23.3.10

Sweet Memories

Let these pictures tell the story of my journey in Hong Kong......

Where to go......??


Star Ferry Terminal


Hong Kong City night view........

Bruce Lee..........wachaaaakkkkkkk !!!!
At the Avenue of Stars, Hong Kong City.

Maggie Cheung - at the Avenue of Stars

Tony Leung - at the Avenue of Stars

Andy Lau - at the Avenue of Stars

It was very difficult to get halal food in HKG.......so, I only had this. Sometimes Maggi Mee & Gardenia Bread. Sungguh sedih,kan????? Huk-huk-huk-huk.........



p/s : Just to say Hello to all. Good morning !!

p/s : Sorry sbb tak byk pictures yg aku tempek this time sbb masa di HKG aku agak busy. Lagipun tujuan aku ke HKG pun sbb biz. Bukan utk b`foya-foya dgn Jackie Chan atau b`gambar dgn Maggie Cheung. Huhuhuhuhu.........

10 comments:

Kak Tie said...

Zyma... tak ke korea ke ?

Kalau Zyma nak ke sana, kak tie nak ikut. Tumpang masuk dlm luggage pun tak apa. Kak tie tak de duit. Pasport pun tak de, hehe...

julietchun said...

keje sambil melancong,untung beb :P

Catwoman said...

Akak Tie....

Korea? Coming soon!! :-)

Akak nak ikut? Kene nyanyi 10 lagu kat sy dulu.....baru boleh pegi ikut sy ke Korea. Hihihihihi.....

:)

Catwoman said...

Julietchun.....

Rugi sbb kene b`jauhan dgn Cik Abg aku. Huhuhuhuu.....

:)

blueCITY® said...

zyma darling..
miss u bebeh, ekeekek..
bestnya, jeles2 ooo
zyma,
u buat la pakej2 g melancung ni
kalau kena ngan bajet i
i follow.........
heeeeeeeeee...
mesti i dpt diskaun 50% kan kan?
lalalala..

gembira dgr u happy jer
jaga diri juga
xoxo

Catwoman said...

blueCITY......

Discount 50% ?? Alamakkkkk.... lariiiiiiiii !!!!

Semua kita ada peluang & ruang utk m`nikmati hidup yg serba-serbi ni, Biru. I hanya ingin m`nikmati hidup ini s`adanya....hidup hanya sekali & sementara.

Thanks ye sbb b`gembira b`sama I even hanya dlm blog je kita b`sua. I`m happy 4 u 2, Biru Lalingto.

:)

mancai said...

waduh sudah sampai ke Hong Kong tu... sambil2 berblog... bekerja sambil melancong dan sambil mengenali tradisi orang lain... seronok2

syah shah said...

ok, bila dah establish akak punya bizniz travel and tour tu, saya nak booking satu pigi Jepun... Boleh dapat diskaun 80% tak? Muahahahahahahah :P :P :P :P :P




Lariiiiikkkkkkkkkk~~~

Catwoman said...

Mancai.....

Rezeki anak aku. Aku lakukan yg t`daya je utk bahagiakan family.

Hidup ni kan hanya sekali & sementara je......hargai hidup ni selagi kita b`nafas.

:)

Catwoman said...

Syah Shah.......

Errrkkkkk,diskaun 80% ??
Apakah Akak ini t`salah m`baca atau apakah kamu t`silap menaip?

Muahahahaha......

Nak lari ke mana tuuuuuuu?? Meh sini Akak nak pulas telinga kamu, Dik.

:)