1.2.10

Ada Datuk Nak Sponsor Aku? Datuk Nenek Atau Datuk Datin?

Ada Datuk nak sponsor aku??
Hmmmmm, betul ke?
Datuk mana? Datuk nenek atau Datuk Datin?
Datuk nenek nak buat menatang apa, kan? Datuk Datin laaaaaaa.


Apa tak betulnye.......Datuk Z ni dah lama dok giler kat aku sejak aku muda remaja lagi sampai skrg ni haaaaaa. Masa tu aku baru habis SPM. Datuk Z ni call aku setiap hari....setiap masa. Ajak aku nikah. Wife dia seorg doctor. Ada klinik sendiri.


Cuba periksa suami siapakah yg dok giler kat aku nihhhh.....aku takut kang aku d`cop sbg "pisau cukur mata tajam" pulak. Datuk Z ni ada travel & tour agency dan syarikat kete mewah di Penang.


Aku tak giler kat dia................tapi dia yg dok giler kat aku sepenuh nyawa!! Sanggup belikan aku jam tangan Raymond Weil b`harga a few thousands, cincin emas (emas kertas 916) b`harga RM7k dan makan d`taja walau di mana2 shj aku nak makan. (Dolu2 la masa aku tgh muda remaja tang-tang).
Aku pulangkan semua p`berian tu kpd dia.


Datuk Z ni ngorat aku pakai kete seperti di bawah nihhhhh............masa 1st time dia t`paut kat aku yg payah nak senyum nihhhhhh. Cukup payah aku nak senyum dolu2 tau!!!! Tapi dia nak jugak..............what to do?? Lebih kurang cenggini la kete dia..........masa tu la !!!

Tadi aku nak balik keje.......t`serempak dgn Datuk Z tu s`cara tak sengaja. Dia drive kete seperti di bawah ni pulak......lebih kurang la, yg penting Merc. Hmmmmm, aku syak bisnes dia s`makin rancak dan maju ke depan. Siap kenyit mata kat aku. Uwekkkkkkk.......aku hampir2 nak baling kasut kat muka dia je. Kenapa? Uwaaaaaaaa, hampir2 dia nak langgar aku dgn kete nya......
Lebih kurang cenggini la kete Datuk Z tu.........tapi warna biru laut la. Mmg chantek la kete tu.....


Tapi aku tak mudah d`kaburi dgn k`mewahan yg Datuk Z tu hulurkan. Aku tahu maksud2 di s`balik "k`mewahan" yg dia ingin berikan. Aku masih ada HARGA DIRI yg tinggi.
Cukuplah dgn k`senangan dan k`bahagiaan yg parents aku berikan pd aku selama ni. Aku masih sedar dan belum t`leka lagi dgn k`indahan duniawi yg Datuk Z tu janjikan.


Aku t`rasa lapar la pulak.
Jom makan sandwich telur..........
Sedappppppp !!!!!!!





p/s : Ada s`siapa yg masih belum ada boiprend.....meh sini aku rekemen kat Datuk Z nihhh. Nak jadi 2nd wife dia pun boleh. Huhuhuhuhuu.........tapi dia mmg byk kete mewah. Itu aku jamin!!!

22 comments:

zan-xray said...

tabik spring la kat ko..
kalau orang lain mungkin dah sangkut dah kot..
Apa2 pun aku teringin gak makan roti tu.. bak sikitttt

Yunus Badawi said...

Kalau sapa2 tak nak datuk z, datuk y pun ada hehehe

Malam2 buta ni ko nak makan lagi? Boleh naik berat badan wei

ONE ZABA said...

lambat lagi aku ni nak jadi datuk one Z...

PMR pun tak habis lagi anak aku ni.

tunbegia said...

sungguh jutawan datuk z,

salamm,

blueCITY said...

salam zyma,

kasi i la datuk z nih,
hjaaaaaaaaaaaaaaaa
tapi tak mo datuk zanx tuh,
hahhahah

datuk y kat atas tu pun tak mo
muahhahahah

wahhh,
tabik tabik

Mak Su said...

wow, dahsatlah zyma :)

nak rekemen kat baby w, jauh beno jarak umurnya... hehehe

julietchun said...

rekemen kat aku beb,ekekekeke.

KiLaT said...

kalau jantan datuk tu nak tak???

syah shah said...

boypren ka boyapren? Kui kui kui kui :P :P

sandwich telur?? MEmang setappppp~~~

Tie said...

Zyma, pass je Datuk tu kat Juliet. Nampaknya dia tu dah tertawan.. kat kereta tu kot ! uwaaaa.......

Zyma Da` Catwoman said...

Zan-xray....

Toing! Toing! Toing!!
Ko tersangkut dgn sesiapa tak setakat nihhhh??

:)

Zyma Da` Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB...

Errrkkk, sejak bila ko jadi Datuk Y??

Kalau cenggini, aku kene bodek ko la supaya dpt makan free selalu, Datuk Y.

Muahahahaha.....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Cik One Z.....

Tunggu la anak2 ko kahwin dan ada anak2...kompom ko jadi datuk.

Huhuhuhuhu......

;)

Zyma Da` Catwoman said...

tunbegia.....

Huhuhuhu......
Mati nanti jutawan tu ditinggalkan di dunia. Ibadah juga yg nak dibawa ke akhirat.

Hihihihi....

*Thanks 4 visiting my blog.
;)

Zyma Da` Catwoman said...

blueCITY.......

Sila la amik,Biru.
I takmo la Datuk Z nihhhhh. I tak rela you.

Hihihihi.....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Mak Su.....

Datuk Z tu umurnya 40 plus la....
Jgn pandang umur. Tapi pandang la RINGGIT MALAYSIA dan kete mewahnye.

Lalalalalala.....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Julietchun.....

Boleh. Boleh.
Jgn ko tersilap panggil dia PAKCIK udah le. Kang se-sen harta pun dia tak kasi kat ko, Sayang.

Huhuhuhuhu.....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Kilat....

Jantan?? Hahahahaha.....
Datuk Z tu hanya mahukan wanita sejati macam Fasha Sandha atau Erra Fazira la......

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah......

Boyapren?? Mcm ganas la pulak....
Huhuhuhu......

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Akak Tie......

Boleh. Nanti sy pass datuk Z tu kat Juliet. Tapi sy bimbang si Juliet terSILAP panggil Datuk tu PAKCIK pulak......
Mau patah hati Datuk tu....

Muahahahahaha.....

;)

Khairi said...

Aih, rasa dah komen temph hari. nyanyuk dah aku ni zyma haha.

hah, datuk mana tu. gatal. muda2 takmo gatal dah tua baru nak menggatal hahaha.

Zyma Da` Catwoman said...

Khairi.....

Ko dah nyanyok ke? Jgn ko pun ikut jadi datuk yg nyanyok ...udahhh le.

Huhuhuhuu.......

Tu Datuk yg mmg gatal tahap cipan!!

;)