22.2.10

Mari Bersantai Bersama Bridget

Bridget`s Sexiest Beaches (BSB) on 707 Travel & Living Channel, ASTRO....
Channel pilihan aku......

Errrkkkk, kalau tak silap aku....awek ni bekas model dlm magazine PLAYBOY.
Hmmm, ape2 aje lah................



14 comments:

syah shah said...

eh, mana akak tau dia bekas model Playboy?? Ooo... Akak beli majalah tu yee?? Haa... Kantoiii... Hahahahahahahahah :P :P :P :P

maza said...

uiks.. zyma peminat majalah playboy gak yea?

wakakakakkaa......

mancai said...

huhuhu... mat salleh kalau nak berjaya tak kisah aper bidang sekalipun.... janji puas hati... pelakon rambo amerika tu pun asal pelakon XXX peh....

AISYAH HANI said...

Hari tu baru tertengok sekali. Masa dia tengah menari belly dancing tu.. Mak ai... seksi giler dia ni..

kayteeze said...

Uwaaaaa..........

Koala !!

Jangan lupa tau !! ekekeke.....

Ku Tak Sempurna said...

errrrkkk... magazine PLAYBOY??
magazine apa tu??

.
.

tanya gadis yg naif ini

hikhikhik

Khairi said...

seksi la. suke. hehehe.

jrg layan tv apatah lagi tv show. suka so u tink u can dance je masa mula2 ujibakat.

adesh. nak tgk bola pon dah tak de selera.

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah......

Errrkkkkk.....huhuhuhu!! Majalah org dewasa tu.....Akak masih anak2 kecil, tak pernah tgk pun....

**Uwaaaaaaaaaaaa.......lariiiiiiii sembunyikan diri...

Zyma Da` Catwoman said...

Kanda Maza....

Ekau pun minat gak ke m`baca majalah Playboy nihhhh???
Woooooo.....ekau beli senyap2 ye.
Den report kek ekau punyo bini...
Hihihihihi.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

mancai.....

Kene ikut panduan & jalan yg betul jika nak b`jaya.

Aku pun nak b`jaya tapi aku guna saluran yg halal & betul.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Aisyah Hani.....

Minah saleh mmg seksi berani mati.....itu baru belly dancing. Tak tiger dance show lagi....

Uwaaaaaaaaaa.......

:)

Zyma Da` Catwoman said...

kayteeze a.k.a Kak Tie....

Uwaaaaaaaaa, koala jugak yg Akak mintak. Nak bawa tido sekatil dgn koala ke.....kang koala gigit & cekik Akak masa tido. Huhuhuhu...

:)

Zyma Da` Catwoman said...

KTS......

Playboy itu adalah sebuah magazine utk org dewasa je.....ko jgn pegi beli & baca lak. Kang hilang kawalan pulak minda ko.....aku tak nak tolong!!!!

Byk gambar "hantu" tau dlm Playboy tuuuu....huhuhuhu.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Khairi.....

Aku pun jarang layan tv....
Tapi bila ada Bridget`s Sexiest Beaches kat 707 Travel & Living, aku wajib tgk gak. Hihihihi....

:)