24.2.10

Jom Ikut Aku !!!

Ikut naik motorsikal "ntahapa-apantah" daaaaaaaaa........
'
'
'
'
'
Ada s`siapa yg b`minat nak ikut aku tak?
'
'
'
'
Jommmmmm !!!





Vrommmmmmm! Vrommmmmmm!

16 comments:

kayteeze said...

Ooo.. kalau kak tie laa.... sure boleh naik punya, sebab ada tayar kecil extra, hehe...

~0~ said...

wah...cam best je

Ah Fatt said...

kat malaysia mau kena saman

Khairi said...

sekali basikal lowered daaaa hahahaha

maza said...

aduhaiiii... boleh koyak bontot den lorr.. huhuhu

Mak Su said...

aramak, terasa gayat plaks tgk desain motosikal tu

zan-xray said...

Seksa tengok basikal macam ni..
Aku risau nampak perut je time kayuh nak tengok pengayuh tu pun tak nampak ;-)

izan said...

zyma...

ini macam punya ... dari rwg pi pj .... patah balik rwg da... tak leh nak bangun...

Zyma Da` Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie....

Mesti comel kan.....

Hihihihihi....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

~0~......

Cuba try test.......baru tahu.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Ah Fatt.....

Jgn naik.....nanti surat saman ikut belakang!!! Hihihihi......

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Khairi.....

Sesuwaiii utk org pendek....tapi org tinggi pun boleh naik gak.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Kanda Maza.....

Haiipppp, jgn ekau cuba2 sebut montot koyak tau. Den teringat tandas duduk tuuuuuuu.....
Tak relaaaaaa tauuu!!!

Huhuhuhu....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Mak Su....

Jgn pengsan tauuuu......sy tak larat nak angkat tau.

Huhuhuhu...

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Zan-xray....

Ko kene kempiskan perut dulu la kalau cenggitu.....
Kayuh jgn tak kayuh!!!

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Kak Izan....

Lepas naik motor "Ntahapa-apantah" ni, eloklah Akak pegu ngurut supaya tak sakit2 badan sbb perjalanan dari Rawang ke PJ agak jauh dan perjalanan dari PJ ke Rawang juga agak jauh.

Huhuhuhuu......

:)