27.5.10

Autumn In My Heart (Sydney Edition)

Autumn In My Heart
Edition : Sydney, AUS


Let the pictures tell the story.........
Daun kering jatuh b`guguran......

Aqif panggil kucing jalanan ni Atet (Cat la......). Dia kan belum pandai b`cakap........hihihihi. Meowww !! Meowww!!!......... Grrrrrrr !!!

Daun2 yg telah b`tukar warna merah, coklat........pengalaman indah m`lihat k`cantikkan alam dan musim...........aku b`syukur pd Illahi kerana d`beri peluang ini.

It`s wonderful......and warm,too. Good day to have a date with my baby........just the two of us. Aqif enjoys his life over here........

"What are you doing, Aqif?.........." - Aku
"Awuwiyuyishiyuyi.........." - Aqif, b`bahasa Jerman. Aku pun boleh t`nganga dgr dia dok merepek......hihihihihi.


Aqif pakai kemeja dan jeans, nampak mcm big boy. Walhal, kat dlm ada Pampers dan kaki montel......huhuhuhuhu.


Night Life In Sydney
Sydney Harbour Bridge


Sydney Harbour Bridge at night view.

Suatu masa dahulu, Sydney Harbour Bridge ini d`kenali sbg "Coathanger". Jambatan ini telah d`buka pd 19 March 1932 oleh Jack Lang selepas 6 tahun p`binaannya. Sejarah p`binaan Sydney Harbour Bridge ada di sini.




p/s : Actually,byk lagi gambar2 yg aku nak share tapi nak loading gambar punya la t`kemut2......lambat gitu. Haishhhhhh.....


12 comments:

julietchun said...

sungguh beruntung :P

Catwoman said...

Julietchun.....

Ko pun b`untung jugak, Sayang.
Insya Allah, nanti ada jugak rezeki & peluang utk ko pegi pusing2 dunia ni.

You take care ye, Juliet.

:)

DUN Behrang 2020 said...

Suka gambar2 yg dipaparkan...punya cerita...

sayangsayangibu said...

tengok gambar sajok...
terima kasih berkongsi...
sikecip encem macam dah besar aje ;p

Catwoman said...

DUN Behrang 2020.....

Itu je yg aku boleh share....
Huhuhuhu....

:)

Thank you.....

Catwoman said...

sayangsayangibu....

Sila cuci mata dan minda ye...
Hihihihi....

Aqif tu nampak je mcm besar....tapi dia debok yg sebenarnya. Jalan pun tak betul lagi....
Sy kasi dia pakai kemeja dan jeans....tu yg nampak besar lain mcm je. Kalau pakai Pampers je... mcm baby baru lahir. Huhuhuhu....

Dia kuat makan skrg ni, awak. Susu badan tak nak tinggal lagi. Susu botol pun dia bedal. Nasi yg sy makan pun dia tumpang makan.
Mana tak besar...kuat makan budak debok ni!!!

Huhuhuhu....

:)

mancai said...

waduh... cat tu hidup lagi ke?

DrSinga said...

translate apa aqif kata...
'apasal mami suka ambik gambar montot aqif!!'
:)

sayangsayangibu said...

zyma,biarkan saje aqif menyusu sampai dia tak mpu sendiri, ada rezeki baby tu nanti...
akak dulu si KC asyik berebut je dengan ariq, sbb dia tak pisah susu pun, walaupun sedang mengandung ariq, kadang sebelah si KC, sebelah si ariq, macam kembar sajok... ;p

Catwoman said...

mancai......

Cat tu masih hidup.....hihihihi.

:)

Catwoman said...

DrSinga......

Hahahahaha.....sbb montot Aqif sgt seksi, gebu, debok2 dan wangi gitu.

Lalalalalala....

:)

Catwoman said...

sayangsayangibu.....

Kdng2 Aqif suka gigit masa nenen.
Sy tahan sakit je, awak. Nak marah, kang t`sentot pulak mood breastfeeding dia. Kesian kalau tak bagi breastfeeding.

Aqif mmg s`makin montel, gemuk...
Uwaaaaaaaa.......fat boy gitu!!

:)