18.5.10

Sunshine Award

Aku dpt award dan perlu m`jwb TAG yg istimewa ni dari TB (Thunbergia Laurifolia). Actually, dah lama aku tak jwb tag. Anyway, thank you very much to TB for the award.............. and the tag, too.

Satu yg aku suka ttg TB ialah beliau seorg yg cool......sila la jenguk ke blog beliau. Blog beliau simple tapi menarik (penulisan yg sgt cool dan best......). Aku suka "gaduh2 manja dan notty2" dgn TB ni......tapi dlm alam maya je la. Huhuhuhuhu......


**To TB : Hanya aku yg faham kenapa aku b`kata cenggini, TB. Kita kan kwn2 alam maya yg best2 gituuuuu...........PEACE lagi utk ko, TB !!!! **


The rules of this pretty Sunshine award are:

Pay it forward – nominate 12 bloggers -> DONE !!
Put the logo on your sidebar or within a post -> DONE !!
Link the nominees within your post -> DONE !!
Let the nominees know they have received this award by commenting on their blog -> DONE !!
Share the love and link to the person from whom you received this award -> DONE !!

We could all do with a bit of sunshine right now and some of these people need some extra loving, the others have had to put up with awful weather for absolutely weeks and the others just because….xxxI hope it brings as much pleasure to them as it has to me.

I hereby award;

1- Cik KTS

2- Julietchun

3- BlueCITY (Biru)

4- Sayangsayangibu

5- Syah Shah

6- CkLah (xiiinam)

7- Kak Tie (kayteezee)

8- Cik One Z

9- YB

10- ElyaElmo

11- Zan-xray

12- Kak Izan (Tersirat dan Tersurat)


Sila la terima SUNSHINE award dari aku ye, uols. Dan jika tidak k`beratan, sila jawab TAG b`rantai ni. Terima kasih ye, uols.


ayebiu ->> kata si Aqif, my son, yg b`maksud I love you.

14 comments:

blueCITY® said...

uh uh...
tek tik tuk...
okis okis ku ambik awrd ni n tepeknya esok kay
nak kena tido dulu
heeeeeeeee..
tq kerana menjadikan namaku dalam hati jantung mu itu
ekekkekek...
kena jawab ke?
awwwwwwwwwwwwww...
cam susah ni
haaaaaaaaaaaaaaaa..
esok ku datng lagi okay
lalalalla..

nunite aqif
nunait mama aqif
xoxo

tunbegia said...

thank u akak de vogue, u hv done a job well done.. bravo n keep it up.. muger2 psahabatan maya kita bkekalan oke.. aminn

salamm n haku nk sambung tdo.. alone mcm biasa lohh ;-p

julietchun said...

Bukan senang nak dapat award, tq,tq.

syah shah said...

Terima kasih kak Zyma...

Ayayu bak kata Iyyan... Kikikikik :P :P

jane said...

weeeeee
nasib kite tak kene tag
hahhaah sbb tk pndai jwb tag

>____<

sayangsayangibu said...

opss..hutang lagik, adehh
sabar ye ;p

maza said...

wahhh.,,peminat tegar TB rupanya.. heheheheh

Catwoman said...

blueCITY....

Sila amik award dan jika rajin jwb la TAG tu ye.....

Huhuhuhu.....

Nunite, Biru........

:)

Catwoman said...

tunbegia a.k.a TB...

Welcome. No prob, Bro.

Aku pun dah nak masuk tido daaaa....dah lewat mlm. Huhuhuhu...

:)

Catwoman said...

Julietchun....

Sila amik award tu ye. Jika rajin, jwb la TAG tu....huhuhuhu.

:)

Catwoman said...

Syah Shah....

OK, no hal.
Sila amik ye award tu. Jika rajin, jwb la TAG tu....hihihihi.

:)

Catwoman said...

Jane....

Hihihihi.....nanti sy kasi TAG kat awak, nak??? Amik la award tu dan tempek kat blog awak, Jane.

Hihihihi....

:)

Catwoman said...

sayangsayangibu....

Aiikkkkk, baru je dpt award dan TAG, awak dah kata hutang ye.
Ayoyooooooo....mesti byk TAG yg sebelum ni awak tak langsai lagi...

Takpe, sy tunggu.....

:)

Catwoman said...

Kanda Maza....

Huhuhuhu.....den juga minat ekau. Minat sgt2.....gambar2 yg ekau snap pun cun-cun belako.

:)