13.2.10

Happy Holiday!!!

To those yg sedang b`cuti.......aku ucapkan Happy Holiday. Hati2 di jalanraya.
Pandu cermat, jiwa selamat. Biar lambat, asal selamat.
Aku pulak masih m`rancang nak pegi b`cuti. Tapi after uols telah selamat kembali b`keje la. Aku kan ada bisnes, masa tgh cuti2 cenggini la, aku kene rancak "make money". Nanti habis cuti aku punye giliran la utk pegi b`cuti.

Bathroom yg bersih m`jadi pilihan aku. Errkkkk, ada TANDAS DUDUK la.
Ngeri la pulakkkk.....haiyooooooo!!!!

Bedroom yg bersih dan kemas m`jadi pilihan aku utk "landing" sambil nonton tv.


Saje je nak tayang jari-jemari ku yg tak montok & gebu nihhhhh. Jari-jemari runcing mcm jari-jemari aku ni biasanye org kata sgt malas buat keje. Betul ke?? Apakah ini fakta atau auta semata2??
Hmmmmmm.........errrkkkk????
Happy Holiday !!!!!!

20 comments:

zan-xray said...

heh baru komen yang bawah dah naik entry baru hehe.
sila la buat duet banyak2 ye time orang cuti macam ni, boleh la blanja makan nanti.

ONE ZABA said...

happy holiday's....

holiday's always happy....

xiiinam said...

Jom, bercuti dengan ckLah...

Mybabah said...

Salam. Kalau ada peluang lebih bolehlah share dengan babah sikit...Rezeki kena sebarkan, betul tak. Babah tengah mencari side income setelah puluhan ribu kantoi dalam bisnes import eksport kulit lembu ke Indonesia...

Putri said...

Happy holiday kak..
cantik cincin kat tangan akak tuh..
pinjam sat.. :P.. hehehe..

mycaklempong said...

takut nak baca...takut ada cerita tandas lagi. zyma ni boleh tahan jugak sadisnya no.....

zonaku said...

happy holiday..........
aku nk brcuti dalam rmh jer.. nk berehat panjang

zino said...

selamat cuti panjang... tak ke mana ke?

Abg Din said...

selamat bercuti...

lori abgdin pun bercuti nih....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Zan-xray.....

Huhuhuhu....mmg kene buat duit masa cuti2 cenggini. Jgn lepaskan peluang k`emasan ini.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Cik One Z......

I`m alway happy 4 holiday because holiday makes me happy!!

Gasak laaaaaa......huhuhuhu.

:)

Zyma Da` Catwoman said...

xiiinam a.k.a CkLah....

Jommmm....jommmm....jommmmm
Jom CkLah, CkLah, CkLah....
(nyanyi seperti Jom Heboh ye!!!)

Hihihihi.......

:)

Zyma Da` Catwoman said...

MyBabah.....

Insya Allah, ada rezeki nanti kita sama2 kongsi ekkkk. Doakan buat sy ye, Babah.

Happy Holiday!!!

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Putri.....

Happy Holiday 2 u 2,Dear.

Chantekkk ke?? Errkkk, Akak syg sgt tau cincin ni. Istimewa sgt tau...

Hihihihihi....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

mycaklempong.....

Takut dgn tandas duduk ekkkk?? Hihihihii...sy dah b`jaya buat Cikgu takut dgn tandas.....

Sy ni sadis ke,Cikgu? Knp ekkkk??

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Zonaku.....

Happy Holiday 2 u 2, Sayang.

Dahhhhh, pegi duduk dlm rumah diam2. Jgn keluar tau. Ko kene rehat panjang2 & lama2....

Muahahahaha.....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Zino.....

Selamat b`cuti panjang utk ko jugak. Hihihihi.....

Aku buka kedai masa cuti2 cenggini, habis uols cuti baru la aku pegi b`cuti. Hihihihi....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Abg Din.....

Selamat b`cuti utk Abg Din jugak...
Errkkkk, lori tu pun b`cuti ekkk? Nak pinjam 2 hari, boleh??

Huhuhuhuhu....

:)

Ah Fatt said...

cincin tu dr siapa?

Zyma Da` Catwoman said...

Ah Fatt.....

Cincin 2 bentuk tu aku yg beli dulu. Aku dah tak pakai cincin arwah tunang aku la.....nanti Hubby aku lastik dahi aku.

:)