21.1.10

Tuan Rumah Sudah Mau Balik Rumah

Aku dah nak balik......ptg ni aku balik la, Insya Allah.
Uwaaaaaa, aku rindu kat uols dan segenap rakyat jelata negeri Jelapang Padi.

Sementara tu, layan la gambar2 ni.
'
'
'






Ini adalah antara koleksi gambar yg aku nak share dgn uols sbg tanda aku suka dan menyokong akan k`damaian dan k`harmonian even aku ni dlm kategori awek brutal......hihihihi. Bukan selalu aku dpt b`cuti cenggini......kat s`buah p`kampungan pulak tu. Bukan nak jimat kos, tapi aku tak suka pegi tempat yg sesak2, semak samun, b`asap sana sini dan b`habuk tutup p`nafasan lubang hidung aku.


p/s : Aku rindu la kat uols.

p/s : S`patutnye aku belum nak balik lagi, tapi since aku dpt call dari staff saloon aku tgh hari kelmarin. Katanyer ada seorg Datin Seri minta aku involve dgn sebuah Badan NGO. Hmmmmm, tak sangka aku ni d`perlukan jugak dlm Pertubuhan cenggini ye......pada asasnye aku ni bukanlah suka sgt b`persatuan2 cenggini. Tapi atas dasar k`manusiaan, tak salah rasanye aku get involved dgn diaorg nihhh. May be aku ada peluang utk p`luaskan business aku kpd golongan VIP cenggini. Satu peluang yg amat baik dan besar yg harus aku rebut.......
;)

24 comments:

Mybabah said...

Salam Zyma. Nak balik dari mana ke mana?

syah shah said...

gegambar itu buat saya rasa nak pegi bercuti lagi sekali ke tepian pantai... hahahahahah :P :P

ONE ZABA said...

tuan rumah dah nak balik.yeee..yeee...yee... tuan rumah bawak cekelat!!!!

mancai said...

salam, kalau ader peluang sambar je... aku pun terlibat dengan badan NGO ni... alhamdulillah syukur senang dapat customer.. itu yang penting bisnes sendiri boleh barjalan dengan tenang... tapi nasihat aku semak dulu dengan siapa kita berurusan... tak kiralah di tu mak segala datin atau ayah kepada segala Tun yang ada...

maza said...

hmm pasal gambar!

IDea tu ada, tapi kena tancapkan lagi....

fokus kena tajam sedikit lagi..

hehehhe

eloklah tu balik, kedai pun dah bersawang dah tu.. huhuhu

blueCITY said...

miss u tooo..

jom ketwalk, ekkekek

bila la nak g cameron ni
heeeeeeeee

DUN Behrang 2020 said...

Takde ker c/mata kulit kerang utk aku...?

Yunus Badawi said...

Peluang yg ada jgn dilepaskan begitu saja. Rebut jgn tak rebut.

aku suka gmbr yg no 5 tu.

a kl citizen said...

semoga selamat dalam perjalanan

sonata anak kancil said...

dari mana hendak ke mana
balik dari mana?

( pantun 2 kerat je...)

Zyma Da` Catwoman said...

MyBabah....

W`salam Babah.
Sy bercuti a few days di s`buah tempat. Sy mmg tak nak kasi tahu kat s`siapa ke mana sy b`cuti.
Byk sbb, Babah.

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Syah Shah......

Jommm kita b`cuti sekali lagi. Kita pegi b`dua je. Ko jgn bawa Incik Firdau, Akak pun tak bawa hubby. Kita b`canda di tepian pantai.....

Hihihihi

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Cik One Z.....

Tak nak peluk cium Tuan Rumah ke?
Cekelat takde, lempang cap tangan ada. Ko nak ke?? Muahahahaha....
(Aku gurau je.....mana boleh kasik lempang cap tangan kat ko kannnn.. ko kan kwn aku dunia akhirat!!!)

;)

Zyma Da` Catwoman said...

mancai....

Ko doakan buat aku ye.
Aku juga doakan buat ko, Insya Allah.

E2 pasal la aku balik awal. Aku nak tahu kenapa beria sgt Mak Datin tu nak aku involve dgn NGO nihhhh.......

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Kanda Maza....

Ekau kasi komen yg bernas. Den suko....

Iyo lah, iyo lah....den dah balik dah. Pagi2 lagi balas komen ekau ni haaaaa.....belum bekfes lagi ni haaaaa.

;)

Zyma Da` Catwoman said...

blueCITY.....

Hihihihi......

Ketwalk?? Mau tergolek dog I dibuatnye kalau b`ketwalk2 nihhhh.

Nak pegi Cameron H/lands?? Jommmm...

Hihihhii....

:)

Zyma Da` Catwoman said...

DUN Behrang 2020.....

C/mata kulit kerang?? Uwaaaaa, takde la DUN.

Huhuhuhu....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Yunus Badawi a.k.a YB....

Aku suka rebut bila ada peluang yg baik cenggini. Bukan senang peluang baik cenggini nak dtg even sekali seumur hiudp.

Kata org tua : Rezeki jgn d`tolak, musush jgn d`cari.

;) Gambar no.5? Ada maksud ke? Huhuhuhu....

Zyma Da` Catwoman said...

a kl citizen.....

Terima kasih byk2 Cikgu. Sy dah selamat sampai rumah. pagi2 lagi dah balas komen kwn2.

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Sonata Anak Kancil....

Aku jwb pantun ko ye:

Dari sana hendak ke sini
Aku dah balik niiiiii

Hihihihihi.....

*Aku b`cuti di s`buah tempat yg sgt indah dan nyaman. Jauh dari sesak dan semak samun.

;)

izan said...

amboi2... tuan umah jalan betul2 rupanya.......... pg mana tuuuuu... berjalan pun dapat berblog juga yer......... i jeles u.

Abg Din said...

pandai tangkap gambar... shoot yg baik...

Zyma Da` Catwoman said...

Kak Izan.....

Makan angin.....pump kasi muncit sikit. Huhuhuhu....

;)

Zyma Da` Catwoman said...

Abg Din.....

Boleh la sikit2. Takde la pandai pun.....sekadar mencuba je!!!

;)