6.5.10

Jom Baca

Jom kita baca....
'
'
'
'
'
'
'
'
Harga hanya RM9.00 je (SM) / RM11.00 (S/S)



B`baloi, OK........
'
'
'
'
Aku tak m`baca majalah Remaja, URTV, Mangga etc.....
'
'
'
'
Itu bukan gaya hidup aku

18 comments:

maza said...

pinjam, boleh?

hehehehhe

tunbegia said...

abes blog haku bile ko nak bace, kahh

salamm zyma de vogue,

tasekM said...

nk pinjam gak. he he.


.

Catwoman said...

Kanda Maza.....

Boleh. Tapi sejam den charge ekau RM10. Boleh gituuuu?

Wakakakakaka.....

Solusi ni ekau boleh dapatkan di book-store, kedai s/khabar tepi jalan pun ada dijual rasanya.....

:)

Catwoman said...

tunbegia a.k.a TB....

Aku dah khatam habis dah ko punya blog.....terer tak aku ni?

Wakakakakaka.....

:)

Catwoman said...

tasekM.....

Buku Solusi ni ko boleh dapatkan di book-store. RM9.00 je, tapi byk manfaatnya, TM.....

Aku dah jatuh cinta dgn Solusi ni bila aku tgk Mama aku membaca (Mama aku ni ulat buku.....)

:)

kayteeze said...

Solusi ? Hmm... dah lama tak ke kedai buku.. asyik melekat depan scrin ni je. Mata pun dah mula blur-blur manja, ekekeke..........

Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie....

Ya, Solusi...
Mmg best, Kak. Beli dan baca, Akak pasti akan baca sampai nangis...
Byk ilmu yg sy k`tinggalan. Bila sy mula m`baca Solusi ni, sy nangis.....

Sy ni jahil lagi, Akak Tie. Sbb tu sy byk habiskan masa dgn m`baca bahan bacaan yg b`kait-rapat dgn agama. At least, sy dpt m`didik anak2 dgn baik bila ilmu juga b`tambah.....

:)

DrSinga said...

baca Gila-Gila tak dulu-dulu??
:)

ONE ZABA said...

hari ni coti...jom tido!!

syah shah said...

saya pun tak baca Remaja, URTV, Mangga dan sebaris dengannya tu...

saya cuma baca komik... Kikikikikik :P :P :P

Ku Tak Sempurna said...

tak pernah perasan plak majalah tu kat sini..

tolong bacakan boleh :D :D :D

izan said...

haaa... ingat k zan je ade.... baru 3 buku dlm simpanan....

Catwoman said...

DrSinga.....

Sy baca Gelihati....
Baca tapi tak jugak gelak sbb tak gelihati pun.....
Hati kering betul sy ni.....
Baik baca blog Doctor....boleh senyum simpul dan gelak...

Huhuhuhuhu....

:)

Catwoman said...

Cik One Z.....

Aku nak tido pun malam kang laaa....aku baru balik dari keje.

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Kita serupa....
Hihihihi.....

Takde mendenye dgn majalah hiburan yg merosakkan akidah....
Akak terus pangkah la majalah hiburan cenggitu...

:)

Catwoman said...

KTS.....

Buka mata luas2 tau.....
Atau ko nak aku korek mata ko??
Muahahahahaha.....

Aku baca utk ko, tapi aku charge RM100, boleh gitu??

Huhuhuhuhu......

:)

Catwoman said...

Kak Izan....

Minat kita serupa ye....

Hihihihi....

:)