22.4.10

Retak Menanti Belah

Aduhhh, iPhone aku telah t`jatuh. Huhuhuhu.
See, see......sudah retak. Tunggu nak t`belah dua je.

Cenggini citernyer. Masa aku tgh dukung si Aqif tgh hari tadi (masa tu dia nangis. Kiranya aku tgh pujuk dia la......), ntah mcm mana ntah......t`jatuh la "jantung" aku yg satu ni. iPhone aku laaaa....
Si Aqif pun b`henti nangis tika iPhone aku t`jatuh. Dia rasa hairan........

Aduhhh, k`celakaan yg sgt tragis.......iPhone ku!! Owh tidakkkkk....!!! Sudah retak.......

Nasib baik aku ada lagi satu handphone (019-55** **6....yg uols selalu b`sms dgn aku la)....tapi kurang canggih la.



p/s : Ada s`siapa yg baik hati dan b`hati suci murni nak sedekah kat aku Blackberry tak?

10 comments:

zonaku said...

hehehhehee......

sungguh2 punya retak nie... bukan takat retak sikit2

kek blueberry mau?

tunbegia said...

wah, baru tau akak de vogue ada iphone larr, tapi naper selalu lambat dan slow nak moderate komen haku dalam blog nih uooolss, kahh

salamm,

Catwoman said...

Zonaku.....

Pagi ni terus "padam" dan terus tak boleh guna.....so, iPhone sy dah jadi toy si Aqif. Habis air liur dia m`lekat2 kat iPhone retak tu......huhuhuhuhu.

Takde rezeki nak guna iPhone dgn lebih lama....huk-huk-huk-huk!!! Sedih tau.....

Cheese cake ada tak?? Ngidam cheese cake la pulak....hihihihi.

:)

Catwoman said...

tunbegia......

Oooooooo, ko kutuk aku hidup2 ye!! Meh sini meh, aku pulas telinga dan tarik hidung ko sampai jadi hidung Pinnochio tu....ko nak??

Mmg perangai aku malas nak moderate comments cepat2 atau awal2. Aku takde masa malah aku ni mmg jenis buat tak peduli kat bende2 yg tak wajib utk d`beri perhatian seperti m`jwb comments s`awal mungkin tauuuuuu......

Pagi ni iPhone aku terus "padam" dan tak boleh guna lagi dah.... padan muka aku kan!!!!

:)

ONE ZABA said...

stoberi ada la aku ni...

Catwoman said...

Cik One Z.....

Sedap tuuuu.....stoberi gitu!!
bak sini s`kotak dua ke....

:)

Mak Su said...

alahai.... sayangnyer..... tapi skrg ada ifone, boleh terai guna ifone kot ;)

Catwoman said...

Mak Su....

Sila sedekah satu iPhone baru kat sy....bulan May ni, besday sy. Ingat tau......huhuhuhuhu.

Peace!!!

:)

DrSinga said...

bluberry ciskek sedappppp..
:)
sambar ifon 3GS laaaa...

Catwoman said...

DrSinga.....

Jom kita makan ciskek di Sikret Resepi, Doc...

Hihihihi.....

:)