10.4.10

Minor Accident - No Worries, Please!!!

Aduhhh, what a day!!
'
'
'
'
Or may be it was my fault.....ya right!! It was my stupid mistake.
Alhamdulillah, we`re fine........no injuries!
Kete BMW yg aku drive tu yg injured (got a minor accident)........ahakkssss!!!
Itu kete my cousin......she wanted to "kill" me. Uwaaaaaaaa!!!!
'
'
'
'
See, the BMW gonna sleep in the workshop for a few days.
'
'
'
'
"Hmmmm...sorry, Sara!!! I`ll give you some money to repair the "minor injury" on ur BMW".
'
'
'
'
"You drive me crazy.....owh BMW!!!"

I think I need to change......from a car to a bicycle. Mudah, kan.......
Inilah routine org2 di Amsterdam. Cycling to ev`rywhere as they like. Easy, no fuel needed and can keep fit, too..... (bagus utk org yg nak kuruskan badan especially perut dan betis? KTS, ko nak kurus tak? Ko kene stay di sini la.........errrkkkk, bukan ke ko dah kurus mcm Paris Hilton???)...



p/s : My son nangis sikit ketika kejadian accident tu.....t`kejut!!! My baby inside me is alright, Insya Allah. Alhamdulillah, we`re fine........no worries, please!!!!

p/s : Sara suruh aku tido luar la, uols. So, how? My son sleeps inside....me sleep outside. Uwaaaaaaa, what a punishment!!!!!

8 comments:

Kak Tie said...

Syukur semua selamat !

Ish... Zyma ni.. jangan cuai lagi..

Tengok jalan kat situ tak sesak pun.

blueCITY® said...

salam zyma darling,

syukur semua okay
yang penting lepas ni kena lebih hati2 la kan...
heeee .. kena tido luar ya, so kesian hukhuk... pujuks sara slow2 la
heee...

kat oversea mmg ramai yg naik basikal, jepun n korea
selain kesihatan body dan alam sekitar
kat malaysia ni jer ramai yg berlagak, dah dapat naik kancil kira howt la tuh, kuikui..

tepek la byk g pics ya
jaga diri 3 org kan...

Catwoman said...

Kak Tie....

Alhamdulillah....

Huhuhuhu, sy t`langgar pagar daaaa.....

:)

Catwoman said...

blueCITY....

W`salam Biru Deary...

Insya Allah, kene be extra careful while on the road...

I harap Sara tukar plan.....ajak I tido dlm rumah, BUKAN luar rumah.
Kesian kat baby dlm peyut ni... kang ada pulak yg k`sejukan. Huhuhuhu.....

I rasa nanti nak naik beca pulak.....bila balik M`sia la. Nak naik di Penang....lepas gian !!!

:)

Ku Tak Sempurna said...

pembetulan :
paris hilton yg nak kurus mcm aku, bukan aku yg nak kurus mcm paris hilton..


hakhakhak :P :P :P


.
.



aku pun selalu berbasikal... gi kedai naik bskl... klu boleh nak gi kerja pun naik basikal... tp persekitaran kat KL ni tak mengizinkan laaaa... very dangerous u...

:D



take care... drive carefully...

zan-xray said...

ini mesti kes stering pemandu belah kiri ni kat sana kan.
agak2 nya la.

Catwoman said...

KTS :

Ko kurus tapi tetap cun m`lecun mcm Paris Hilton. :)

Elok jugak la kalau ko tak naik basikal masa skrg ni...kan panas kering skrg ni...kang ko "kelam" pulak mcm Puff Diddy.

You take care, too, KTS Dear...

:)
:)

Catwoman said...

Zan-xray.....

Aku rasa "gagap" je masa drive sebelah kiri.....aku t`langgar pagar. Bengong, kannn.....

Huhuhuhu.....

:)