19.1.10

Update : Tuan Rumah Takde Di Rumah (Part 3)

Ni je la yg aku makan utk malam ni.......
Rasa betul2 d`layan dgn penuh mesra.
Makan di kampung.....makanan pun ala kadar je.
Yang pasti aku suka......


Cucur bawang. Sedap!!
Cicah dgn sos Thai pun ok. Cicah dgn kuah kacang pun sedap.

Yang ni uols pun tahu nasi apa, kan?? Nasi Goreng Makcik namanye.....ada Telor Mata Kebau gedik2 dan timun. Ikan bilis cekeding pun ada gak........sedappppp!!!!



Ini je la yg aku nak update dgn uols utk malam ni. Dahhhhh, aku nak nonton TV. Ntah citer apa ntah malam2 cenggini. Sejuk sungguh kat kampung nihhhh.......nyaman je. Mata rasa dah berat tapi nak nonton TV......ishhhhhhh.

p/s : Ada byk reasons kenapa aku b`cuti seorg diri. Biarlah segalanya m`jadi teka-teki.

14 comments:

Mybabah said...

Salam. Jealous dapat makan best-best.Babah dah tak boleh makan nasi waktu malam. Dah tua. Kena jaga badan, kena jaga perut...

zan-xray said...

alamak besnya cokodok ngan nasi goreng kampung tu...
nak jugakkkkkk.
selamat bercuti..moga ketenangan ada di situ

pu3 salji said...

kemana menghilang ni cik zyma...membawa hati ke? :) sabar ek...bercuti elok juga tenangkan fikiran jauh dari masalah diri...masa ni la kita blh berfikiran rasional utk sesuatu keputusan yg nak kita but kan....puteri pun da lm ngidm nak p bercuti..hermmm tgklah nanti...jaga diri

ONE ZABA said...

kena jawab je teka teki ko tu!!!! mesti soklannya ...apa dia ular mati dalam mangkuk ????

syah shah said...

Akak bila nak balik nih?? Saya pi bercuti pun dah balik dah, akak tak balik lagi... Ini buleh mendatangkan hangen satu badan nih... Mueheheheheheh :P :P :P

Zyma Da` Catwoman said...

Mybabah.....

Salam 2 u 2, Babah.
Alaaaaa, makanan biasa2 je tu. Mama pun boleh masak utk Babah. Mama masak lagi sedap dan best.

Kene exercise selalu tau,Babah. Kasik itu muncit punye perut kempis jugak. HUhuhuhuhu.......

;)

Zyma Da` Catwoman said...

zan-xray.....

Mmg best even nampak biasa je.
Aku dah nak balik Alor Setar dah...

;)

Zyma Da` Catwoman said...

pu3 salji......

Tak hilang ke mana2, pu3.
I`m ok....tak makan hati berulam jantung la. I hanya makan hati masak kicap je....huhuhuhuhu.

I dah lama tak cuti. Bila cuti lama2 cenggini rasa teramatlah "syurga" hidup di dunia ini.

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Cik One Z......

Ko ni boleh baca otak aku ekkkkk???
Aku baru plan nak tanya soklan tu.. ko dah tanya ye.

Huhuhuhuhu......

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah.......

Akak dah nak balik la,Sayang.
Akak ingat kat kamu dan yg lain2.
Dah lama Akak tak cuti panjang2 cenggini. Sesekali best la jugak cuti panjang2 nihhhh.....
tengok "syurga" dunia.

;)

BELALANG said...

nyum.... zyma... sdp gler... nk skit... =)

Zyma Da` Catwoman said...

Belalang....

Dah abis daaaaaaa.....ko lambat sgt.

Huhuhuhu....
;)

Abg Din said...

balik kg ke?

Zyma Da` Catwoman said...

Abg Din....

Sy pegi makan angin kat sebuah tempat percutian yg ada kampung dan pantai yg cantik sgt2.

;)