12.2.10

Sob! Sob! Sob! Ada Sesiapa Yang Nak Pujuk Aku Tak?? Sila La Pujuk Aku Ye.....

Ptg semlm aku m`rajuk dgn someone.......bukan dgn uols tau.
Ntah la kenapa aku tak suka manusia yg dari jenis biadap dan tak reti b`budi bahasa.

Dia suka m`carut......cakap kasar.......biadap.........m`rendah2kan aku. Aku ni malas nak fight balik. Aku tak suka la......

Paling aku tak suka bila dia panggil aku BODOH, DAJAL dan CELAKA.

Errghhhhh, I can`t wait to leave this kind of human being who used to be a friend of mine. I swear......I don`t have to see her face for good. Who the h*ll does she think she is???

Aku terus delete mobile number this woman. Serious. Kalau aku dah tak suka, jgn kan nama, mobile number pun aku dah tak nak tgk.

Aku ni jenis tak cakap byk...............mmg tak akan cakap byk bila org kutuk atau p`dajalkan aku. Aku diam 1000 bahasa. Paling2 pun aku akan luahkan dlm blog aku yg nan satu nihhhh........m`raung dan menangis seorg diri dlm bilik. Ntah la kenapa........

Aku m`rajuk. Sedih. Mcm budak ni........




Cehhh, dlm suhu m`rajuk cenggini pun......habis satu gelas HOT MILO ni. Itu tandanye hot milo ni sedap dan menepati citarasa rakyat Uganda seperti aku ni. Wakakakakaka........


p/s : Adakah uols masih t`rasa bahang k`ngerian akibat m`baca & m`lihat gambar2 ngeri montot koyak rabak akibat salahguna tandas duduk?? Ngaku je la kalau masih rasa ngeri......
huhuhuhuhuu.

22 comments:

syah shah said...

kalau dia betul kawan, mesti dia tak cakap camtu kat akak... Ni mesti kawan tak ekhlas, tu pasal sesuka hati panggil orang dengan panggilan yang bukan-bukan macam tu... Iskkk...


Saya terasa ngeri sikit cuma bila nampak gambar tu... bila tak nampak, saya ok je... heheheheh :D :D

Khairi said...

Kena cakap Zyma, sebab orang takkan tahu apa ada dalam kepala kita kalau kita tak bagitahu dia.

cth. "Fatin (cth), kau dah biadap sangat ni. Tak baik. Ok, aku tak mau kawan ngan kau dah. Bye."

Diam boleh jadi ketenangan, boleh jadi bom. Diam menahan emosi bagai bom nak explode. cuba turuskan buak-buak tenaga emosi itu ke dalam bentuk bahasa yang jelas, tegas dan terang.

Cucuh petrol kedap, jadi bom ia.

Cucuh petrol dlm kebuk pembakaran enjin V6, ia jadi tork, speed, drift dan keseronokan.

That's how we should control our life.

tunbegia said...

salam jumaat,

Mybabah said...

Salam Zyma. Babah pernah beberapa kali delete h/p no orang yang kita bengang (pada masa tu). Tapi bila dah cool balik dan nak contact polan-polan itu, melilau cari kawan yang ada no telefon mereka. Pengajarannya, no telefon tak bersalah...

ONE ZABA said...

tak pa..kalau jumpa nanti, kita puleh tinge orang tu.

zan-xray said...

alolo.. kesian dia kena kutuk ya.
meh cerita penuh2 kat kita.
sama la kita, lebih banyak diam tapi kalau dah peringkat tak leh sabar, boleh jadi hilang ingatan kalau marah orang.
aku akan pastikan tak akan turun kan skrin lebih dari entry baru ni sebab tak mau tengok entry yang bawah tu huhu. mujur ko dah buat entry baru :p

julietchun said...

bukan setakat nombor talipon, mukanya pon ko jgn nak ingat lagi ok.

cahayachenta said...

eeiiii awat ko tak balas balik cik zyma ooiii... cili skit mulut dia///

sI tEDI said...

eeeeeee.. sampai ke tahap dajal pulak dia nak gelarkan kita..

kalau aku.. aku sepak je org cenggitu!!

Ku Tak Sempurna said...

errr??? ko rakyat uganda??
apasal kita tak pernah terserempak selama ni??

hikhikhik

.
.

hot milo mmg sedap
dah.. jgn hot hot lagi...


** SMILE **

KiLaT said...

ko ambik serbuk kunyit 2 camca.. camporq 3 helai daun pandan. rebus dalam 4 gelen susu kerbau. tunggu sampai 5 jam.. pas tu pi mandi sekadar 6 cebok ayarq bersih. musti ok lah.

~KiLaT~ sod ba ro..

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah......

Akak ni "berat mulut" nak fight dgn org cenggitu,Dik. Tak reti nak balas balik......sbb tak biasa buat cenggitu. Akak t`diam 1000 bahasa.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Khairi........

Mmg betul apa yg ko cakap tu. Tapi aku ni jenis yg "berat mulut" nak fight balik dgn org cenggitu....
Ntah la.....aku tak biasa buat cenggitu.

Aku faham ko nak aku jadi berani fight dgn org cenggitu supaya dia tak cakap perkataan yg "jahat" kat aku......aku perlu cari k`kuatan utk jadi berani fight!!!

Even aku ada Tae-Kwon_Doe....tapi mulut aku "berat" nak balas apa yg org tu cakap kat aku. Kalau aku lempang......mmg dia akan pitam. Sbb tu aku tak guna martial art aku. Aku diam je la.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

TunBegia.....

Salam Jumaat petang utk ko juga ye.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

MyBabah.....

Sy dah delete mobile number org tu, Babah. Sy dah tak nak b`kwn dgn org cenggitu.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Cik One Z......

Puleh telinge dia sampai putus tau. Lepas tu ko masukkan dlm blog gambar telinga yg ko pulas sampai putus tu ye.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

zan-xray.......

Aku tak suka fight org dlm "mulut" aku, Zan. Kalau aku guna martial art Tae-Kwon-Doe, kang ada pulak yg pitam dan lebam2. Tu yg aku diam je......

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Julietchun.....

Aku dah delete mobile number dan nama org tu......aku dah tak nak kwn dah. Dah la dia tak nak mintak mahap kat aku....uwaaaaaaaaa!!!!
Sedih wooooooo dia cakap aku cenggitu.....aku dah tak nak tgk muka dia.

:(

Zyma Da` Catwoman said...

cahayachenta.......

Aku tak biasa fight balik (guna mulut becok.....bukan skill aku). Aku hanya guna skill Tae-Kwon-Doe....tapi kang ada yg pitam dan lebam2 di muka dan badan akibat sepakan aku. Aku juga yg masuk lokap......takmo laaaaaa!!!

:(

Zyma Da` Catwoman said...

Si Tedi.....

A`ah....itu tahap paling biadap.
Aku dah tak b`kwn dgn org cenggitu.
Maleh aku nak buat kwn dgn org cenggitu......

Ko tolong sepak utk aku ye. Berani tak??

:)

Zyma Da` Catwoman said...

KTS......

Ko pun rakyat Uganda ke?? Makanya kita ni adalah adik-b`adik dari negara Uganda ekkkkk??? Gituuuu....

Aku tak hot sbb Alor Setar pun mmg sgt hot. Kalau aku hot, nampak gayanye aku masuk sepital kene drip air byk2 la......ko kene bawa buah limau masa lawat aku.

Huhuhuhuhu....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Kilat....

Tu petua dari mana ko kasik kat aku?? Kang meroyan aku mandi pakai petua tu.......

Aku ni mmg penyabar,Kilat. Sbb tu aku malas nak fight dgn org cenggitu even hati aku sakit dan pedih.

:)