16.2.10

Untungkah Jadi Zyma Da` Catwoman Ini?

Yuhuuuuuuu......morning ev`rybody!!!!
Best tak cuti CNY ni? Byk ke makan limau?
Mesti best kannnn.....

OK la aku ni masih kene keje. Business is business.
Dan ada s`suatu yg paling cool.......aku dapat perfume dari my friend.


Wangi kah perfume ini?
Ya, mmg wangi........

Baju baby siapa lak ni? Hehehehehe.......jeng,jeng,jeng!!!


Dahhhh....dahhh, pegi sambung makan limau tu. Aku nak pegi car wash....kasi mandi sikit aku punye kete nihhhh. Tata-titi-tutu!!

18 comments:

tunbegia said...

sungguh zyma de vogue,

salamm,

Mybabah said...

Salam Zyma. Kebetulan babah pun baharu kehabisan perfume. Sekarang tengah cari bau-bauan yang baharu. Sasaran babah Bulgari Pour Extreme Homme atau Bulgari Aqua. Babah pernah lalu di belakang kawan yang guna perfume ini lantas babah bertanya guna perfume apa? Dia jawab, seperti di atas. Semalam tengok di Sogo, wow, 100ml RM295. Nampaknya kena tunggu saleslah pulak!

zan-xray said...

jeng jeng jeng...
haha dah dua jeng3 nih yg bermain kat kepala aku.
satu teman yang ikut kau balik tu
satu lagi baju baby ini..
emmmmm

sonata anak kancil said...

tuan kete dah mandi berapa kali musim2 panas ni...kedah cukup ayaq tak? ke kena catu...

syah shah said...

baju baby tu untuk anak buah akak ke? Hohohohoh :D :D

Zyma Da` Catwoman said...

tunbegia....

Hihihihi......ko pun vouge jugak kannnn.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Mybabah......

Shopping perfume mmg best. Mcm2 jenis bauan yg kita boleh hidu.

Sy suka gak ke Sogo utk beli perfume.....t`utamanya masa SALES.
Boleh borong sakan kan, Babah.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

zan-xray......

Huhuhuhu......byk la ko punye jeng3 tu.

Teman yg ikut tumpang aku balik tu adalah member aku la. Aku ni dah b`laki maaaaaa.....

Baju baby tu lak aku beli utk anak buah aku yg di Miri,S`wak yg baru lahir 2 bulan lepas. Aku tak sempat beli apa2 lagi utk anak buah aku tu......e2 yg aku beli baju baby cenggitu. Ntah muat ntah tidak. Nama anak buah aku tu Amin.

Aku telah settle kan ko punye spekulasi ttg jeng3x ko tu,Zan.

Wakakakakakaka......
:)

Zyma Da` Catwoman said...

Sonata Anak Kancil.....

Aku mandi sehari 3 kali je. Sebelum pegi keje dan selepas balik keje. Yg lagi 1 punye mandi tu adalah mandi wajib!!! Huhuhuhu....

Utara mmg sgt la panas dan kering.
Air ada.....tapi kene jimat2 la.
:)

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah....

Baju baby tu utk anak buah Akak yg di Miri tu. Sejak dia lahir, Akak belum beli apa2 lagi utk dia.
Dulu Akak selalu mewahkan anak2 buah Akak yg sulung, ke-2 dan ke-3. Yg ke-4 ni Akak tak sempat beli apa lagi. Itu yg Akak beli baju yg cenggitu.....almaklum la baby boy.

:)

xiiinam said...

Selamat pagi Zyma....ceria selalu...

syah shah said...

dah agak dah, musti anak buah punya... heheheheheh :D :D

mancai said...

peh ferragamo tu... eh nak dapat baby lagi ke? tahniah2

Mak Su said...

weehuuuu ;)

Zyma Da` Catwoman said...

xiiinam a.k.a CkLah....

SEmoga CkLah juga ceria ye!!!

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah.....

A`ah....baju baby tu utk anak buah Akak.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

mancai....

Org nak kasi, aku terima je la. Huhuhuhuu......Ferragamo tuuuuu!!!
Bukan mudah2 org nak kasi....

Aku pun dlm proses nak tambah anak rakyat lagi......ko kene jadi uncle la utk anak2 aku nanti.
Huhuhuhuhu.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Mak Su.....

Yehaaaaaaaaaaaaaaaaa.......

:)