13.4.10

Don`t Cry,Sayang. Mama Will Always Be With You.

Fuhhhhhhhh, finally aku dapat rest jugak......even for a while.
Dah tido si kecil aku yg sorang tu.
Thank you, God!!
'
'
'
'
My son tak sihat.....nangis je dia. Dah bawa jumpa doctor jap tadi.
Doctor omputih. Huhuhuhu.
'
'
'
'
Baru dapat makan dgn tenang dan aman bahagia.
Itupun si Sara yg prepared 2 mugs of milk (1 for her and 1 for me) and some breads.

"Thanks, Sara".

************************************************************************************

Aqif (my son) demam.........tapi panas badan dah kurang sikit.
He was crying and crying on.
Aku cepat sedih bila dgr dia nangis.
Aku dah kasi a bottle of milk dan terus t`tido.
Kesian my son.....
'
'
'
'
Aku dah tukar diaper. Hopefully dia akan tido lebih lama......

Get well soon, Sayang Mama!!!
Don`t cry, Sayang. Mama will always be with you.
We`ll go back to see Babah very soon.....


p/s : Aku tak dapat nak ke mana2 hari ni. My son demam.
Tak sampai hati nak ke sana ke mari dlm keadaan dia demam.
Aku hanya di rumah Sara.

p/s : Uols, hubby minta aku kurangkan tempek gambar my son atas sbb musabab. Aku kene hormati p`mintaan dia. I`m sorry, guys. Hope you guys can understand my situation.
Anyway, uols masih boleh tatap muka dia kat sidebar tu......just call him Aqif.

2 comments:

zan-xray said...

kasihan dia demam kat kana.. dia tak biasa cuaca kot.
anak permata hati

Catwoman said...

Zan-xray.....

Biasa la, Zan. Nama jugak anak kecil.....hihihihi.

Aku baru nak expose my son kat uols...tetiba my Hubby tak kasi tempek gambar dia byk2 kat blog aku. Uwaaaaa.....

:)