tgk kat dinding kedai mamak tu rasa nak rembat je

pandainya dia pesan kat pengantin baru bagi kenal bola2 huhu.. ada kuasa dua lagi tu :)

DrSinga said...

stetmen SX 18 wo!!!!!

Yunus Badawi said...

Teringat lagu Bola2 Api nyanyian Acik dan Nana

Malam ni sokong Afrika Selatan atau Mexico?

Catwoman said...

zan-xray....

Ko klik la hari2 kat Football Match Schedule tu.....F.O.C tau.

Wakakakakakaka....pesanan utk adik2yg baru m`langkah ke alam rumahtangga kononnya....

:)

Catwoman said...

DrSinga......

Ya betul tu Doc. Stetmen 18 SX; sbb ramai yg nikah kawen tu umurnya dah 18 tahun & ke atas. Dah matang......

Doc, nikah umur berape?? Hhihihi..

:)

Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB...

Jom kita nyanyi lagi Bola2 Api b`sama.....

Sy sokong Afrika Selatan. HARUS !!!! YB sokong mana satu??

:)

Ku Tak Sempurna said...

aku kureng minat bola...
tukang sepak bola tu aku minat laaa


hihihi

Catwoman said...

KTS....

Aku pun tak berapa minat bola, tapi semangat nak menyokong tetap berapi dan berkobar2....

GOALLLLLLLLLLL !!! - Ini yg aku paling suka bila pasukan yg aku minat m`dpt k`menangan.

:)

en_me said...

kowserrr uu..

Catwoman said...

en_me....

Awwwww.....

:)