13.4.10

Let The Pictures Tell The World How Happy We Are

Ketika aku bikin n3 ni, may be uols tgh tido dan enak b`mimpi indah hendaknya. My son tak sihat....fever. A whole day aku kene peluk dia......I couldn`t do any work. M`rengek......nangis. Rasanya dia dah t`ingat kat his father.

Aku pun dah takde mood nak bikin n3. So, just a few pictures will tell the world how happy we`re.












I`ll update later on........I need to sleep.

p/s : Flight ticket from AMS to KLIA; 15/04/2010 (Thursday)........

p/s : I received an e-mail from someone.......katanya aku ni suka show-off. Suka menunjuk-nunjuk. Katanya lagi yg aku ni tunjuk hebat. Hmmm, ok... I got it. Start from now onwards, aku akan lebih b`hati2 dlm penulisan n3.......may be aku tak realize yg penulisan n3 aku ni m`buatkan org rasa loya dan nak muntah hijau. Aku manusia biasa. Tak boleh nak puaskan hati s`siapa pun.


** Kpd e-mail sender t`babit :
I`m sorry, I can`t satisfy you. If you think my blog is not good enough for you to read or get info........you can see the "door", right??.....and please leave my place in proper. Thank you very much and may ALLAH bless you !!!! **

14 comments:

Jard The Great said...

uish... ku tak rasa camtuh pon kak.. huk huk...

suatu hari ku akan smpi ke situ jugak..... hehehe... khamis nk balik da? hope u enjoy the remaining days

kayteeze said...

Zyma, kak tie suka cheese tu... salah satu sebab teringin nak ke sana ialah kerana cheese dan pemandangan yang indah..

Zyma tak cuba pergi ke Giethoorn ke ? Kak tie mengidam nak ke sana laa...

.
.
Tang showing off tu, kak tie pun ada gak buat sekali sekala, hehe.. saja nak buang tebiat!

blueCITY® said...

salam zyma darling,
whatever....=P

macam ni la zyma, blog kita , kita punya suka la, cuma jangan hina org lain sudah.
ada org, blog dia seperti diari, so what?
so far, i okay jer
at least banyak yg ia tahu dan fikir

zyma darling,
teruskan apa yg u nak tulis
maybe, betul kena sedikit berhati2
i baru jer kena maki hamun kat kotak chat, i rasa kerja budak2 blog jerk, tak puas hati pasal i bukak n3 pasal nuffnang, lalalal..

now, im okay =)

jaga diri dan baby k

ONE ZABA said...

pedulikan "someone" tu.....

julietchun said...

kesian baby demam, maybe pertukaran cuaca dan masa kot.

mancai said...

huhuhu... tu lah lain orang lain rambutnya.. bagi aku.. suka hatilah blog sendiri nak tulis apa... kalau tak suka jgn baca .. huhuhu terkasar la pulak...sori2.. apapun lawa aa pic2 tu...

Catwoman said...

Jard The Great.....

Terima kasih, Sayang.

Semua kita ada peluang dan ruang utk m`lihat dunia. Insya Allah, peluang pasti ada utk kamu, Jard.

You take care ye...

:)

Catwoman said...

Kayteeze a.k.a Akak Tie....

Cheese tu tak sedap sgt....ntah la
, tak sesuwai dgn selera sy. Hhuhuhuhu......

Anak tak sihat....tak b`peluang nak b`jalan2 dgn lebih jauh. Kesian pulak kat Aqif (my son).. demam, selesema...tak sampai hati nak b`jalan jauh dlm keadaan dia demam cenggini.

Huhuhuhu, buang tebiat? Hihihihi...
Mcm2 la Akak tie nihhhh....

:)

Catwoman said...

blueCITY....

W`salam Biru Lalingto....

Thanks sbb bagi semangat kat I.
Dah mcm2 org hina I, Biru. I telan je.....

Dulu I takut2 jugak nak display gambar Aqif (my son). Hubby mmg tak kasi. Sbb ex-wife dia suka attack I via my blog. Lepas tu dia akan m`laga-lagakan my family dan family Hubby. Teruk jugak la masa tu.....that`s why ramai yg tak tahu I anak seorg anak lelaki.

I dah serik nak cakap ttg my family especially ttg my hubby and son. Nanti kene attack lagi.....

Susah kan nak membaca hati manusia, kan Biru??

You take care, too, Biru Deary...

:)

Catwoman said...

Cik One Z.....

Sy mmg tak kenal dia secara peribadi.....sy dah let go semua kata2 hina dia kat sy. ALLAH ada, sy percaya pasti ada balasan utk org yg suka burukkan org lain, Insya Allah.

:)

Catwoman said...

Julietchun....

My son masih demam tapi panas dah kurang,cumanya skrg dia selesema sikit.

:)

Catwoman said...

mancai.....

A`ahh kan. Blog kita; kita boleh tulis atas pandangan kita secara peribadi. Tapi masih ada insan2 yg m`harapkan kita ikut kata dia.
Aku pun tak faham......

Thanks ekkk, Bro. You take care.

:)

Mummy Dasy said...

laaa x rasa pun camtu...tp 1 jek manusia ni mmg xleh tgk org lebih, pd kite niat hanya untuk berkongsi tp pd org camtu katanya kite menunjuk2 show-off...

Catwoman said...

Mummy Dasy.....

Cenggitu la manusia......susah hati jika ada org lain yg senang atau lebih darinya....

Nama juga manusia kan...

:)