30.4.10

Batal Saat-Saat Akhir - Aqif Tak Sihat

Vacation ke Swiss Garden Resort Damai Laut, Lumut, t`paksa d`batalkan di saat-saat akhir.
My son, si Aqif tak sihat sejak kelmarin. Takkan nak pegi jugak dlm keadaan si kecil aku cenggini. Kesian la pulak dgn Aqif.
'
'
'
'
Babah dia batalkan vacation ni sbb k`sihatan Aqif tak m`izinkan kitaorg pegi sana.



Aqif,
I love you so much.....
Get well soon, Sayang Mama....
Muahhhh....

16 comments:

tasekM said...

syomelnya tapak kaki...


.

julietchun said...

tak seronok nak bercuti kalo baby dok merengek je kan.

kayteeze said...

Kesian Aqif..... semoga cepat sihat semula.

izan said...

zyma,

Aqif x sihat lagi... jgn bwk jln2 sngt...kesian Aqif..

GhOsToNe said...

mog diew smbuh cepat..

DrSinga said...

wish Aqif sihat segera...

zan-xray said...

elok la berehat di rumah.
budak-budak kena biasa dengan keadaan persekitaran.

Rashid said...

salam

saya doakan aqif kembali ceria sihat k.. macam mamanya..

Catwoman said...

tasekM.....

Syomel mcm tapak kaki ko masa kecik2 dulu kan.....hihihihi.

:)

Catwoman said...

julietchun.....

Betul tu, Sayang. Aku dan Babah si Aqif tak seronok nak bawa dia jalan2.....badan2 Aqif suam2 je. Asyik m`rengek je......

:)

Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie:

Terima kasih, Akak Tie.

Tadi sekali lagi sy pegi klinik utk check Aqif. Doctor ckp dia demam je. B4 that, doctor check badan dia.....Aqif ok. Takde penyakit serious, Alhamdulillah.

:)

Catwoman said...

Kak Izan.....

Sy dah kasi Aqif makan ubat jap tadi.......dia dah minum susu, cuma kurang selera la. Sy lap-lap badan dia dgn tuala lembab....

Sy dan Babah dia mmg tak bawa dia pegi vacation sbb dia tak sihat.

:)

Catwoman said...

Ghostone......

Terima kasih ye, Ghostone.

Sila dtg lagi nanti ye...TQ!!!


:)

Catwoman said...

DrSinga....

Terima kasih ye, Doc.

:)

Catwoman said...

zan-xray.....

Aqif tak sihat....aku dan Babah dia tak jadi nak bawa dia pegi vacation. Kesian si Aqif....

:)

Catwoman said...

Cikgu Rashid....

Terima kasih ye, Cikgu....

Risau jika anak tak sihat.

:)