23.2.10

Spa Ikan Untuk Kaki Ku

Yuhuuuuuu........aku rasa amat2 lega dan happy!!

Pertama : Aku nak pegi b`cuti dah tak berapa hari lagi dahh....jauh sikit kali ni. Ticket pun dah byk hari aku booking. Nak pegi b`santai b`sama kanggaroo.......toing! toing! toing! toing!

Ke-2 : Aku pegi relax & enjoy "my good day" di fish spa.....sambil dpt free-treatment utk kaki aku. Owhh, segarnye....leganye!!! Ini petang semlm punye xtvt di fish spa..... :)


Kaki ku sudah segar dan bugar. Sesuwaiiii utk preggy mom dan semua org. Yg ni dasarnye adalah b`pasir dan ada sedikit rumput-rumpai.



Fish spa ni aku try di Penang tempoh hari. Aku pegi dgn member aku, si Dania (tuu kuku kaki yg b`cutex pepel tu kaki si Dania). Yg b`seluar jeans tu kaki si tukang celoteh ni la........siapa lagi jika bukan aku. Kolam fish spa yg ni dasarnya adalah lantai marmar....so airnye agak sejuk la. Sejuk gedik2.......muahahahahaha.

Have a nice day !!!!

20 comments:

tunbegia said...

spa ikan kat tempat haku dah tutup,

salamm,

kayteeze said...

Err... ikan2 tu tak mati ke ? Ekekeke.....

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....ikan tu dia gigit ka....

~mrs azmi~ said...

si penulis ini preggy mom kah??

tahniah ya klu betul.. hehe

julietchun said...

tak berani nak cuba sebab terbayangkan ikan pirana,ehheehhe

Ku Tak Sempurna said...

snggup ya ikan tu gigit kaki ko.....

hikhikhik


.
.

kim slm ngan kanggaru nanti... toing toing toing :D


have a nice trip

Yunus Badawi said...

Berapa haribulan ko nak bertolak ke Down Under? Have a pleasant holidays!

Jgn lupa buah tangan utk aku.

Jard The Great said...

hehehe.. ku penah gak pergi tpt yg ade spa ikan.. kat Herbaline..

syah shah said...

selalu dengar dan tengok... tapi nak pegi tak kesampaian lagi... hohohohoh :D :D

tak geli ke kak kaki tu??

Rashid said...

wahh seronoknya dapat rendam kaki sambil diurut oleh ikan-ikan manja gitu..


psttttttttt.. masukle seekor dua ikan belut ke. diorang lagi pandai mengurut kaki tau. hehe

Zyma Da` Catwoman said...

Tunbegia....

Ko carilah spa ikan yg lain....
Yg dah tutup pasti takkan buka lagi dah....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie....

Uwaaaaaaaa......
Ikan2 tu masih hidup tau...

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Alimaz-Kembara Terasing....

Ikan2 tu gigit2 manja je....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

mrs azmi.....

Hihihihi.....betul tekaan anda!!
Jgn lupa kasi hamper utk sy nanti tau.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Julietchun.....

Ko kene bayangkan ikan kembong....
Goreng pun sodapppp!!!!


:)

Zyma Da` Catwoman said...

KTS.....

Ikan tu nak b`manja dgn aku je....

Thank u...

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Aku akan pegi tanpa meninggalkan sebarang jejak.....

Huhuhuhuhu....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Jard The Great.....

Best kan....
Ikan gigit manja kaki kita....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah.....

Kamu harus mencubanya.....
Bawa si Imran sekali....

Tak geli sbb Akak dah pernah mencuba fish spa ni dulu...

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Cikgu Rashid.....

Mmg best, Cikgu.
Sesuwai jugak utk kaum lelaki....

**Errrkkk belut? Uwaaaaaa, jgn la. Belut adalah makanan feberet sy...
Takmo la urut kaki dgn belut....
Nanti kaki sy hilang...

:)