20.4.10

Delicious Laaaa

Aku mengidam nak makan buah naga merah sejak b`berapa hari yg lalu.
Baru petang tadi aku dpt makan.
Ya ampun, nikmat yg amat bangat !!!!
Sedap bangat.....
Sejuk je anak tekak aku dpt makan buah naga ni.
'
'
'
'
My son (si Aqif) pun nak jugak......aku kasi dia makan sikit je.
Buah ni kan agak sejuk, aku bimbang dia batuk dan selsema kembali.
Aqif baru je sembuh demam dan selsema.




Puas dpt makan buah naga.......Alhamdulilah!! ;-)
Delicious laaaa, uols.
Puas hati tau.....

24 comments:

ONE ZABA said...

boleh sembur keluar api kalau makan buah naga tu kut!!!

sI tEDI said...

serius. x leh telan buahni. rasa macam tawar :)

kayteeze said...

Ooo... memang sedap buah naga yang merah tu.. terutama lepas dikeluarkan dari peti ais :)

kayteeze said...

Ooo... memang sedap buah naga yang merah tu.. terutama lepas dikeluarkan dari peti ais :)

kayteeze said...

Ooo... memang sedap buah naga yang merah tu.. terutama lepas dikeluarkan dari peti ais :)

Catwoman said...

Cik One Z....

Huhuhuhu.....itu kene makan api daaaaaa.

Ko tak suka makan buah naga ke??

:)

Catwoman said...

si Tedi....

Uiikkksss, sedap la buah naga ni.
Kalau blend buat jus, fuhhhh mabeles!!!

Hihihihi....

:)

Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie...

Mesti sejuk gedik2 kan bila makan buah naga yg baru dikeluarkan dari peti ais. Rasa mcm jadi org eskimo kannnn....

Hihihihihi....

:)

Amy Syaquena said...

i like this fruit..memang best:)

Khairi said...

huhuhu... buah ini, mmg kegilaanku di samping jambu batu da lama tak makan semenjak inflasi menyebabkan harganya mcm senapang.

syah shah said...

sedapnya buah naga merah tu.. kalau dapat yang sejuk baru keluar dari peti ais lagi sedappp... tapi kalau yang warna putih saya tak lalu nak makan... Hohohohoh :D :D

julietchun said...

aku takleh makan buah naga, rasa semcam,tak lalu nak telan

zan-xray said...

Dah rasadah buah naga dijadikan jus memang sedap..
emmmm

Catwoman said...

Amy Syaquena....

Sedap kannnnzzzz.....

:)

Catwoman said...

Khairi....

Buah Naga Merah agak mahal kannn....sebijik pun dah RM2.00 plus. Tu baru sebijik dan saiznya kecik. Kalau ramai yg nak makan, mau t`kopak "sayap" d`buatnyer....
Huhuhuhuhu.....

:)

Catwoman said...

Syah Shah.....

Sedap kan yg merah.....nikmat!!!

Huhuhuhuhu...

:)

Catwoman said...

Julietchun....

Ko try la s`ulas....sedapppp, babe!!

Buat jus ke....fuhhhh, mabeles !!

:)

Catwoman said...

zan-xray....

Aku pun dah try dah jus buah naga merah......sedap kannn!!!

Hihihihii.........

:)

zonaku said...

buah: tekakku reject
jus: aku paksa tekakku terima sebab dah terbeli


tp aku beli oren sunquick n tambah.. br leh telan...

Catwoman said...

zonaku....

Owhh, cenggitu pulak awak ni ye...
Makan la buahnye....lebih berkhasiat....original gituuu!!

Hihihihi....

;)

Yunus Badawi said...

buah naga yg purple pun lagi sedap hehehe

blueCITY® said...

hehehhe...
i pun suka makan dragon fruit ni
ayah pun suka..

dah dapat makan bagus la
tak la kempunan kan
hehehhe..

jaga diri n baby ya

Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Aku hanya suka buah Naga merah je.....so far la.

Huhuhuhu....

:)

Catwoman said...

blueCITY.....

Hihihihi....ngidam nak makan, Biru. Nasib baik la ngidam yg senang di cari, kalau ngidam yg pelik2......mau sakit kepala d`buatnye.

:)