14.6.10

Jauh

+966565****** .......aku terima panggilan dari Hubby yg b`ada di Mekah tgh hari kelmarin.
'
'
'
'
Kala itu b`bunga riang hati aku. Segar bugar.
'
'
'
'
Tapi bukan pd 17 June 2010 dia akan pulang.
'
'
'
'
23 June 2010 nanti baru nak pulang ke M`sia.
'
'
'
'
Alaaaaa......baru je plan nak scrub2 badan dia dgn Almond Creamy Scrub, tak jadi balik awal pulak.
'
'
'
'
"Bah...Bah, ayebiu.....ashik dap......" - Aqif sembang dgn Babahnya dlm handphone. May be Babahnya kata "I love you" kat dia.....tanya dah makan nasik atau belum.
(maksud bahasa Jerman Aqif : Babah...Babah, I love you......nasik sedap......).


Cenggitu la dua b`anak tu..........

26 comments:

maza said...

tinggal seminggu lagi tu.. tak lama dah.. hehehe

lepas tu bukan scrub aje boleh buat, mcm2 aktiviti segar bugar boleh dilakukan.. hehehehe

en_me said...

dah membasah ghiteww.. ghau ghau..

KAKTINY said...

salam cat..
terima kasih dtg singgah umah kaktiny.. baru berkesempatan singgah sini ..
oh.. hubby ke mekah eh... alhamdulillah...

....eh sedih plak kaktiny baca citer Gadis Kecil tuh... apa nasib dia eh?.. huhuhu...

syah shah said...

seminggu je lagi kak... jangan sedih-sedih... sekarang ni masa berlalu dengan sangat pantas... heheheheh :D :D

Catwoman said...

Kanda Maza....

S`minggu mcm s`tahun daaaa....

Xtvt yg mengeluarkan keringat ekkk....huhuhuhu.

:)

Catwoman said...

en_me.....

Lencun woooooo.......grrrrrr!!!
(kat Alor Setar hujan s`mlm...sejuk giler!!!)

:)

Catwoman said...

Kak Tiny....

W`salam KT. Terima kasih b`kunjung ke sini ye. :)

Ya, hubby sy ke Mekah...Umrah.

**Gadis Kecil tu dah pun sy serahkan kpd pihak b`tanggungjwb. Sy tak d`beri k`benaran utk m`jaganya....**

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

S`minggu mcm s`tahun, Dik.
Dlm keadaan Akak tgh preggy, mcm2 k`kalutan dlm fikiran ni.....
Seorg diri dgn anak kecik (si Aqif) ni, rasanya mcm takde k`kuatan.

Harapnya Babah si Aqif selamat di Tanah Suci.

:)

ckLah said...

Dapat call...terubaaaaaaaaaaaaaaaaat rindi si Aqief....eh...mama Aqief!

Yunus Badawi said...

Sabarlah. Dia pergi beribadat. Doakan yg terbaik utk dia.

Ku Tak Sempurna said...

takpe.. takpe... ai kan ada

.
.


ya!! scrub la badan ai buat sementara waktu ni.. ai rela yu

.
.


hahaha

aiyebiyu :D

Catwoman said...

CkLah.....

Uwaaaaaaa.....rindu tau kat Babah si Aqif.

Senang hati bila dpt dgr suara dia dari sana. Babah si Aqif sihat, Alhamdulillah.

:)

Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB...

Ya, sy sabar byk2. Setiap masa ingat kat Babah si Aqif. Makan ke dia, sihat ke dia, mcm mana keadaan dia di sana.....semua ni dlm minda, YB.

Bila dia ke Tanah Suci, byk yg m`duga hati sy, YB. Bukan mudah bilamana d`tinggalkan, tambahan pulak dlm keadaan preggy.

Aduhaiiii.....moga dia selamat di sana.

:)

Catwoman said...

KTS.....

Meh sini aku scrub ko dgn berus gigi.......ko nak tak?? Wakakakaka......rela memanjang ko ni ye...aku charge RM50 sekali scrub tau...

:)

ayebiu too....!!

Khairi said...

hehe. aqif yg comel. cerdik.

zonaku said...

doakan dia selamat n dpt beribadat dgn sempurna




.
.
.
kuatkan semangat yer...

DrSinga said...

tak pe....
lagi lama disana tak pe...
kan...??
:)

Mawar_berduri said...

wah...romantik gitu ...
Semoga cepat balik ..dapat la scrub ngan Skrub almond berkrim tu .... ;)

julietchun said...

dapat dengar suara pon dah segar bugar ye,:P

zan-xray said...

Ada tempat bersejarah dan menarik nak pergi kut si babah tu.
tambah 5 hari lagi yer..

Catwoman said...

Khairi....

Dan comot jugak.....wakakakaka.

:)

Catwoman said...

Zonaku....

Insya Allah....sy sbg isterinya sentiasa m`doakan yg baik2 buat hubby.
'
'
'
'
Sy nak kuat semangat mcm Powerpuff Girl la, awak. OK ke tak??

:)

Catwoman said...

DrSinga......

Aduhhhh, Doc...
Semoga dia cepat balik la....nak beranak nanti takde dia tak best la pulak.

Huhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Mawar_berduri....

Romantika d`amor gituuu!!! Hihihi......

Agaknya byk mana la daki badan Babah si Aqif ni ye....dah hampir 2 minggu tak tgk dia. Huhuhuhu...

:)

Catwoman said...

Julietchun....

Itu baru dgr suara....tak tgk muka lagi. Mau cair hati aku, Yang...
Dialah satu2nya suami aku...
Ko kawen, ko tau la, Juliet...

:)

Catwoman said...

Zan-xray....

Ya, gitulah impian Babah si Aqif......katanya belum puas b`ada di Tanah Suci. Dia rasa aman dan tenteram di sana.

Tapi aku dan Aqif yg rasa rindu kat dia......

:)